- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.921
Yok netten bakın kız bebek nub teorisine aynı
3 hafta yoğun olmayan kanamam oldu şimdi geçti ama progestana devam yaşım da 39 bu nedenle normal bir kadın doğumcu ile değil de perintalogla mı devam etsem die düşündüm siz? 10 haftamdayım ben daha yeni başlıyorum aslında :)Riskli misiniz
Ben de ataşehir memorial den 2 hafta önce doğum paketli sigorta yaptırdım 30 bine. Direkt doğum paketi satmıyorlar şimdiden, sigorta şeklinde oluyor ancak. Hocaya göre fiyat değişiyor, bu prof fiyatıydı. Uzman Dr 25 e falan geliyordu.Ben ankaradakine gidiyorum ama bir arkadaşım ataşehir memorialdan 30bine aldı doğum paketi daha yeni
2 düşük 1 erken doğum 1 kurtsj oldum riskli olmayınca kabul etmek istemiyor pek ali hoca bana bile gelme deyip duruyo ama kafana takılan olursa gel dedi3 hafta yoğun olmayan kanamam oldu şimdi geçti ama progestana devam yaşım da 39 bu nedenle normal bir kadın doğumcu ile değil de perintalogla mı devam etsem die düşündüm siz? 10 haftamdayım ben daha yeni başlıyorum aslında :)
Medicana senin gittiğin hastane cnm orda oyle bi avantaj var cok güzelBen de ataşehir memorial den 2 hafta önce doğum paketli sigorta yaptırdım 30 bine. Direkt doğum paketi satmıyorlar şimdiden, sigorta şeklinde oluyor ancak. Hocaya göre fiyat değişiyor, bu prof fiyatıydı. Uzman Dr 25 e falan geliyordu.
nasıl oluyor rixa etsem biraz paylaşır mısınız sadece doğum mu kontroller var mı?Ben de ataşehir memorial den 2 hafta önce doğum paketli sigorta yaptırdım 30 bine. Direkt doğum paketi satmıyorlar şimdiden, sigorta şeklinde oluyor ancak. Hocaya göre fiyat değişiyor, bu prof fiyatıydı. Uzman Dr 25 e falan geliyordu.
ama bizi sürekli takip edecek bir doktora ihtiyacımız var bu süreçte umarım bir an önce buluruz umarım risksiz bitiririz2 düşük 1 erken doğum 1 kurtsj oldum riskli olmayınca kabul etmek istemiyor pek ali hoca bana bile gelme deyip duruyo ama kafana takılan olursa gel dedi
Ahahhaha insan gittiği hastaneyi karıştırır mı?Medicana senin gittiğin hastane cnm orda oyle bi avantaj var cok güzel
Geçmiş olsun cnm, eşimde geçen hafta oldu ondan önce ben hastaydım ayni belirtilerle ve ona da kus gribi dedi doktor, ben gitmedim hiç artı birsey de kullanmadim sadece nane limon zencefil bol c vitamini o şekilde atlattım sayilir hala tam düzelmedik ama şükür buna. Korkma çabuk toparlıyorsun.Kızlar eşimin influenza testi pozitif çıktı ben şimdi napıcam bana da bulaşmış mıdır çok korkuyorum
Çok pardon, ben memorial değil Medicana’dan yaptırdım. Yolda yazarken dalgınlığıma gelmiş. Ama Ataşehir memorial e de sormuştum gebeliğimi ilk öğrendiğimde. Onların muayeneli doğum paketleri yok. Medicana’da ise gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırıyorsunuz. Her şubesinin anlaşmalı olduğu sigortalar var. Benim şube sompo ile çalışıyoruz, memnun kalıyor hastalar demişti. En uygun fiyatı da o verdi zaten. 9 muayene artı doğum ücreti bu fiyata dahil. Doğumu da sezaryen ücretinden hesaplattırdık. Doktorum ünvanına göre de ücretler değişiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.nasıl oluyor rixa etsem biraz paylaşır mısınız sadece doğum mu kontroller var mı?
