- 21 Mart 2012
- 72
- 45
- 288
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.221
Yani normal cocuk iceride suda yuzer gibi yuzuyor. Bazen sag kolunu bazen sol bacagiyla vuruyordur orda burda olmasinin sebebi bu :)Çok şükür bende 2 3 gündür çok net hissediyorum
İlk 2 gün sağda bugünde solda hareketlenmelr var yerin değişmesi normal mi acaba
Canim normal artık 5 inci aydayiz, benim sil kalcam ağrıyor bazen ilk kalktigimda topalliyorum birde kuyruk sokumu da agriyor dedim doktora, cok normal dedi, artık 5 aylık oldun karnın büyüdü bebek 400 gr ama rahim büyüdü dedi, ben erken değil mi dedim hayır değil normal dedi, mide yanması da normal 7 den sonra zaten kesin yanacak dediYa bende cok net hissediyorum masallah diyeyimSirtustu yatip elimi koydugumda resmen tekmelerini elimle hissediyorum ic karnim dar oldugu icin mi acaba karnim da cok cabuk cikmisti
Canim tabi doktoruna sorarsın ama bence çıkılır, önemli olan annenin ruh sağlığı bence bebegede iyi gelir gez dolaş, hamilelik hastalık değil ki, hareket edilmesi lazım ama tabi aşırı kendini yormazsin ztn bilirsin ne zaman zorlandiginiKizlar sizce 22-23. Haftalarda tatile cikilir mi gezmeli bir tatil olacak ama. Aslinda bu ay gidicektik fakat bazi sebepler cikti erteleyecegiz sanirsam.Suan rahat geciriyorum bir agrim zorlanmam yok ama korkuyorum ya onumuzdeki ay artarsa diye tecrubelilere danisayim dedim oyle mi oluyor yoksa 2. Trimester hep stabil mi gecer
Doktorum git dedi zaten ikinci trimester oldugu icin sikinti yok ama ben sanirim araliga cok odaklamistim kendimi ocakta sanki cok agirlascam gibi hissediyorum 1 ay sonra ne olacagini bilen varsa soylesin diye sordumCanim tabi doktoruna sorarsın ama bence çıkılır, önemli olan annenin ruh sağlığı bence bebegede iyi gelir gez dolaş, hamilelik hastalık değil ki, hareket edilmesi lazım ama tabi aşırı kendini yormazsin ztn bilirsin ne zaman zorlandigini
Bende dün ilk defa göbek çevresinde hissettim de teyit etmiş oldum doğru hissetmişim o zamanBenim göbek cevresinde cnm önceden daha altlardaydi, ben 13. Haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, şimdi bariz hareket hissediyorum.
Ben hala anlayamiyorum gaz mi bebek miBende dün ilk defa göbek çevresinde hissettim de teyit etmiş oldum doğru hissetmişim o zaman
Öyle olsun da yüzsün yavrum istediği kadarYani normal cocuk iceride suda yuzer gibi yuzuyor. Bazen sag kolunu bazen sol bacagiyla vuruyordur orda burda olmasinin sebebi bu :)
Bence kendini belli ediyor ya 2 haftaya kadar daha net hissedersinBen hala anlayamiyorum gaz mi bebek mi
Ben yarın içim KBB ye randevu aldım. Mecburen kullanıcam artık, dayanamayacak durumdayım. Burnum tamamen tıkalı, sesim de kısıldı, çıkmıyor, kulaklarım da rahatsız bu durumdan dolayı, ağırlaştı bayağıBir haftadır bende aynıyım öksürük ve istifra da cabası canım allah yardımcımız olsun hamileyken ilaç kullanamamak çok zormuş.
