2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet canim banada kabizlik yapiyor o yuzden magnesie calcine diye bi toz verdi ara ara onu kullaniyorum ama dozuna dikkat et ben ilk kullandigimda yanlis olcekle kullanmistim mahvoldum bi doktoruna danis sen

Yaaa çok teşekkür ederim ben o kadar aradım hem uygun hem yakın bulamamıştım teşekkür ederim:) bu arada bende sidefer kullanıyorum çok memnunum. Kontrole hangi hastaneye gidiyorsunuz

Yaaa çok teşekkür ederim ben o kadar aradım hem uygun hem yakın bulamamıştım teşekkür ederim:) bu arada bende sidefer kullanıyorum çok memnunum. Kontrole hangi hastaneye gidiyorsunuz
kontrole halkalı da gürkan ağralı nın muayenehanesine gidiyorum çok memnunum. detaylı ultrason için gökhan beye de kendisi yönlendirdi zaten

En son pazar 22:39 da görülmüş. İnşallah iyidir.

Bi operasyon geçirdim taburcu oldum demişti evdeydi. insallah herşey yolundadır benim de aklıma takıldı MelodiminEsi

Sağol canımbende fazla yüklenince ağrı oluyor sanırım az az sık sık yemek lazım bide ben yatmadan muz yemiştim normalde muz mideme iyi gelir ama mahvetti , yatmadan birsey yemem artık

Sağol canımbende fazla yüklenince ağrı oluyor sanırım az az sık sık yemek lazım bide ben yatmadan muz yemiştim normalde muz mideme iyi gelir ama mahvetti , yatmadan birsey yemem artık
Bende sürekli muz yiyorum çok iyi geliyor bana işe getiriyorum akşam yiyorum. kaşar ve muz bebeğe en faydalı en kilo aldıraan yiyeceklermiş bu arada kızlar aklınızda olsun

Canım bana yoğurt ve ayva da çok iyi geliyor yatmadan yiyince. Ama başka bir şey olmuyor. Yemeöek gerek. Bir de gaviscon gibi ilaçları kullanmayınca da boğazın mahvolabilir o da ayrı bi hastalık doğurabilir. O yüzden çok kötü olduğunda içmeni tavsiye ederim. Benim ailemde mide hastalığı olan çok. Fazlaca örneğini gördüm.
Ben de mesela sadece bir kez rennie çiğneme tableti almak zorunda kaldım. Gece uyuyamamıştım. Ama sonra yediklerime dikkat edince bir daha almama gerek kalmadı. Yine de evde bulunduruyorum her ihtimale karşı.
Bu arada beni en çok rahatsız eden de yemeklerdeki soğan. Normalde asla rahatsız etmiyordu. hamilelikte oldu. Çok yaktı. Yediklerimizi gözlemlememiz şart önlem almak için.

Soğan bence de kabus gibi ve benim de hamilelikle başladı. Yanma ve bulantı yapıyor. Yanlışlıkla içinde soğan olan yemek yersem gece uyuyamıyorum. Pırasa da aynı soğan gibi geliyor hamilelik başından beri ikisinin farkı yok gözümde. Tüm hamilelere tavsiye ediyorum, soğanı mutfaktan çıkarıp yaşam kalitesi artışını deneyin:)

o kadar haklısın ki doğranırken kokusu bile yetiyor hamilelikte

Merhaba canım benim rahim de kalp şeklinde çıktı hamile misin peki

Alışveriş yapmaya başlamamak elde değil ki canım. Bugün 9bine gördüğün bebek arabası 1 hafta sonra bakıyorsun 12500 olmuş. Kıyafet desen öyle, mobilya desen öyle. Süt pompasını bile aldım ben. ENflasyonun bu kadar yüksek olduğu bi ülkede bugün 100 lira alabileceğin şeye 2023'ü bekleyip de 300-400 lira neden veresin ki. Allah korusun nasipte yoksa kucağımıza almak, doğumda da birşey olabilir. O zaman kötü ihtimalleri düşünüp doğurana kadar hiçbişey almamak gerekir, ki bu kötümser psikolojide stres yaratmaktan başka bir işe yaramaz bence. Bebeğe her bişey alışımızda o kadar mutlu ve pozitif duygularla doluyor ki insan, bu güzel duygular kimbilir ona da nasıl güzel yansıyordur. O yüzden seni ne mutlu hissettiriyorsa onu yap derim :)

Baby me ye baktım amazondan eski kalitesi yok çok incelmiş demişler 2022 yorumlarında. Aranızda Bebedor marka kullanan oldu mu arkadaşlar? Sabah getir den 2 paket lux aldım denemek amaçlı. Açmadım ama epey büyük geniş göründü gözüme. Fiyatlar yüksek tabii.

Kizlar ya halsizligim yok cok sukur ama oksuruk basladi mahvetti beni su siyah turp bal kurunu deniycem simdi baska tavsiyesi olan var mi?

Merhaba canım benim rahim de kalp şeklinde çıktı hamile misin peki
evet canım hamileyim çok şükür 21. haftamdayım ancakk benimki şuan öyle değil yani o hastalık olandan değilmiş benim bebek rahme düştükten sonra kalp şeklini aldı 2. ay sonuna kadar öyleydi sonra normal devam ediyor darlık yok suyu yerinde çok şükür. kimisi de en başından kalp şeklindeymiş şekil bozukluğu diye geçiyormuş bu ameliyat falan oluyorlarmış benimki öyle değildi. senin durumun nedir?

Usg de doktor kalp şeklinde görünüyor dedi fakat daha hsg çekilmedi ondan sonra bakacağız nasip olursa 2 yıldır bekliyoruz bizde bide pcos var falan işte

Usg de doktor kalp şeklinde görünüyor dedi fakat daha hsg çekilmedi ondan sonra bakacağız nasip olursa 2 yıldır bekliyoruz bizde bide pcos var falan işte
Banada oyle denildi hatta bir dis gebelik gecirdim bu yuzden oldugunu soyledi doktorum histeroskobi oldum kamerayla girip baktilar cok cok ufak bir cikinti varmis doktorum torpulemis orayi islemden 4 ay sonra korunmama ragmen hamile kaldim kismet iste

İpek markası da güzel üstelik fiyatı da uygun. Trendyolda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…