- 24 Kasım 2021
- 5.231
- 6.431
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.741
Benim ilk doz canım biraz geciktirdim, ağrır dedi herkes de ama çok hafif ağrı haricinde birden yok çok şükür gözümde büyütmüşümGeçmiş olsun, ben de çarşamba olucam. Umarım ağrı olmaz ama daha önce bir doz yaptırmıştım, epey ağrımıştı. Bazılarının ağrımıyormuş ama umarım sizin öyledir
Hadi yaaa,çünkü vururken de ağrımadı dedim herkes ne abartmış ama beklemek lazım o zamanErtesi gün çıkıyor genelde acısı benim öyle olurdu yani önceden vuruldugumda. Şimdiki gebeliğim için yarın vurulucam bende
Aynen belli olmuyor sabah uyanınca agriyabilir yani. Ama belli de olmaz bazısının da agrimiyor umarım ağrımaz sizinkiHadi yaaa,çünkü vururken de ağrımadı dedim herkes ne abartmış ama beklemek lazım o zaman
Selam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik
Tam set olanlar öyle battaniyeli falan 10 parça olan. Ama ben direk 5 parca bakıyorum onlar kısmen daha ucuz 150 falan bu mertbaby var onu çok beğeniyorum ürünleriniÖyle valla
Sırf burasi muhtemelen 3 tutmuştur diye tahmin ediyorumSelam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik
Hay maşallah ne iyi yapmışsınSelam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik
Etme etme neyde hevesin kaldıysa bu sefer tamam olsun daha güzeli olsun insallahYa ilk kaybettigim bebegim kızdı hersey içimde yarım kaldı aldim ama fiyata da sok oldum geri mi iade etsem diye düşünüyorum şu an
Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz buraya saglikla dogum yaptık çok şükür yazalımEtme etme neyde hevesin kaldıysa bu sefer tamam olsun daha güzeli olsun insallahkızıma hamileyken tulumuyla atletini asmıştık yatak odasına gelip gidip seviyoduk kızım kızım diye
Bana 1000 tl dediler indirimli.Kızlar merhaba bir perinatoloğa detaylı ultrason yaptıran var mı acaba ? İstanbul’da gittiyseniz fiyatları nedir ?
Ben henüz yaptırmadım, randevum cuma günü. Recep Has için randevu aldım, 2 bin tl nakit, kart fatura olursa +KDV dedi sekreteri.Kızlar merhaba bir perinatoloğa detaylı ultrason yaptıran var mı acaba ? İstanbul’da gittiyseniz fiyatları nedir ?
Canımm benim bugün 20+3 kontrolden çıktım 394 gram dedi gayet iyi dedi göbek çevresni ölçtü tam 1 hafta önde çıktı hattabenim 19+6 da 355 gr dı canım
Ay inşallah değilmez sizinkide ben bugün çoook net aşırı net gördüm yine pipicikle testisler gözümüze giriyodu maşallah yüzünü göremedik bu kadar netAyy ben daha almadı hiç birsey ama bizde adiyla seviyoruz, Evin bireyi olduKerem aşağı Kerem yukarı. Değişmesin yaaa üzülürüz
Bende katılıuorum sana canım güle güle giydir bebişinee bende aldım hep büyük parçalarıda aldım süt poşeti falanda lansinoh un indirimdeydi hepsinuradadan almıştım.Selam kizlaar bugun aksama kadar annemle carsidaydik asgari ucret belirlenmeden herseyi alalim dedik bornozuna varana kadar herseyini aldik dahada kiyafet almam sanirim 8-9 adet tulum 6 adet alt ust takim 25 tane falan beyaz atletli zibin 10 tane falanda renkli uzun kollu zibin tarzi sey aldim ilk 3 aylik hepsi zaten 3 aydan sonra yaz gelecek yazlik aliriz artik. Etiketlerini kesmedim ozellikle yilbasinda sonra fiyatlari ne olacak cok merak ediyorum. Yalnizca pamuktur sut saklama posetidir o tarz kucuk seyler kaldi alinacak onlarida ebebegin subat indiriminden alirim artik
Kuzum hiç korkma ilk gün acımadıysa daha acımaz. Benim geçen seneki vurulduğu andan itibaren yanmıştı 3 gün ölmüştm ağrıdan şişten yine öyle olacak sandım ama maşallah cuma vuruldum geldim aynı gün üstüne yattım hiç ne acı ne şişlik ne bir sızı hiçbirşey olmadı.Kızlar bende tetanozu oldum bugün , suan için hic ağrı sızı yok, git gide artar mı bilmem
Gözünüz aydınKızlaaar kontrolden çıktık herşey çok güzel 20+3 üm bugün ama kafa çevresinden 21 hafta göbek çevresnden de 21+3 çıktı tam 1 hafta önde anası gibi göbekliherşey yolunda normal dedi çok şükür kalsiyum da başlayalım kramp için dedi velbon u da kullan dedi magnezyumla beraber. Mide yanmam için gaviscon şurup yazmış 3 şişe. Akıntıyı sordu devam dedim koku çok az bazen olabiliyor bazen olmuyor dedm o zaman 2 li fitili yazalım tekrar dedi birde 3 ay önce vermişt fitili. Guno lomexin 2 li fitil verdi. Demir başladı ama hap değil bu sıvı verdi karamelli gibi sen meyve suyuna katıp iç dedi 2 kutu vermiş deli olucam berbat görünüyor küçük şişelerde çocukkende içirirlerdi hep kusardım nasıl yapıcam bilmiyorum adı ferrum hausmann kullanan var mı ? Günde bir tane dedi eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış ama günde 1 içicem ben umarım bulantı yapmaz
Güzel haberler almışsınız, gözünüz aydınKızlaaar kontrolden çıktık herşey çok güzel 20+3 üm bugün ama kafa çevresinden 21 hafta göbek çevresnden de 21+3 çıktı tam 1 hafta önde anası gibi göbekliherşey yolunda normal dedi çok şükür kalsiyum da başlayalım kramp için dedi velbon u da kullan dedi magnezyumla beraber. Mide yanmam için gaviscon şurup yazmış 3 şişe. Akıntıyı sordu devam dedim koku çok az bazen olabiliyor bazen olmuyor dedm o zaman 2 li fitili yazalım tekrar dedi birde 3 ay önce vermişt fitili. Guno lomexin 2 li fitil verdi. Demir başladı ama hap değil bu sıvı verdi karamelli gibi sen meyve suyuna katıp iç dedi 2 kutu vermiş deli olucam berbat görünüyor küçük şişelerde çocukkende içirirlerdi hep kusardım nasıl yapıcam bilmiyorum adı ferrum hausmann kullanan var mı ? Günde bir tane dedi eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış ama günde 1 içicem ben umarım bulantı yapmaz
Ben perinatolog dan aldım 1000 tl Çorum daKızlar merhaba bir perinatoloğa detaylı ultrason yaptıran var mı acaba ? İstanbul’da gittiyseniz fiyatları nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?