- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.721
Kendisi aynı zamanda mümemmel bir süt arttırıcıkızlar öksürüğe ve boğaz ağrısına kuru dutun suyu da çok iyi geliyor ilk içmem de bile öksürüğüme iyi geldi sanki aklınız da bulunsun
Ben de dün gece sağdan sola dönerken sağ alt baldırım kasıldı çok fena. Hatta çığlık atarak uyandım. Bugün de ağrısı hafiften devam ediyor. Geçmiş olsun size de. Ortopedi eşle muayene edebilir ancak. Egzersiz verebilir.Kızlar sağ dizim çok ağırıyor dün gece uykudan uyandım kitlenmisti 3 haftadır var resmen başta normaldir diyordum ama bilemedim
Lavobda oturup kalkarken bile zorlanıyorum dizimi tutup destek alıyorum
Ortopediden randevu alsam mı bilemedim sonuçta röntgen fln ceklimez
Evet canım . Normal doğumdan sonra da yaşanabilirBen de yapayım ya.Kasların zayıflamasından mı olmuş o. Bende normalde asla olmaz. Hamilelik sürecinde değişti. idrarı bekletmişsem öksürürken kaçtığı olmuştu birkaç defa. Çok kötü. Kegel araştırması yapayım.
Teşekkürler. Size de geçmiş olsun uykudan öyle uyanmak çok kötüBen de dün gece sağdan sola dönerken sağ alt baldırım kasıldı çok fena. Hatta çığlık atarak uyandım. Bugün de ağrısı hafiften devam ediyor. Geçmiş olsun size de. Ortopedi eşle muayene edebilir ancak. Egzersiz verebilir.
Bakteriyel enfeksiyona dönmüşse maalesef ki geçmiyor ilaçsız. Benim öyle oldu amaKızlar boğaz ağrışarınızda özellikle kekik yağını öneririm . Burun tıkanıklığında udu bindi damlatın aynı gün etki ediyor. Tuzlu su yA da fizyolojik serumla açmak iyi geliyor . Pamuğa nane yağı damlatın yastığınızın yanına koyun burnu açık tutuyor . Sarımsaklı yiyecekler yeyin ve sarımsağı ilaç gibi suyla İçin. Bolca sıcak su ve bitki çayları İçin. Şimon mandalina portakal tüketin. Gebelikte ilaç kullanmadan bunları yapıyorum ben.
Merhaba, kraft time G + pusetini aldım.Kızlar travel sistem bebek arabası alan var mı? Pusetli olsun istiyorum, puseti oto koltuğu gibi de kullanılsın ama henüz içime sinen bulamadım. Önerileriniz var mı?
Malesef yaAllah allah sizide strese soktu boşuna
Merhaba kraft için tekerler çok ses yapıyor gicirdiyor demisler ama memnun musunuz denediniz miMerhaba, kraft time G + pusetini aldım.
Bende oğlumda ilk aylarda hep bu pamukları ıslatıp kullandım. Baya sonra ıslak mendile geçmiştim. Pamuk cok iyi oluyorEvet bu mendil benim sürekli kullandığımda ıslak mendile başladığımdan beri içeriği çok temiz. Çok uzun zaman ben bahsettiğim pamuklardan kullandım. Dışarı çıkarken de yanıma su alıyordum ılık yapıp . Saklama kabına kullanacağım kadar pamukları koyup ıslatıyordum. Islak la temizleyip kuru pamukla kuruluyordum.
Evet hem sağlıklı hem alışınca daha iyi oluyor.Bende oğlumda ilk aylarda hep bu pamukları ıslatıp kullandım. Baya sonra ıslak mendile geçmiştim. Pamuk cok iyi oluyor
Evet özellikle ıslak mendilden ve bastırarak çok silmekten 2 arkadaşımın kızı aynı şekilde yapışıklık oluştu. Çok güzel kurulanmalı güzelce temizlenmeli kızlarda.Islak mendil konusu açılmışken ben de ilk etapta temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum. Özellikle kız bebeklerde daha dikkatli olunmalı. Nedenini bilmiyorum tam olarak ama vajinanın dış dudakları zamanla birbirine yapışıp kapanabiliyor. İki ablamın kızında da oldu. Biri elle müdahalede açıldı, çok yapışmamıştı ama diğerine doktor müdahale etmek zorunda kaldı, canım bebeküstelik az yapışma olan pamuk kullanmasına rağmen oldu. o yüzden bu ürünleri kullanırken dikkatli olunmalı.
Çok teşekkürlerNasıldı yüzü falan? Benzettiniz mi birinegözünüz aydın
Geçen gün ablama da sordum, 7. Aya doğru tam olarak birine benzetilebiliyormuş. Şimdiki görüntüsü iskelet gibi dedi. Ben bu aylarda insan görünümünde sanıyordum, yanılmışımÇok teşekkürler
Ben o alien görüntüsünü sevmediğim için çok görmek istemedim. Bir de o görüntü verilirken karnımda bişi hissediyorum ve bebek de kulağını kapatıyor sesten rahatsız olup. O yüzden normal ultrason görümtüsüyle gördük. Orada da çok bişiye benzemiyor zaten
Geçen gün ablama da sordum, 7. Aya doğru tam olarak birine benzetilebiliyormuş. Şimdiki görüntüsü iskelet gibi dedi. Ben bu aylarda insan görünümünde sanıyordum, yanılmışım
Aslında gayet insan görümündeler artık :) minyatür bebek gibiler bizim son renkli ultrasonda gayet belli yüzü hatta neresi kime benziyor o bile belli :)Kızlar sağ dizim çok ağırıyor dün gece uykudan uyandım kitlenmisti 3 haftadır var resmen başta normaldir diyordum ama bilemedim
Lavobda oturup kalkarken bile zorlanıyorum dizimi tutup destek alıyorum
Ortopediden randevu alsam mı bilemedim sonuçta röntgen fln ceklimez
Yok kz bu aylarda da insan görünümünde iskelet filan değil benim doktor her kontrolde 4 d bakıyor insana benziyorGeçen gün ablama da sordum, 7. Aya doğru tam olarak birine benzetilebiliyormuş. Şimdiki görüntüsü iskelet gibi dedi. Ben bu aylarda insan görünümünde sanıyordum, yanılmışım
Aynen dun bakti doktor benim minnosa hatta annesine cok benzeyecek falan dedi yan bi silueti var gercekten bana benziyorYok kz bu aylarda da insan görünümünde iskelet filan değil benim doktor her kontrolde 4 d bakıyor insana benziyor
Ahahah valla ben diyenin yalancısıyımYok kz bu aylarda da insan görünümünde iskelet filan değil benim doktor her kontrolde 4 d bakıyor insana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?