2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ben içerden bile hissedemiyom nerde kaldı ki dışardan
dün detaylıda sordum doktora 19.haftadan sonra hissedilmesi lazım dedi.ben 20+4 üm neden hala hissedemiyorum bilmiyorum
endişelenme canım bende 20 oldum hala hissetmedim ama doktorum ilk çocuğun olduğu için 21 den önce hissetmezsin demişti.

Aslında ben kızımda da nerdeyse hiç kullanmadım onun yerine erkenden tırnaklarını kesip biraz da törpüledim 1 haftalık vardı ya da yoktu. Hastane cıkısı 5li gibi olanlardan almayı düşünüyorum bu sefer içinden cıkmazsa diye ekstra yazdım, bi de cok minnaklar hemen kaybolduğundan kimisi çorap daha iyi oluyor diyo. ben Ankaradayım geçen sene haziran sonuna kadar yaz gelemedi dışarı yürüyüşe çıkarken şapka vb takmak gerekebilir. pelus gibi tulumlardan da alacağım mesela bu yüzden nisan-mayısta doktora falan giderken lazım olur belki.

Aynen benim göbüş de öyle. Sabah kibar bi göbek akşam 7-8 aylık gibi semsert

Ben de aynıyım canım, sabah uyanınca eşime sürekli göbeğim niye inmiş diye soruyorum
ben içerden bile hissedemiyom nerde kaldı ki dışardan
dün detaylıda sordum doktora 19.haftadan sonra hissedilmesi lazım dedi.ben 20+4 üm neden hala hissedemiyorum bilmiyorum
Bebeğin eşi göbeğinin ön tarafında olabilir Bana da doktor o haftaları söyledi ama ilk gebeliğimde de bunda da 17.haftanın bitimine doğru hissettim canım. Ama dün ve bugün çok az hissettim mesela o kadar değişken ve bünye ile alakalı ki sıkma canını lütfen

Chakra cok dar zaten ya daha almam ingiltereden next babyden alicam turkiyeye gonderiyolar hemde daha uyguna geliyor kaliteli hepsinden

Kalın şeyler bence de çok önemli. Nisanda hava sıcak olmayacak zaten. İstanbul da aynı. Ankara daha da soğuktur tabi.

Günaydın kızlaar :)

Şööyle bir okuyup öyle geldim. Benim de randevum dündü bir öncekine göre baya büyük bir bebekle karşılaşınca şaşırdım vallahi her ne kadar önden bakıyor olsamda :)
22 cm 302 gr olmuş. Cinsiyetteki %10luk yanılma payı da silindi, küçük bir hanım varmış içeride :)
Benim 2.gebelik doktorum hareketleri hisediyorsun değil mi diyince ben de tam onu diyecektim dedim ben hissetmiyorum. Doktorum biraz endişelenir gibi oldu hadi gel bakalım bebeğe dedi. Baktık bizim kız tam U şeklinde duruyormuş bacaklar kafanın tepesinde duruyordu. Bu yüzden hissetmiyorsun dedi. Tuvalete sık gidiyomusun diye sordu bi de evet onun için de erken değil mi dedim o da bu pozisyondan dolayıymış. Yine de 1 hafta 10 güne kadar nasıl duruyor olursa olsun hissedermişim.
Detaylı için de 20 Aralık a randevu verdi bekleyeceğiz sabırla bakalım :)

Selam kizlar umarim herkes iyidir dun gece korkunc agrilar yasadim uyandigimda kimildayamiyordum birden aglamaya basladim kesin birsey oldu diye ama sonra kendime gelince anladimki korkunc bir gaz agrisi kimildayamiyorum yuruyemiyorum oyle kotuydumki sabaha kadar tuvalette oturdum ayiptir soylemesi biraz rahatladim hala ald karnimda biraz var agri 5. Aya giriyoruz nerdeyse en cok bu gazdan cektim vallahi ne yiyecegimi sasirdim artik ne zaman gecer hic bilmiyorum doktorumda normal diyor

1 ay oldu hala hastayım. boğaz ağrım tekrarlamıştı geçti. kemik ağrılarım geçti.öksürüğüm geçmedi çok şiddetli devam ediyor. dün buradan bir arkadaş grintuss şurubu önerdi akşam hemen aldım sağolsun o hafifletti biraz.
eğer geçmezse tekrar doktora gideceğm

Ay ben gittiğimde de bebiş öyle duruyodu ikiye katlanmış gibi ta kafasının ordaydı ayağı hatta korktum yeri mi sıkışık acaba rahat değil mi diye o arada aşırı tuvalete çıkıyodum hatta yazmıştım buraya da ondanmış demekki şimdi o kadar sık öıkmıyorum pozisyonu değişti belki de

Merhaba, bugün tam 4 ay oldu. Bebeğin cinsiyeti dün kesinleşti. Kızımız oluyor:) içime de doğmuş herhalde, kız ismini aylar önce bulmuştuk erkek ismi bir türlü içimize sindirememştik. Geçen hafta fetal sonucu gelmişti aslında ama kaybolan ikizden dolayı cinsiyet bulunamamıştı. Neyseki hastalıklara bakılabilmiş ve sağlıklı çıktı ultrasonu karnımda ordan oraya çekerek bebeği görüntüleyince şaşırdım. Bebek ordan oraya kadar uzun mu diyorum doktora:)) minik olmasına alışmışım eski muayenelerde. Oh rahatladım yani haftalar sonra görünce. Güzel bir gündü dün sağlıkla büyütelim kızlar ben ancak dün farkettim çok yol kat etmişiz meğer.

MaşAllah ufaklığa Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin

Bende ayni sekildeyim geceleri iki buklum tuvalete kalkiyorum aksam saatlerinde basliyor gaz dolmaya yuruyus yapmak ve yemekleri cok yavas cignemek bi nebze olsun rahatlatiyor beni

Maşallah
Ben mesela bir avmye gittim 3 hafta önceydi sanırım. 6 kez tuvalete girmiştim.
Bunu normal gördüm. doktora da bi şikayet olarak belirtmedim. Normalde olmaması mı lazımdı bu haftalarda?
Normalde değil de yürüyünce tuvalet ihtiyacım çok oluyor. Benimki de duruşundan mı acaba bir dahakine doktora sorayım 19+5 oldum. Ben de 10 Aralıkta detaylıya gideceğim. Daha randevu almadım ama eşim de gelebilsin diye cumartesini seçtim.

Ya ağırlık arttıkça olur ya hani normalde , ilk zaman dışında tabi . Bana tuhaf gelmişti ama sormamistim ben de doktor pozisyonu görünce kendi dedi sık gidiyor musun diye. Bu arada aynı şekilde otururken çok değilde yürüyünce problem. İşten cikarken son dk giriyorum ama eve gidene kadar da sıkışıyorum yürürken baya belki pozisyondandır evet :)

Kızlar 3 lü tarama testi yaptıran var mı bu şekilde kırmızı işaretli değerler çıkmış ense kalınlığımız ve ikili testimiz normaldi

Eklentiler

• Screenshot_20221122-144516.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 65
Tüm gün işyerinde oturduğum için mi bilmiyorum ama ayaklarım çok şişiyor kızlar
Ay ondandır tabii benim çok değil ama hafif hafif oluyor çorap izi falan olmuş oluyo eve gittiğimde :)
Burada aynı şekilde çalışan hamile bir arkwdas vardı uf ayaklar bacaklar bağımsızlığını ilan etmişti son zamanlarında . Büyük terlik almıştı ama ona da anca parmakları giriyordu . Yazdı en azından öyle böyle geçirdi . Benim de öyle olursa naparim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…