- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.601
hala tam iyileşememiş biri olarak boğaz ağrıma az da olsa iyi gelen zencefili rendeleyip 1 limon ve bikaç yemek kaşığı bal karışıtıp bekletip şurup gibi içmek oldu.gece özellikle tıkandığımda bikaç kaşık içtim. öksürük için burdan bir arkadaş grituss önerdi onu aldım bitkisel oda rahatlattı biraz. hastalığı yeni başlayanlar inşallah benim gibi 1 ayı bulmaz çok yordu beniBu arada o kadar maske takıp dikkat etmeme rağmen, beslenmeme vitaminlerime özen göstermeme rağmen benim de boğazım ağrıyordün başladı. Maske koruyucu değil diye düşünmeye başladım.
Boşuna mı takıyorum acaba?
Şimdi dışardan dokununca bile ağrıyor. Neden öyle oldu anlamadım. Sıcak bi şeyler içiyorum, pekmez tereyağı limon karışımı yapıyorum falan. Hatta bugün işe gitmeyip rapor alacaktım ama dik yastıkla uyuyunca boğazım sabaha daha iyi oldu ve işe gidebildim.
benim gibi geniz akıntısı derdini çekenlerin boğazı her zaman daha açık rahatsızlanmaya maalesef. Çünkü boğaza akıntı oluyor. O da mahvediyor. O yüzden dik yastık kurtarıcı. Birine beddua etmek isterseniz geniz akıntısı yaşamasını dileyebilirsinizo kadar hayat kalitesini düşürüyor ki. Nefesi de etkiliyor kalbe de zararlıymış falan. ve çözümü yok. Gerçekten rezalet.
Ayrıca dün diş hekimine gidip dişlerime baktırdım temizlik yaptırdım. Son trimesterden önce gidilmesi öneriliyor. Hamilelerde röntgen kesinlikle çekilmez dedi. Çok zor durumda kalınırsa müdahale edilebilir ancak dedi. Ama yüzeysel bir çürük varsa onu hallediyorlar.
Diş etlerim hassaslaşmış. Bu dönemde çok normal dedi. Parodontax macun iyi gelirmiş. Arada bi kullan dedi. Her gün kullanmak istemezsem. Alacağım onu. Bi de gargara yazamadı hamilelere uygun değilmiş diye. Tuzlu su ile gargara yaparsın dedi diş temizliği sonrası. Diş ipi kullanmaya ve listerine bakım suyuna da devam et dedi.
Canım geçmiş olsun. Havuç suyu ve bol su çoğaltır derler ya. Pek bi bilgim yok.Doktorun ne dedi peki?Arkadaslar merhaba ayni durumda olan lutfen bana cevap yazabilir mi moralim cok bozuk19+3 üm bebegin suyunda biraz azalma varmis ama ciddi seviyelerde degil neden boyle oldugunu anlamadim cok erken degil mi ? Buna benzer bisey yasayan var mi kafam cok karisik tüp bebek tedavisiyle yillar sonra hamile kalmis biri olarak uzgun ve endiseliyim
Tahlilim temiz çıktı kültür 3 gün sonra cikcak hoca istirahat et bol su iç dediaa çok geçmiş olsun canım peki nasıl bir sorun var mıymış rahim ağzında falan ? yoksa birşey göremedi diye mi idrar kültürü istedi? bana muhakkak sonucunu yaz olur mu merak ettim. ama benim idrar kültürüm temiz çıkmıştı.
bana da öyle dedi ve çok şiddetli olursa, lekelenmen ve kanaman olursa mutlaka gel dedi o kadar.Tahlilim temiz çıktı kültür 3 gün sonra cikcak hoca istirahat et bol su iç dedi
İnşallah olmaz Allah korusunbana da öyle dedi ve çok şiddetli olursa, lekelenmen ve kanaman olursa mutlaka gel dedi o kadar.
