2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 3 lü tarama testi yaptıran var mı bu şekilde kırmızı işaretli değerler çıkmış ense kalınlığımız ve ikili testimiz normaldi
Canim ben yaptirdim sonuclarida cikmis ama bende boyle gozukmuyor hic bir deger yok sonuc gizli yaziyor cuma gunungidince ogrenecegim sonuclari alacagim artik

Canim ben yaptirdim sonuclarida cikmis ama bende boyle gozukmuyor hic bir deger yok sonuc gizli yaziyor cuma gunungidince ogrenecegim sonuclari alacagim artik
Anladım canım bende haftaya salı gidicem inşAllah hayırlı haberler alırız

Kızlarrrrrr selam bebeğin hareketlerini hala hissedemeyen nadirlerden olarak birazdan kontrole gideceğim yine çok ama çok heyecanlı aynı zamanda endişeliyim, şekerim dahi yükseldi ağzımdaki tattan anlayabiliyorum muhtemelen ayrıntılıya girerim, bana şans dileyin randevusuna çok olan ve sorusu olan varsa sorayım doktora

Canım tuzu azalt birde tansiyonu takip et onlar normalse sıkıntı çıkmaz Allah in izniyle

Kızlar detaylı ultrason için önce hastaneye gidip randevu tarihi alınıyomuş sonra muayene için gşdiliyomuş her şehirde mi böyle acaba çok saçma geldi bana

Kızlar detaylı ultrason için önce hastaneye gidip randevu tarihi alınıyomuş sonra muayene için gşdiliyomuş her şehirde mi böyle acaba çok saçma geldi bana
Devlet hastanelerinde hep böyle canım ve ne yazık ki bazen gün bile bulamıyorsun 14. Haftadan gidip gün alankar olmuş ben 17. Haftamda gittim çok zor bulduk oda 24. Haftaya anca

Öyle malesef çok saçma. Ben ilçedeyim ilde var perinatolog. Acaba ilçedeki doktorum yesil alan açabilecek mi yoksa ilde önce kadın doğuma gidicem o mu açacak Öyle mi ayrıntılı için randevu alicam öyleyse çok saçma iki kere ile gitmek zorunda kalicam

Evet ya ben de ilçedeyim eşim izin alamıyor sürekli ben tek gidemiyorum iki kere gitmek çok saçma.

Ayyyy çok heyecanlı nasıl geçti
Neler dedi
Ben de 2 gündür hiç hissetmedim hissetmediğim için üzülüyorum. Benim canım yavrum niye sessiz böyle acaba
Ben de ayrıntılı ultrason için ekstra sabırsızım. Biraz da endişeliyim tabii
3 hafta sonraya al dedi doktorum.
Arkadaşlarım diyo ki kime benzediği bile belli olacak ultrasonda. Çok güzel bir duygu falan umarım olumlu şeyler duyarız hepimiz

son zamanlardaki salgın öksürük bırakıyor ve çok inatçı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

son zamanlardaki salgın öksürük bırakıyor ve çok inatçı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz
Bende dün sabah basladi tavan yaptı, bugün vücut ağrısı da eklendi boğaz ağrısı grip öksürük te var ama az. Belim çok ağrıyor, başım ayy ne olacak nasil gecirecez benim normal zamanda antibiyotikle zor geçerdi hastalığım şimdi nasıl geçecek Allah'ım hepimize şifa versin

Devlet hastanelerinde hep böyle canım ve ne yazık ki bazen gün bile bulamıyorsun 14. Haftadan gidip gün alankar olmuş ben 17. Haftamda gittim çok zor bulduk oda 24. Haftaya anca
Ben 18 haftalık iken gittim bana 15 gün sonrası için fetal eko ve radyoloji verdiler ayrıntılı ultrason oluyor değil mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…