2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Been hatta doktorum supelenip idrar testi falan yaptirdi acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye ama bisey cikmadi rahim buyudugu icin dedi bende masabasi isteyim gun icinde cok fazla yasiyorum aksam dinlenince geciyor ama ozellike sol tarafima dogru uzandigimda hic bisey kalmiyor bende ama yururken ve otururken baya agri var

Bende adet sancısı değil de sürekli sağ tarafta bir ağrı oluyor hafiften. Bazen kasığa doğru. benimki bence hareketsizlikten oluyor. Tatile çıktığım üç gün günde en az 15000 adım attım ve hiç böyle ağrılar yaşamadım. Sizin de sürekli aynı pozisyonda oturmaktan oluyor olabilir.

ayynen öyle canım aynı şeyleri yaşıyoruz ama mantıklı olanda zaten rahim büyüyor içinde bişey hareket ediyor böyle sancı flan olmasıda normal zaten ya

olabilir bi tuvalete çıkıyorum sık sık 3 kat yukarda birde yemekhane o da öyle. öğle arasında da uyuyorum çokta hareketli olduğum söylenemez ama süreklide oturmuyorum

evet bana da dahiliyeye git dedi şuan gynoferon kullanıyorum bende kan ve demir için randevu aldım dahiliyeden

siyah beyaz olan klasik ultrasonda bile en net 12.haftasında görüntüsü var benim bebeğimin de. Daha erken tarihlerde oluyor demek ki. Sonra çok hareket ettiği için bir şey yakalayamadı doktor.
Belki de hareketlensin diye tatlı yiyip gitme olayına son versem işe yarayabilir. O zaman daha net görünür mü acaba

Canim cok vitamin alıyor musun, vitamin alımının da karaciğer enzimlerini yükselttiğini duydum hemen kesiyorlarmis, cok korkulacak birsey değil bence sakin ol bi git dahiliyeye bakalim
evet kullanıyorum sağlık ocağının verdiği D3 KAN İLACI GYNOFERON (içeriğinde demir, sülfat, folik asit var) birde doktorun verdiği balık yağlı bir multivitamin kullanıyorum acaba şimdiden kessem mi ancak 8 aralığa alabildim randevuyu

Ben yemiyorum gene de poz alamadik

Canim yanlış yönlendirmek istemem o yüzden birsey diyemiyorum ama beslenmene güveniyorsan multivitamine gerek yok diyor kağan kocatepe ve hiç vermeyen doktorlarda var diğerleri değil ama multivitamin kanımca olmazsa olmaz değil, imkanın varsa özelden alıp mi gitsen acaba daha 15 güne yakın var o tarihe

haklısın canım en iyisi ona ara verrmek galiba malesef devletwe gidebiliyorum çok teşekkür ederim tavsiyen için

Bende masa basi çalışıyorum, karın kasık agrisi bende de oluyor özellikle çok uzun oturup kalkmazsam aşırı gerilme oluyor. Çok uzun süre aynı pozisyonda kalmamak lazım

Kan sonuçlarım çıktı doktor "kansızlık var ve karaciğer testlerin yüksek dahiliyeye görünmelisin "dedi. Bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi ?
Kansızlık normal cnm gebelikte ilaç kullanıyorsundur zaten. Enzimler ilaç kullaniminda yükseliyor gebeliklede alakalı olabilir öncesinde yoksa. İçin rahat etsin bi dahiliye ye görün cnm

Kızlar bebişlerini hissetmiş annelere bir şey sormak istiyorum bu tekme denilen şey hafif acılı bir şey mi çok inceden ara ara

Bu arada o kadar maske takıp dikkat etmeme rağmen, beslenmeme vitaminlerime özen göstermeme rağmen benim de boğazım ağrıyor dün başladı. Maske koruyucu değil diye düşünmeye başladım.
Boşuna mı takıyorum acaba?
Şimdi dışardan dokununca bile ağrıyor. Neden öyle oldu anlamadım. Sıcak bi şeyler içiyorum, pekmez tereyağı limon karışımı yapıyorum falan. Hatta bugün işe gitmeyip rapor alacaktım ama dik yastıkla uyuyunca boğazım sabaha daha iyi oldu ve işe gidebildim.
benim gibi geniz akıntısı derdini çekenlerin boğazı her zaman daha açık rahatsızlanmaya maalesef. Çünkü boğaza akıntı oluyor. O da mahvediyor. O yüzden dik yastık kurtarıcı. Birine beddua etmek isterseniz geniz akıntısı yaşamasını dileyebilirsiniz o kadar hayat kalitesini düşürüyor ki. Nefesi de etkiliyor kalbe de zararlıymış falan. ve çözümü yok. Gerçekten rezalet.
Ayrıca dün diş hekimine gidip dişlerime baktırdım temizlik yaptırdım. Son trimesterden önce gidilmesi öneriliyor. Hamilelerde röntgen kesinlikle çekilmez dedi. Çok zor durumda kalınırsa müdahale edilebilir ancak dedi. Ama yüzeysel bir çürük varsa onu hallediyorlar.
Diş etlerim hassaslaşmış. Bu dönemde çok normal dedi. Parodontax macun iyi gelirmiş. Arada bi kullan dedi. Her gün kullanmak istemezsem. Alacağım onu. Bi de gargara yazamadı hamilelere uygun değilmiş diye. Tuzlu su ile gargara yaparsın dedi diş temizliği sonrası. Diş ipi kullanmaya ve listerine bakım suyuna da devam et dedi.

Merhaba cnm su an bu şikayetler yuzunden hastanedeyim muayene etti hoca vajinal rahim ağzı uzunluğuna bakti istirahat ve bol su iç dedi şimdi idrar testi ve kültürü vericem aynı şeyler bende dr var

haklısın canım en iyisi ona ara verrmek galiba malesef devletwe gidebiliyorum çok teşekkür ederim tavsiyen için
Vitaminleri bıraktıktan sonra randevuya kadar test için aile hekimine danışabilirsiniz. Onlar enzim testi isteyebilir mi bilmiyorum. Belki burdan bir arkadaş biliyordur.

Bazen de testler yanlış çıkabiliyor.

Merhaba cnm su an bu şikayetler yuzunden hastanedeyim muayene etti hoca vajinal rahim ağzı uzunluğuna bakti istirahat ve bol su iç dedi şimdi idrar testi ve kültürü vericem aynı şeyler bende dr var
aa çok geçmiş olsun canım peki nasıl bir sorun var mıymış rahim ağzında falan ? yoksa birşey göremedi diye mi idrar kültürü istedi? bana muhakkak sonucunu yaz olur mu merak ettim. ama benim idrar kültürüm temiz çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…