2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Antibiyotik mantar yapmış tekrar doktora gideceğim sorarım doktora teşekkürler
Evet antibiyotik kullanımında oluyor maalesef. Augmentine denen antibiyotik beni mahvediyodu. Vücudumu kurutup kaşıntı yapıyordu. Onu yazmamalarını istiyorum doktorlardan antibiyotik verdikleri bi durum olunca. Demek ki cec de yapıyor.

Bende de böyle pıt pıt dışa doğru elimle hissettiğim bir atış oldu. O bebek değildir diyor annecim. ben anlamadım. Bazen de içerde hissediyorum ama çözemedim bu işi
Hi bilmiyorum ben hiç içerde hissetmedim sadece karnıma doğru gelince baya gördük eşimle karnım yamuldu çok sertleşti
Bı kaç haftaya daha net anlarız

Antibiyotik mantar yapmış tekrar doktora gideceğim sorarım doktora teşekkürler
Mantarsa şeker ve hamuru (şekerli içecekler ve meyve dahil) birkaç günlüğüne tamamen kesmek iyileştiriyor. Meyve olarak çilek yaban mersini gibi az şekerli alternatifler yenebiliyor sanırım. Ben hamile değilken geçirmiştim komple kestim meyveyi de. Hemen geçti.

Aa teşekkür ederim bakalım inşallah bı kaç güne atlatirim

Bende de böyle pıt pıt dışa doğru elimle hissettiğim bir atış oldu. O bebek değildir diyor annecim. ben anlamadım. Bazen de içerde hissediyorum ama çözemedim bu işi
Benim 21 di perşembe günü, net hissediyorum canim, sürekli değil ara ara ama günde en az 10 kere hissediyorum, kıpırdaniyor mu desem ne desem bilmiyorum tarifi zor ama bebek olduğuna eminim

Benim 21 di perşembe günü, net hissediyorum canim, sürekli değil ara ara ama günde en az 10 kere hissediyorum, kıpırdaniyor mu desem ne desem bilmiyorum tarifi zor ama bebek olduğuna eminim
Ayy ne güzel ben de haftaya daha net hissederim. Sadece uzanınca bi-iki kez hissediyorum şu an.

Kızlar merhaba iki gündür rahmimde bir baskı hissediyorum. Dolgunlukta diyebilirim. Doktorumu aradım ilk olduğunda ağrı yoksa normal dedi. Ama endişeleniyorum bazen solda bazen aşağıya doğru. Haftasonu olduğu için gidemedim kontrole. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet evet başka ne olduğunu anlamasak da şimdi çok net içimde bir şey varama harika bir duygu gerçekten

Travazol kullanabiliyorsunuz cnm benim de öyle olmuştu iki sürmeye çok rahatlamistim

Ayyy sağlıkla gelsin insan emin olamıyor ayrintili ultrasona girene kadar 6.aylik olmuştuk hala her gitmem de soruyordum aynı mi diye içinden ne geçiyor pekii
Aslında birşey hissetmiyorum ama eşimle hep kız istiyorduk, hayırlısı olsun.

Mavişş sen kabızlık ve gaz sancısı yaşadın mı? Çok kötü durumdayım birkaç gündür, karnım şişiyor davul gibi oluyor, sancıdan iki büklüm oluyorum. Çözüm öneriniz varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…