Erken degilmis demekCanim normal artık 5 inci aydayiz, benim sil kalcam ağrıyor bazen ilk kalktigimda topalliyorum birde kuyruk sokumu da agriyor dedim doktora, cok normal dedi, artık 5 aylık oldun karnın büyüdü bebek 400 gr ama rahim büyüdü dedi, ben erken değil mi dedim hayır değil normal dedi, mide yanması da normal 7 den sonra zaten kesin yanacak dedi
Biz üç günlüğüne çıktık tatile. Uçak yolculuğuydu, aradaki transferleri saymazsan araba yolculuğu pek yoktu. Ama aşırı yürüdüm. 19 bin adım attım bir gün, diğer günler de bu kadar olmasa da çok yürüdüm. Şükür bir sıkıntı yaşamadım. Hatta evde yaşadığım ağrıların çoğunu yaşamadım bile diyebilirim. Sadece çok yürümekten bacak kas ve kasık ağrısı :) Seyahate çıkmadan önce doktora danışmıştım ama. İsterseniz bir fikir alın gitmeden önceKizlar sizce 22-23. Haftalarda tatile cikilir mi gezmeli bir tatil olacak ama. Aslinda bu ay gidicektik fakat bazi sebepler cikti erteleyecegiz sanirsam.Suan rahat geciriyorum bir agrim zorlanmam yok ama korkuyorum ya onumuzdeki ay artarsa diye tecrubelilere danisayim dedim oyle mi oluyor yoksa 2. Trimester hep stabil mi gecer
Evet evet zaten doktorum gidebilirsin sikinti yok dedi :) bende bol adim atmali bir tatil geciricem benim korkum suan cok iyyim ama acaba ocakta agrim olur mu diyeydi artik yapicak bisey yok cok bi sikintim olcagini yada agirlasicagimi dusunmuyorumm :))Biz üç günlüğüne çıktık tatile. Uçak yolculuğuydu, aradaki transferleri saymazsan araba yolculuğu pek yoktu. Ama aşırı yürüdüm. 19 bin adım attım bir gün, diğer günler de bu kadar olmasa da çok yürüdüm. Şükür bir sıkıntı yaşamadım. Hatta evde yaşadığım ağrıların çoğunu yaşamadım bile diyebilirim. Sadece çok yürümekten bacak kas ve kasık ağrısı :) Seyahate çıkmadan önce doktora danışmıştım ama. İsterseniz bir fikir alın gitmeden önce
Yeni yaptırdık. Ataşehir Medicana için. Hastanenin Anadolu, Demir sağlık ve sompo sigorta ile anlaşması varmış. Biz hepsine sorduk, en uygunu sompo yapıyor. 9 muayene ve doğum için fiyat veriyorlar. Seçtiğiniz doktora göre fiyatlar değişiyor. Normal kadın doğum uzmanı en uygun olanı. Benim doktorum prof olduğu için öğretim üyesi kategorisinden hesaplandı. Haliyle ücreti 4-5 bin daha fazla. Yalnız hastane sigortayı yaptırmadan önce doktorun da o sigorta ile anlaşması var mı yok mu öğrenmemizi istemişti. Önce seçtiğiniz hastanenin hangi sigortalarla anlaşması olduğunu öğrenin, karar verirseniz doktorun anlaşması var mı yok mu onu da sorarsınızistanbul Anadolu yakasında özel sağlık sigortası olmadan muayene olan, doğum paketi fiyatı araştırmış olan anneler yorumumu görürse cevap yazabilir miacilen karar vermem gerekli de çok kararsızım fiyatlar güncellenmeden karar vermek istiyorum
2. Trimester olduğu için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu yaz ablam, arkadaşımın eşi 5-6 aylıkken baya gezdiler şehirler arası. Sıkıntı yaşamadılarEvet evet zaten doktorum gidebilirsin sikinti yok dedi :) bende bol adim atmali bir tatil geciricem benim korkum suan cok iyyim ama acaba ocakta agrim olur mu diyeydi artik yapicak bisey yok cok bi sikintim olcagini yada agirlasicagimi dusunmuyorumm :))
Ooh super o zaman gercekten kilo alimi 6-7. Aydan sonra2. Trimester olduğu için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu yaz ablam, arkadaşımın eşi 5-6 aylıkken baya gezdiler şehirler arası. Sıkıntı yaşamadılar
Kizlar gecen hafta bi arkadasim dogum yapti ilk dogumu olmasina ragmen toplam 3 saatte bitmis gitmis cok rahatti.Bana bol bol pilates ve yoga yap dedi bende size soyluyorumcanli bir ornek karsimizda ben sali gunu basladim pilatese zaten hamile kalmadan once de haftanin 3 gunu yapiyordum.Hocam ek olarak ders sonrasi kegel egzersizi yaptiriyor o da dogum icin cok onemliymiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?