2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de alış veriş yapmadım . Hele biraz daha ilerleyelim . Gezemeyecek durumda olsam bile internetten sipariş ederim en fazla. Yeter ki sağlık olsun. Ben emzik biberon kullanmadım zaten almayacağım . Pompa ihtiyacım yok. Banyo ürünleri kullanmadım ben hiç . Direk kucağımda yıkadım bebeleri . Alacağım beş on parça kıyafet . Anne yanı beşiğimiz de var bebek arabamız da var . Hevesleniyorum ven de bazen alayım diye ama sonra duruyorum

Merhaba. Bana da bugün KBB sinüzit teşhisiyle largopen verdi. Gebelikten önce kullandığımda dilimi falan siyaha boyamıştı. Pek bir seçeneğim olmadığı için yine de bunu yazdı doktor. Siz kullandınız mı? Faydası oldu mu?

Canım carters ve chakra ların kalıpları h&m e göre falan daha dar oluyor.
Benim belli oluyor canım o yüzden sordum normal bir durum mu diye. Bazen çok güçlü vuruyor eşim karnımın hareketini görüyor
Benim de bazen sola doğru toplanıyor minik beyler o zaman karnım sola yatık duruyor çok komik daha ilerleyen zamanlarda dalga dalga olacak hatta ayakları falan bile seçilebilir. Ay çok heyecanlı ben garipsemiştim ama kızımda hiç videosunu cekmemiştim nedense.

Ben de daha bebişler için hiçbirşey almadım. Kızımda da almamıştım 7. Ayda bi hastane cıkısı almıstım sonrasını 8. Ayda falan aldım hep. Bu sefer kıyafet değil de bebek arabası alalım demiştim aslında ama vazgeçtik.Bir miktar birikmişimiz var onunla yatırım yaptık 7. Ayda kısmet olursa bozdurup alırız dedik. tek yumurta ikizi, yaşım da var kendince riskleri var, bazen korku geliyor yalan yok Allaha emanet hepsi sağlıkla gelsinler de herşey hallolur. Hem doğumdan sonra bile bebişle çıkıp bişeyler almak çok keyif veriyo insana değişiklik oluyor sonradan bile alınabilir. Kabaca bir alışveriş listesi yaptım ben paylaşayım fikir olur belki. Benim sayılar x2 olacak tabi listede iyice karışık olmasın diye böyle yazdım

Eklentiler

• C5388CD1-3F3A-413C-88B6-E495E89D06B8.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 101
Ayy çek çek hatıra kalır

Kaydettim bana da fikir olsun napse hastaneden çıkarsam almayı düşünüyorum

Kaydettim bana da fikir olsun napse hastaneden çıkarsam almayı düşünüyorum
Oyy hayırlısıyla sağlıkla insallah benim kızım minyon bi bebekti, ikizler de normale göre daha minik oluyor diye yenidoğan hastane cıkısına ek olarak bi kaç takım alcam ben kızımda 2 tulum 2 alt-üst takım yenidoğandı sadece gerisi 0-3 ay. Bi de eşimle ben çok boylu poslu yapılı insanlar değiliz bizden iri bebiş çıkmaz diye düşünüyorum sizler kendi durumunuza göre uyarlayın

Biz de eşimle aynı sizin gibiyiz canım yine de 0-3 ay çok almayı ben de düşünmüyorum kollarını ayaklarını kıvırarak bile giydirilir büyük bedenler. Bebek bu sonuçta

Listedeki eldiven ve şapka hariç hepsini aldım. Demek ki doğru yoldayım. en gerekli şeyler. Eldiven hastane çıkışlarında var. Ekstra almam gerekir mi acaba? Bazıları ten temasını engelliyor diye eldiven çok kullanmayın diyorlar. Bebek dokunarak keşfeder ve hissetmek ister rahat etmez deniyor.

Bu gece ben de çarpıntı yaşadım normalde olmuyordu ama diğer günlerden farklı olarak geç saatte birşeyler atıştırmıştım ondan mı diye düşündüm ya da demir eksikliği de çarpıntı yapıyormuş

ben ağrılara dayanamayıp 3 gün içtim iyi hissedince bıraktım.ama hastalık geri döndü keşke 1 hafta kullansaydım en azından

Günaydın kizlar umarım herkes iyidir, ben kızı okula kocisi ise gönderdim biraz qtistirdim, boğazım aynı grip devam nane limon bal zencefil yaptım onu içiyorum. Biraz da yatak keyfi yapıp ise gidicem kızlar benim karnım akşamları 7 aylık gibi oluyor sisiyor geriliyor sertleşiyor patlayacak gibi oluyorum, ama sabah fis balon gibi inmiş kalkıyorum, yumuşuyor küçülüyor diğer hamileliklerimi çok hatırlamıyorum 8 sene gecmis sizde nasıl durum

Kızlar bebeğin hareketlerini dışardan gözlemleyen var mı? Biraz daha ileri haftalarda olan arkadaşlar mesela?
ben içerden bile hissedemiyom nerde kaldı ki dışardan
dün detaylıda sordum doktora 19.haftadan sonra hissedilmesi lazım dedi.ben 20+4 üm neden hala hissedemiyorum bilmiyorum

artık testlerde yanılma payı oluyo sanırım. bizim bi arkadaşın çocuğu pozitif çıktı. aynı belirtiler arkadaşda da var onun testi negatif çıktı mesela.

Akşam ve sabah bende de fark ediyor. Sertleşme de bazen oluyor. Tamamen yediklerimiz karnımızı şişirmiş oluyor akşama bence. Sabaha da iniyor o yüzden. Ve yumuşacık oluyor. Bi de ben dün gece ilk kez karnımın alt kısmında kaşınma yaşadım. Demek ki artık oralar da şişecek. Zaten karnımı fark ediyorlar dışardan da. Ne güzel şeyler
Ben 2 gündür kızımı hiç hissetmedim ama ona biraz üzülüyorum. Normalmiş tabi. Her gün hissedeceğiz diye bir şey yok. 21.hafta sonrasında belki daha sıklaşır

ben ağrılara dayanamayıp 3 gün içtim iyi hissedince bıraktım.ama hastalık geri döndü keşke 1 hafta kullansaydım en azından
Ben de geçince bırakayım diye düşünmüştüm kendi kendime. O zaman bırakmak hiç doğru değil. Ben de 1 haftadır direniyorum ama gittikçe ağırlaştı. Doktor tabii kullanacaksın gerekirse, ölümcül bir enfeksiyona çevirirse napıcan dedi, korktum açıkçası. N’aptınız peki, hala hasta mısınız?

ben içerden bile hissedemiyom nerde kaldı ki dışardan
dün detaylıda sordum doktora 19.haftadan sonra hissedilmesi lazım dedi.ben 20+4 üm neden hala hissedemiyorum bilmiyorum
Kaygılanmayın bence Bana da doktor 18. Haftadan sonra hissedersin dedi ama ben 17. Hafta başından net bir şekilde hissediyorum artık. Söyledikleri tarihler ortalama tarihler. Herkesin karın yapısı vs farklı, onla alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…