- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.184
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.901
canım karnını ayaklarını sıcak tut o kusma ihale dönüp sonra vücuttan atılıyo rahatlyorsun, eşim annem babam hepsi aynı hastalkla ugrastlar gecen hafta, sakin ol geçer inşallah
Çok geçmiş olsunviral de olabiliyor bu meret ishal de var mı eğer varsa bir serum taktırabilirsin acilde sıvı kaybı olmasın diye. işte idare edebilecek misin insanı cin çarpmışa çeviriyor dinlenebilsen keşke
Midene dokunacak bir şey yedin mi? Ya da bayat bozuk bir ürün? Çok kustuysan değerlerin kötü çıkar, doktora gitme imkanın varsa serum falan verirler. Bir görün istersen, geçer inşallah tez zamanda
kızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştıİshal de varsa arkadaşların dediği gibi salgın olabilir. Annem babam, ablam kocası çocukları hepsi geçirdi böyle bir şey. Hatta annem acillik oldu falan. Umarım değildir seninki ama ihmal etme
Çok teşekkür ederimDurumunuzun iyi olmasına sevindim, güzel haberler almışsınızben de düşündüm tulum almayı, hatta baya bakındım. Fakat içi yünlü gibi olan kundaklardan aldığım aklıma geldi, zaten kaç kere çıkarıcam, onu kullanırım diye düşündüm. Çünkü Astronotlar baya kalın oluyor, Nisan mayıs gibi giyinir en fazla. Haziran serin olsa da o kadar kalın bir şeye gerek olmaz diye düşünüyorum.
Bunu ben de merak ediyorum, mekan doğu Karadeniz
Çok geçmiş olsunkızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştı
Bence alma kullanamazsın, çok çabuk büyüyorlar ilk iki ay battaniye kullanırsın sonrada yaz geliyor zaten. Bi dahaki kısa bakarsın inşallahKızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??
Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin, zaten rahatsızlığın varken tetanozu vurmalar sıkıntı etmekızlar hepinize teşekkür ederim kusmadım sabahtan sonra bir daha ishal de tam yok ama o da değişik yani akşam takip edicem birkaç saat uyudum revirde. dün kızartılmış tavuz vardı ondan yedim 2 ısırık sonra istemedim acaba o mu yaptı ya bilemiyorum da sabhaa kalmazdı ki o halim bilemiyorum. sağlık ocağı mesaj attı şimdi bana yarın sabah tetenoz aşısına çağırıyor çalışıyorum diye cuma gidicem of ya hiç hazır değilim ona da zaten geçen sene yaptırmıştım şmdi tekrar olması lazım diyor doktorum aşırı korkuyorum çok canım yanmıştı
Teşekkür ederim yanıtınıza evet hırka ile halledeceğimBence alma kullanamazsın, çok çabuk büyüyorlar ilk iki ay battaniye kullanırsın sonrada yaz geliyor zaten. Bi dahaki kısa bakarsın inşallah
merhaba kimle devam etmeye karar verdiniz ben de dr arayışı içindeyimBenim bu saatten sonra gideceğim tek 2 perinatolog var birisi Ali ekiz birisi ahmet gül ahmet hoca biraz soğuk durur ama doktorlugu efsane ben bi kere acile gitmiştim ben çok riskli gebeyim bana acildeki dojtor zor dogurursun cok riskli dedi moralimi bozmaya çalıştı ben dedim ahmet gül oyle söylemedi ama dedim adam sesini kesti ahmet hoca öyle dediyse doğrudur dedi yani gerçekten çok iyi alanında aytul hanım biraz soğuk duruyo ben zaten kadın doktorlar ile anlaşamıyorum en güzeli erkek perinatologAli ekiz hoca daha yumuşak karakterli psikolojik olarak da seni düşünen birisi