Canim geçmiş olsun ,ciddi seviyelerde değilmiş çok sukur, yasin kac ,ileri yaşlarda daha sık görülüyor sanki bu durumArkadaslar merhaba ayni durumda olan lutfen bana cevap yazabilir mi moralim cok bozuk19+3 üm bebegin suyunda biraz azalma varmis ama ciddi seviyelerde degil neden boyle oldugunu anlamadim cok erken degil mi ? Buna benzer bisey yasayan var mi kafam cok karisik tüp bebek tedavisiyle yillar sonra hamile kalmis biri olarak uzgun ve endiseliyim
evet 2 Aralık ta. hiçbi bilgim yok öncesinde napılması ile ilgili.Z. Kamil 9 Aralık sabahın 8.30 una. Sizin 2 Aralıkdi dimi öncesinde yapamamız gereken bir şey var mı acaba. Bir bilginiz var mi
ben de bu konuda katılıyorum size. ben perinatologa gitmiştim bu pazartesi günü.20+3 tüm.sağ böbreğinde genişleme var dedi. bakalım haftaya gittiğimde ne dicekler23. Haftada gircem ben hangi hafta iyi bilmiyorum ama sanki ileri haftalarda bebek biraz daha büyük olacağı için hersey daha net görünür son hafta da girmek daha mantıklı gibi bir düşüncedeyim ne kadar doğru bilmiyorum tâbi
Bende de aynı duurm var herkes de olduğuna göre normal bir şey boşuna korkmayalm
doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyo.15 dk.çıktım diyen de var 45 dk.sürdü diyen deİçerde kaç dakika sürüyor muane peki
ayyy bu bende de oluyo arada.ben de acaba tek ben mi yaşıyorum bu durumu diyodum.şimdiden böyleysek sonraki haftalar nasıl olcazKızlar bende idrara sıkışma değilde kaçırma oluyor, en ufak öksürük hapşırık hatta kusarken, istemsiz gidiyoradım sidikliye cikacak, dakika başı çamaşır değiştiriyorum
bende işyerinde sürekl ioturuyorum.bende de ağrı oluyo.yatıp uzanamamaktan sanırım böyleyzolabilir bi tuvalete çıkıyorum sık sık 3 kat yukarda birde yemekhane o da öyle. öğle arasında da uyuyorum çokta hareketli olduğum söylenemez ama süreklide oturmuyorum
Benim de karaciğer enzimlerimden biri yüksek çıktı ama tahlilden bi hafta önce antibiyotik kullanmıştım yan etkilerinde karaciğer enzimlerinde geçici yükselme yazıyordu doktor ona bağladı ama bakalım düşecek mi kendiliğindenTrendyolda sleepy natural yenidogan islak mendil 12x40 107 tl dusmuss bayadir bakiyodum suan gordugum en ucuz fiyat haberini olsun kizlaar
Bende tok karna diye biliyorum. Nasıl geçerse bana yazarsınız olur muevet 2 Aralık ta. hiçbi bilgim yok öncesinde napılması ile ilgili.
ama tok karnına gitmek gerekiyo sanırım
Bebeğin mi böbreğin de genişleme var. Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ilk başlarda böyle anormallikler oluyormuş bebeklerde zamnla düzeliyormusben de bu konuda katılıyorum size. ben perinatologa gitmiştim bu pazartesi günü.20+3 tüm.sağ böbreğinde genişleme var dedi. bakalım haftaya gittiğimde ne dicekler
Hadi hayırlısı inşallah. Güzel detaylı baksın da bide cinsiyeti öğreneyim varsın 1 saat sürsündoktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyo.15 dk.çıktım diyen de var 45 dk.sürdü diyen de
tabi tabi yazarımBende tok karna diye biliyorum. Nasıl geçerse bana yazarsınız olur mu
Bebeğin mi böbreğin de genişleme var. Geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ilk başlarda böyle anormallikler oluyormuş bebeklerde zamnla düzeliyormus
Hadi hayırlısı inşallah. Güzel detaylı baksın da bide cinsiyeti öğreneyim varsın 1 saat sürsün
hala tam iyileşememiş biri olarak boğaz ağrıma az da olsa iyi gelen zencefili rendeleyip 1 limon ve bikaç yemek kaşığı bal karışıtıp bekletip şurup gibi içmek oldu.gece özellikle tıkandığımda bikaç kaşık içtim. öksürük için burdan bir arkadaş grituss önerdi onu aldım bitkisel oda rahatlattı biraz. hastalığı yeni başlayanlar inşallah benim gibi 1 ayı bulmaz çok yordu beni
Z. Kamil 9 Aralık sabahın 8.30 una. Sizin 2 Aralıkdi dimi öncesinde yapamamız gereken bir şey var mı acaba. Bir bilginiz var mi
Bilgi için teşekkürlerBen de dün 10 aralık için aldım randevumu. Doktorun yönlendirdiği bir görüntüleme merkezinde olacak.
Yüz yüze görüştüm.
Bana ordaki görevli perinatolog bakacak. 30-45 dk kadar sürüyor, tok olarak gelin, ayrıca yanınızda doktorunuzun verdiği ultrason görüntüleri de olsun. Çünkü bazen onları görmek isteyebiliyorlar dedi. O şekilde gideceğim.
Bilgi için teşekkürler
Daha önceki normal ultrason görüntüleri mi.
15 gün var ya ben çok merak ediyorum zaman geçmiyor resmen.
Yanıma alırım öyleyse. Baksın bakalım neler diyecekEvet siyah beyaz olanları diyor. Yanınızda bulunsun dedi.
Ben de çok heyecanlıyım. 2 hafta sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?