- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.241
Ben senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bendeDoktorum git dedi zaten ikinci trimester oldugu icin sikinti yok ama ben sanirim araliga cok odaklamistim kendimi ocakta sanki cok agirlascam gibi hissediyorum 1 ay sonra ne olacagini bilen varsa soylesin diye sordumama suan karnim bile cok cikmadi aslinda zorlanmam gibi
Kerem Alp çok güzel:)Kızlar ne yaparsiniz, Biz iyiyiz pazar modunda uyuyus uyusuk oturuyoruz. Oğlumun ismine karar verdik gibi Kerem Alp ve Metehan düşündük ama Kerem Alp olacak gibi ama doğuma kadar degismezse tabi
Ben kullanmıyorum canım, ocean mummy, magvital ve ferro sanol kullanıyorumKızlar ben decavit kullanıyodum bitmişti memlekette gittiğim doktor onu kullanma dedi vitafemin verdi omega3 falan da varmış baya birşey var içinde kan ilacı da ferrozinc başlayacağım. Evime bugün döndüm orda içmedim belki kötü yapar diye yarından itibaren başlıcam bu iki ilacı kullanan var mı nasıl acaba
Yani cinsiyet değişmezse Kerem ismi benim de listemde canım oldum olası severimKızlar ne yaparsiniz, Biz iyiyiz pazar modunda uyuyus uyusuk oturuyoruz. Oğlumun ismine karar verdik gibi Kerem Alp ve Metehan düşündük ama Kerem Alp olacak gibi ama doğuma kadar degismezse tabi
Benim kasıkta değil ama tam alt kısımda ağrı oluyor ara araMerhaba kızlar, bugün sağ kasığımda ağrı var oradaki kaslar mı geriliyor rahim mi büyüyor bilemedim, sizde de benzer şikayetler var mı?
Bende ilk imom omega kullandim sonra decavit kullandim bir tablet şimdi ocean mumy kullanıyorum, birde d vitamini verdi damla, kan hapi, magnezyum kullanıyorum mide bulantisi için devam hapa birde troid hapim varKızlar ben decavit kullanıyodum bitmişti memlekette gittiğim doktor onu kullanma dedi vitafemin verdi omega3 falan da varmış baya birşey var içinde kan ilacı da ferrozinc başlayacağım. Evime bugün döndüm orda içmedim belki kötü yapar diye yarından itibaren başlıcam bu iki ilacı kullanan var mı nasıl acaba
Ewet söyledikçe benim içime sindiYani cinsiyet değişmezse Kerem ismi benim de listemde canım oldum olası severimKerem Alp de çok yakışmış
Benim kasıkta değil ama tam alt kısımda ağrı oluyor ara aranormal mi bilemiyorum hiç
3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyorErik hosafi da iyi geliyo. Bi suredir cikamadin mi peki tuvalete yoksa sadece sanci mi
Sağol canım, valla çok zor durumdayım hayat kalitem aşırı düştü. Sorayım bi eczaneye deCanım arada bende de oluyor ama aşırı değil zorlanıyorum sadece. Bnm arkadaş çok yaşadı ve bi surup kullanmıştı doktor tavsiyesiyle o çok iyi geliyor, eczane de bilir bi sor al çekme zor olur bilirim geçmiş olsun cnm
Kan ilacı kullanıyor musun? Bazı kan ilaçları da yapıyor. Oroferon kullanıyorum ben, tam tersi tuvalete çıkarıyor mesela3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyordün akşam 2 kase bol yağlı çorba içtim. 5 tane kayısı yedim, bir de suya kayısı koyup sabah içtim hala tık yok
Youtubeda da guzel egzersizler var en kotu kegel egzersizi yap canim bir sey yapamiyorsan :))Pilatese ben de gitmek istiyorum ama salgın var diye korkuyorum. Yani bir pilates stüdyosuna gitmekten çekiniyorum.
Hemen de hasta olabilen biriyim. Kış da geliyor.
Online bi şeye başlasam mı ya da youtubetan mı yapsam karar veremedim.
Bel kalca agrisini 3. Ayda oyle bir cektim ki ben bidaha cekicegimi sanmiyorum ya hareket edemedim gunlerceBen senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende
Düzenli kefir ic akşamları koca bir bardak3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyordün akşam 2 kase bol yağlı çorba içtim. 5 tane kayısı yedim, bir de suya kayısı koyup sabah içtim hala tık yok
Dulcosoft kullanabilirsiniz düzenli kullanımda oldukça farkediyorSağol canım, valla çok zor durumdayım hayat kalitem aşırı düştü. Sorayım bi eczaneye de
Canim bende ayni durumdaydim annem aksamdan incir ve kayisiyi dograyip suda kaynatti sabah suyunu ictm ac karnina meyvelerinidr yedim oglene tuvalete ciktim simdi 2 gun cikamazsam hemen bununuapiyorum cok ise yaradi seker falan koyma ama icineBende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım
Benim karin kismimda hic yag yok neredeyse incecik ama bende hissetmiyorum hala sanirim ilk bebek oldugundan hissetmiyoruzYaaa ne güzel birçok kişi hissetmeye başlamış
bebişleriBen hala hissedemiyorum sanırım ilk bebek olduğu için ve karın yapım da yağlı, hissemedikçe bana evhamlar basıyor neyse ki salı detaylıya gireceğim inşallah her şey yine normal çıkar da biraz rahatlarım
Bende Cumartesi günü çıktım kkba burun spreyi verdi doğal tuzlu su gibi bir de öksürük için şurup rahatladım şükürBen yarın içim KBB ye randevu aldım. Mecburen kullanıcam artık, dayanamayacak durumdayım. Burnum tamamen tıkalı, sesim de kısıldı, çıkmıyor, kulaklarım da rahatsız bu durumdan dolayı, ağırlaştı bayağıumarım sizin o kadar ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?