2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu mesajlarımızın altında gözüken hamilelik günlüğü imzası neden kalkmış bilen var mı

Usg de doktor kalp şeklinde görünüyor dedi fakat daha hsg çekilmedi ondan sonra bakacağız nasip olursa 2 yıldır bekliyoruz bizde bide pcos var falan işte
Allahım sağlıkla hayırlısıyla aklı yerinde bir evlat nasip eder inşallah sizlere çok örnek var sizin durumunuzda olan ama çok şükür doğru zaman gelince oluyor ben bunun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. ben 8 ay bu sebeple çok sağlıklı dendiğim halde hamile kalamadım çok isteyip kafama taktığım için olmadı. tam vazgeçtim istemiyorum dedim korundum hemde 3. ayımda hamile kaldım sürpriz şekilde. takmamak çok önemli nasıl takmayayım derdim hep ama vazgeçtiğimde gelmesi bana bunun ne kadar doğru olduğunu gösterdi. umarım en kısa zamanda sizde bir sürpriizle karşılaşırsınız

Yaaaa maşallah çok sevindim inşallah bizlere de nasip olur

Ayyyy inşallah canım yaa çok teşekkür ederim doğru haklısın takmadığında oluyor ama insan ister istemez takıyor işte

Kızlar bu mesajlarımızın altında gözüken hamilelik günlüğü imzası neden kalkmış bilen var mı
Kazen geçen gün uyarı vermişti bildirimlerden uygulamada hata vardır ayarlarınızla oynamayın diye ama sonra noldu bilmem kaldı böyle

Forum seçeneklerinden başkalarının altındaki mesajı gör gibi seçenek var ona tıklayınca geri geliyor. Öyle yapınca geldi benimki

Canım kusura bakma rahatsız ediyorum o histeroskobi işlemi nasıl bir işlem ağrılı mı hsg gibi mi bende daha çekilmedim çekilcem nasip olursa

MelodiminEsi iyi misin? Ses ver lütfen, epeydir yazmıyorsun

En son pazar 22:39 da görülmüş. İnşallah iyidir.

Bi operasyon geçirdim taburcu oldum demişti evdeydi. insallah herşey yolundadır benim de aklıma takıldı MelodiminEsi
Kızlar merhaba Düşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Giremedim epeydir ama iyiyim, günden güne iyi oluyorum. Her şey yolunda çok şükür.
İnşallah sizler ve bebişleriniz de çok iyidir Nasipse 10 gün sonra kendi evime geçebileceğim tam bir buçuk ay üzerine Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın

Merhabalar Şu an
Merhabalar şu an 22 hafta 5 günlük gebeyim aranıza katılmak istiyorum

Merak ettik seni ama herşey yolundaymış şükürler olsun. Az kaldı birazcık daha sabır inşallah

Merhaba hanımlar.Ben de 19+2 günlük hamileyim. Bu ikinci evladım. İlk gebeliğimde bu forumda çok güzel paylaşımlar yaptık ve güzel dostluklar kurduk. Çok faydalı içerikler paylaşılıyor bunun için herkese teşekkür ederim.
Benim doktorum bir hastanede çalışmıyor ve sadece özel muayenehanesindr hasta bakıyor anlaşmalı olduğu hastanede ameliyat operasyona gidiyor. Fakat haberiniz var mı bilimiyorum ama 6 ocaktan itibaren uygulanacak yönetmeliğe göre böyle görev yapan doktorlar malesef hastanelerde operasyon yapamayacaklar. Mutlaka hastanede çalışan yeni bir doktor bulmak gerekecek. Bu konuda çok kaygılıyım...

İyi olduğunuzu okuduğuma çok sevindim

Merhaba bahsettiğiniz şey çok önemli bir bilgi ama bu konuyu en son takip ettiğimde özel muayenehane doktorlarına bir kota getirileceğini duydum sonra şartlar nasıl oldu takip edemedim süreci. Bu konu gerçekten çok üzücü. İnsan güvenip yola çıktığı , yolun sonuna kadar kendine eşlike etmesini istediği doktorla olamayacak. Ben de bu ve bir kaç sebeple ilk doğumumu yapan doktorumu( şu an muayenehanesi var) seçmedim. Hastanede bir doktor seçtim. Açıkçası ülkede oluşan doktor göçü ve istifaların oluşturduğu doktor açıklığını kapatmak amaçlı özel doktorları yıldırma politikası gibi geliyor.

Evet bunu bende okudum üzücü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…