Ben de lokman hekime gidiyorum , doğum paketi aldım oda süsü fotoğraf filan icinde 17500 verdik ,hic sigorta falan bahsetmediler bizeÇok pardon, ben memorial değil Medicana’dan yaptırdım. Yolda yazarken dalgınlığıma gelmiş. Ama Ataşehir memorial e de sormuştum gebeliğimi ilk öğrendiğimde. Onların muayeneli doğum paketleri yok. Medicana’da ise gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırıyorsunuz. Her şubesinin anlaşmalı olduğu sigortalar var. Benim şube sompo ile çalışıyoruz, memnun kalıyor hastalar demişti. En uygun fiyatı da o verdi zaten. 9 muayene artı doğum ücreti bu fiyata dahil. Doğumu da sezaryen ücretinden hesaplattırdık. Doktorum ünvanına göre de ücretler değişiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.
çok teşekkür ederimÇok pardon, ben memorial değil Medicana’dan yaptırdım. Yolda yazarken dalgınlığıma gelmiş. Ama Ataşehir memorial e de sormuştum gebeliğimi ilk öğrendiğimde. Onların muayeneli doğum paketleri yok. Medicana’da ise gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırıyorsunuz. Her şubesinin anlaşmalı olduğu sigortalar var. Benim şube sompo ile çalışıyoruz, memnun kalıyor hastalar demişti. En uygun fiyatı da o verdi zaten. 9 muayene artı doğum ücreti bu fiyata dahil. Doğumu da sezaryen ücretinden hesaplattırdık. Doktorum ünvanına göre de ücretler değişiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Aslında biz de doğum fiyatı istedik ama şimdiden fiyat sabitleyemeyiz, ödeme de almıyoruz, İsterseniz sigorta yaptırın dediler. Sizinki şimdiden sabitlemek gibi olmuş, bu da mantıklı bir seçenek.Ben de lokman hekime gidiyorum , doğum paketi aldım oda süsü fotoğraf filan icinde 17500 verdik ,hic sigorta falan bahsetmediler bize
Aynen ben muhasebeciyim, özellikle sordum herhangi bir enflasyon artış etkileyecek mi fark olacak mı diye onlardan sabit dediler o yüzden bize mantıklı geldi. ben yine de fatura bile kestirdim daha sonradan bisey cikar belki gider şikayet ederim diyeAslında biz de doğum fiyatı istedik ama şimdiden fiyat sabitleyemeyiz, ödeme de almıyoruz, İsterseniz sigorta yaptırın dediler. Sizinki şimdiden sabitlemek gibi olmuş, bu da mantıklı bir seçenek.
Canim geçen hafta annemler yanımdaydı buradan ayrıldılar annem pozitif çıktı, ertesi gün bende hastalandim, test negatif çıktı ama ben inanmadım çünkü ananem yanimizdaydi oda pozitif çıktı dün, bir hafta boyunca boğaz ağrısı öksürük oldu , bitki çatı haricinde parol bile içmedim, şimdi iyiyim hamdolsun hala sesim biraz kötü cikiyor sadece, suan normal gripten hiç bi farkı yok hatta grip daha agir diyorlar, hiç geçmemiştir bile belki sana, şimdiden geçmiş olsunKızlar eşimin influenza testi pozitif çıktı ben şimdi napıcam bana da bulaşmış mıdır çok korkuyorum
Hastaneye göre değişiyor şartlar. Şimdiden ödemekle iyi yapmışsınız. Biz de şimdi ödeyelim doğum ücretini dedik, kabul etmedilerAynen ben muhasebeciyim, özellikle sordum herhangi bir enflasyon artış etkileyecek mi fark olacak mı diye onlardan sabit dediler o yüzden bize mantıklı geldi. ben yine de fatura bile kestirdim daha sonradan bisey cikar belki gider şikayet ederim diye
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHastaneye göre değişiyor şartlar. Şimdiden ödemekle iyi yapmışsınız. Biz de şimdi ödeyelim doğum ücretini dedik, kabul etmedilermuhtemelen Nisan ayına kadar baya zam gelecek. Sağlık olsun diyip verdik artık
Insallah canım burda saglikla kavuştuk demekte nasip olsunama bizi sürekli takip edecek bir doktora ihtiyacımız var bu süreçte umarım bir an önce buluruz umarım risksiz bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?