hangi memoriale gidiyorsunuz orda da var mı doğum paketleri :)Memoriala gidiyoruz canım. Doğum paketi alırken bi broşür veriyolar içinde nelerin dahil olduğu yazıyor tek tek. Seninki hangi hastane bilmiyorum ama illa ki her hastanede vardır o şekilde bilgilendirici broşürler
Cuma günü ali ekiz hocada detaylı ultrasonum var şimdiye kadar taha takmaz ile ilerledik ama sanırım detaylı sonrasi ahmet göçmen hocaya gecicem taha hoca biraz rahat davranıyor ben riskliyim o yüzden panik yapiyorummerhaba kimle devam etmeye karar verdiniz ben de dr arayışı içindeyim
Istanbulda ki memoriallerde maalesef paket yokhangi memoriale gidiyorsunuz orda da var mı doğum paketleri :)
benimde bir türlü içime ya hastane ya dr ısınmadı :/ birsey soracaktım direk sadece perintalogla devam edebiliyor muyuz ? Ahmet Göçmeni de duymuştumCuma günü ali ekiz hocada detaylı ultrasonum var şimdiye kadar taha takmaz ile ilerledik ama sanırım detaylı sonrasi ahmet göçmen hocaya gecicem taha hoca biraz rahat davranıyor ben riskliyim o yüzden panik yapiyorum
Doktoruna bağlı ben ahmet hocayı çok severim sisli memorialdeydi ama geçen sene atasehire gecti ben Avrupa yakasindayim mesafe olmasa hiç başkasına dahi gitmezdim ama bu haftaya kadar başka doktorlar ile oyalandim ama hocayı çok arıyorum detaylı sonrası ahmet hocaya geçmeyi düşünüyorum ama esim pek sıcak bakmıyor mesafe dolayısı ile eğer gidemezsem ali ekiz hoca ile görüşünce ayda 1 beni muayeneye almasını talep edicem en kötübenimde bir türlü içime ya hastane ya dr ısınmadı :/ birsey soracaktım direk sadece perintalogla devam edebiliyor muyuz ? Ahmet Göçmeni de duymuştum
Ben ankaradakine gidiyorum ama bir arkadaşım ataşehir memorialdan 30bine aldı doğum paketi daha yenihangi memoriale gidiyorsunuz orda da var mı doğum paketleri :)
Kizlar bende kk da birinin Ankara şehir hastanesi yorumunu okudum, cok memnun kalmış, hastaneden doktordan hemsireden, bende düşünüyorum şehir hastanesini artıkBen ankaradakine gidiyorum ama bir arkadaşım ataşehir memorialdan 30bine aldı doğum paketi daha yeni
Bugün ben de Ali Hocadan randevu aldım hastaneye git gel yapmaktan daha mantıklı gibi geldi testleri de orda yapıyorlarmış benim evime de çok yakınDoktoruna bağlı ben ahmet hocayı çok severim sisli memorialdeydi ama geçen sene atasehire gecti ben Avrupa yakasindayim mesafe olmasa hiç başkasına dahi gitmezdim ama bu haftaya kadar başka doktorlar ile oyalandim ama hocayı çok arıyorum detaylı sonrası ahmet hocaya geçmeyi düşünüyorum ama esim pek sıcak bakmıyor mesafe dolayısı ile eğer gidemezsem ali ekiz hoca ile görüşünce ayda 1 beni muayeneye almasını talep edicem en kötü
Ali ekiz mi? 12.haftada gittim ben çok seviyorum daha önce kaybettiğim gebeligim de de çok motivasyon etmişti empati duygusu yüksek birisi belki bende sadece onda kalirimBugün ben de Ali Hocadan randevu aldım hastaneye git gel yapmaktan daha mantıklı gibi geldi testleri de orda yapıyorlarmış benim evime de çok yakın
evet Ali Ekize bakalım benim de ilk muayenem olacakAli ekiz mi? 12.haftada gittim ben çok seviyorum daha önce kaybettiğim gebeligim de de çok motivasyon etmişti empati duygusu yüksek birisi belki bende sadece onda kalirim
Riskli misinizevet Ali Ekize bakalım benim de ilk muayenem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?