- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.781
Doğrudur gitmiştir ama ne tatlılardır şimdi minnoş minnoşBende ebebek lwc h&m babymall dan aldim hersey inanilmaz pahali 4 bine yakin para harcadik sanirim kucucuk seylere icim gitti vallahi. Bizde kiz cocugun ilk cocuguna beşik goturme diye bir adet vardir o yuzden annemin evinde suan aldiklarimiz dogumdan once ufak bi duayla getirilir esyalar malesef cekemiyorum fotofraflarini
Çok sevindim. İnşallah bundan sonra çok iyi olacaksınEv hanımıyım doktorda yatmamı istiyor artık bundan sonrası icin yapacak baska bisey yok yeter ki bebeğim zamanını beklesin
Sertaç Esin canım.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimçok şükür sorunsuz geçti doktor beklediğimden daha iyi geçti tamamen acıklık kapandı artık bolca dinlenip dikişlerin tutması icin bekleyecegiz dedi. yarın bebegi görup taburcu olacağım.
Tesadüfe bakBugün 3 normal doğum yapmış bir ablamla konuştum iş yerinden dedi ki kesinlikle doktorun kesmesini istemelisin benim 1 tanesini kesmedi doktor kendi yırtıldı o kötüydü dedi diğer 2 sinde kendi kest bebek rahatça çıktı ve dikişte çok iyi oldu hemen iyileşt falan dedi. Sana kesik atmayan doktor kim dedim Benim şuanki doktorum çıktı ben şokkkkbenim lügatımda yok kesmek demiş ben doktorumla konuşmadan korkmak istemiyorum tabi Allahım en kolay sağlıklı doğumu nasip etsin hepimize
Geçmiş olsun, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçsin umarımEv hanımıyım doktorda yatmamı istiyor artık bundan sonrası icin yapacak baska bisey yok yeter ki bebeğim zamanını beklesin
Sertaç Esin canım.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimçok şükür sorunsuz geçti doktor beklediğimden daha iyi geçti tamamen acıklık kapandı artık bolca dinlenip dikişlerin tutması icin bekleyecegiz dedi. yarın bebegi görup taburcu olacağım.
Merhaba, hareketleri hissettiğiniz ilk günler nasıldı? İlk hissedişinizden sonra ne sıklıkta oldu? 3-4 gün önce belli belirsiz hissettim sonra hergün gibi oldu ama bugün farkedemedim. Artar günden güne diye düşünmüştüm. Sizde durum nasıl?
Benim kendi doktorum Alle Klinik’te. Oraya giden hastaları direk oranın perinatoloğuna yönlendiriyorlar Emre Bey’e. 1600 tl verdim. Acıbadem sigortam olduğu için 960 tl sini geri aldım sonraKızlar merhaba bir perinatoloğa detaylı ultrason yaptıran var mı acaba ? İstanbul’da gittiyseniz fiyatları nedir ?
Tamamdır çok teşekkür ederim birazdan denicem umarım kusmamBen de genellikle akşam alıyorum. Yani hep aynı saatte değil aklima geldikçe ama akşam almaya özen gösteriyorum. Çünkü süt ürünleri tüketmemek gerekiyor ya kan ilacı alırken. Onun için akşam yemeği saatinin de üstüne epey geçtikten sonra içiyorum
Eveeet bende de öyle şuan öyle hareketli ki pıtır pıtır ama normalde gün içinde çok hissetmiyorum ama doktor diyor ki aşırı hareketli maşallah. Bir ay sonra hareket sayımı yapıcaz artık dedi yanii 24. Haftada o nasıl olcaksa sayım yapıcakmışızBen hissettim birkaç gün üst üste ilk başta. Sonra 1 hafta hiçbir hareket olmadı. Ama doktora gidince ultrasonda çok hareket ettiğini söyledi.
Yani o aslında hareket ediyor ama biz hiç hissetmeyebiliriz zaman zaman.
21+0 olduğumdan beri her gün hissediyorum. 21+4 oldum bugün. Doktorum da 21.haftayla beraber daha belirgin hale gelir demişti.
Arkadaşlarım ilerleyen aylarda bile hiç hissetmediğin günler olabilir. Sürekli artan bir şey değil dediler hep bana. Rahatladım onlardan da duyunca.
Dinlenince uzanınca daha rahat hissedilebiliyor. Bazen otururken de oluyor. Sakin bir şekilde beklemek lazım.
