2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
4. Ayda enerji geliyor deniyordu ama bende hala halsizlik ve kafa bulanıklığı gibi bir hal var. Psikolojik mi acaba diyorum artık. Siz ne zaman yorgunluktan kurtuldunuz?

4. Ayda enerji geliyor deniyordu ama bende hala halsizlik ve kafa bulanıklığı gibi bir hal var. Psikolojik mi acaba diyorum artık. Siz ne zaman yorgunluktan kurtuldunuz?
Kan değerlerinize baktırdınız mı yakın zamanda? Kansızlık ya da demir eksikliği halsizlik yapıyor.
Benim yorgunluğum büyük ölçüde gitti ama bu defa da ağrılar başladığı için çok rahat değiliz. Bazen de normal eğilip kalkıyorum koşturuyorum falan yapma diyorlar. Kaslar gevşediği için daha yavaş hareket etmek gerekir diye.

Bende de aynı durum oluyor canım, daha bilmediğimiz neler çıkacak bakalım
İlk haftalardaki uyku geri geldi bana deliksiz uyuyamıyorum yanlarımda ağrı-uyuşma oluyor o yüzden de gün içinde ve akşam erkenden uykum geliyor

Cok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

Merhaba. Mide ağrısını stres tetiklemiştir. Üzüntüden ve stresten bebeğinize hemen bir şey olacağınızı sanmıyorum. Panik yapmayın, ruh haliniz değişmediyse psikolog desteği alabilirsiniz Cok sa
Merhaba. Mide ağrısını stres tetiklemiştir. Üzüntüden ve stresten bebeğinize hemen bir şey olacağınızı sanmıyorum. Panik yapmayın, ruh haliniz değişmediyse psikolog desteği alabilirsiniz
Cok tesekkur ederim

Cok teşekkürler Rahatlattıgın icin gerçekten Aşlah razı olsun

Ayy cok tesekkurler yuruyus yapıyorum bol bol ama işte bazen böyle oluyor hepınizn destegı cok iyi geldi tesekkur edrrm allah razı olsun

Evet galiba öyle cok tesekkur ederm Allah razı olsun

Canim ben 15. Haftadan sonra toparladim hatta kalkip kis temizligi falan yaptim oyle bi enerji yani biraz psikolojik olabilir bende hep boylemi olcam surekli hasta gibiyim diye oturup agliyodum bi gun yeter deyip bi kalktim tam kalktim

Kan sonuçlarım çıktı doktor "kansızlık var ve karaciğer testlerin yüksek dahiliyeye görünmelisin "dedi. Bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi ?

Kan sonuçlarım çıktı doktor "kansızlık var ve karaciğer testlerin yüksek dahiliyeye görünmelisin "dedi. Bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi ?
Benim karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı canım. Dahiliyeye gittim, ultrason çekildi temiz çıktı ama kullandığım tüm ilaçları iki hafta boyu kesti. Değerlerim normale indi, şimdi tekrar ilaçlarıma başladım

Günaydın kızlarr. benim 4 gündür geçmeyen adet sancılarım var kasık ve karnımın alt taraflarında bazen iğne gibi batıyor bazen de sancı giriyyor sızlıyor. doktoruma yazdım bu sabah diyor ki kasıkta hissettiğin iğne batmaları normal rahmi yerinde tutan bağların gerilmesi yüzünden oluyor dedi. parol iç ve dinlenmeni tavsiye ederim dedi. ama masabaşı çalışıyorum dik oturmaktan popom ağrıyo arada in çık geziyorum ama ağrı kesici de içmeme gerek yok bence. sizde yaşayan var mı bu durumu sürekli geçmeyen adet sancısını ?

Benim kansızlık çıkmıştı, denir hapına başlandı ama karaciğer enzimleri için bir şey diyemem, yaşamadım. Geçmiş olsun

Canim popo ağrısı bende de var, geçen bende de akşam adet sancisi gibi agri oldu hatta o korktum ilk aylar normal ama şimdi niye oldu diye ama sonra geçti, dayanamicak bi agri değilse parolde içme zaten tedavi edici bi ilaç değil parasetemol bağımlılık yapan bi etken madde sadece , biraz izin alıp evde dinlenebilirsin bence ama korkma ya ara ara hepimizde oluyor bu agrilar

Canim cok vitamin alıyor musun, vitamin alımının da karaciğer enzimlerini yükselttiğini duydum hemen kesiyorlarmis, cok korkulacak birsey değil bence sakin ol bi git dahiliyeye bakalim

evde de canım sıkılıyor sürekli uyumak istiyorum herkeste olan normaldir diye sormadım hiç doktora ama bugün 4. gün sorayım bi dedim o da normal diyince çekicez mecbur ağrı kesicilik bişey yok bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…