Doktoruma çok güveniyorum ve çok sevilen biri burda çok ilgili. İlla bir sebebi vardır diye düşünüyorum her doğum kendine özel bence o yüzden bir süre hiç araştırmicam artıkTesadüfe bakkorkutma kendini şimdiden
Selam, nasılsın? Yolunda mı her şeyBenim kendi doktorum Alle Klinik’te. Oraya giden hastaları direk oranın perinatoloğuna yönlendiriyorlar Emre Bey’e. 1600 tl verdim. Acıbadem sigortam olduğu için 960 tl sini geri aldım sonra
Bana da 1 le başla 2 ye çökse demişti aynı ilacı. Bir tanede bile kabızlık yaşadım. Değiştirdiler ferro sanol duedonal verdi, sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca kan tahlilini tekrarladı, günde 2 taneye gerek yokmuş. 1 tane içiyorum.Kızlar size bir şey soracağım benim en sonki kan değerlerim de Demir sınırda çıktığı için gyno ferro sanol u günde aç karnına bir kez içiyordum 2 yaptı doktorum ama kabızlık mide bulantısı 2 gündür kötüyüm eğer çok kötü olursam ocean microfer içebilirsin dedi galiba yarın onu da deneyeceğim böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Süper haber, ben de yatıyorum heyet raporluyum, bol bol dinlenin, gözünüz aydınEv hanımıyım doktorda yatmamı istiyor artık bundan sonrası icin yapacak baska bisey yok yeter ki bebeğim zamanını beklesin
Sertaç Esin canım.
Çok geçmiş olsun. iyi geçmesi harika bir haber
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra güzel ilerler sağlıkla kavuşursun bebeğine
Çok sevindim. İnşallah bundan sonra çok iyi olacaksın
Geçmiş olsun, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçsin umarım
Çok tesekkur ederim amin insallahSüper haber, ben de yatıyorum heyet raporluyum, bol bol dinlenin, gözünüz aydın
e bebeğin baby & me pamuğunu 12 li kutuda alıyordum ben oğlumda. şimdide onu alacağım çok memnundumBenim de bornozunu almam gerek. Diğer şeyleri kasım indiriminde almıştım ben de.
Pamuk derken alt temizleme pamuğu mu? Onda en güzel marka hangisi acaba? Onu daha almadım araştırıyorum. Islak mendille mi başlasam diye de düşünüyorum altı için. Ama burda da hep pamuk önermişlerdi.
ben Gökhan Yıldırıma gideceğim bakırköyde muayenehanesi. 1000 tlKızlar merhaba bir perinatoloğa detaylı ultrason yaptıran var mı acaba ? İstanbul’da gittiyseniz fiyatları nedir ?
sidefer içiyorum ben hiç yan etkisi yok kabızlık bulantıda yapmıyorKızlar size bir şey soracağım benim en sonki kan değerlerim de Demir sınırda çıktığı için gyno ferro sanol u günde aç karnına bir kez içiyordum 2 yaptı doktorum ama kabızlık mide bulantısı 2 gündür kötüyüm eğer çok kötü olursam ocean microfer içebilirsin dedi galiba yarın onu da deneyeceğim böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Canım takma kafana normal diyorlarsa detaya takılma hiç. geçmiş olsun mideden geçen hafta çok çektim ben çook ama ne yiyip yemeyeceğimi anladığımdan beri rahatım mesela içinde soğğan salça olan hiçbirşey yemiyorum ezine peyniri yiyemiyorum asitli şeyler portakal mandalina domates tarhana yiyemiyorum. dün doktorum 3 şişe gaviscon verdi ihtiyacın olacak dedi sağolsun çok zorlama kendini iç kötü olsa doktorlarımız vermez bunlarıKızlar bende tekrar doktora gittim başka göz görsün diye malum kordon düz demişlerdi bana , gelişimsel hiç bir sıkıntı yok hamdolsun doktor kafana takacağın hiçbirşey yok perinatologa gitmesen muhtemelen bilmezdin çünkü biz kordon kıvrımına bakmıyoruz rutin kontrolde dedi, tetanozu dün 17 gibi vuruldum, ağrı sızı hiçbiri yok ama kendimi hiç kasmadım hemşirede tanıdıktı nazikti sanırım ondan böyle hafif oluyor, en sıkıntı halim şu ara mide ağrısı maalesef mide ağrılarım arttı benim direniyordum ama gaviscon artık mecburi gibi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?