- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.761
Amin inşallah sizlerde çok güzel haberlerle gelin kızlar çok teşekkür ederim şimdi sıra detaylıda haftaya salıGözünüz aydınne güzel sağlıklı haberler almanıza sevindim darısı bizlerin başına ayrıca acil şifalar diliyorum
Aynen öyle yaGüzel haberler almışsınız, gözünüz aydınbaya ilaçlanıp takviyelenip gelmişsiniz. O kadar çok olunca insan hangisini içeceğini şaşırıyor şifa olsun
Birde tam sıra bana gelmişti doğumhaneden aradılar normal doğum acil gelmiş koşarak bir çıktı doktorum 1 saat sürdü sanırım zor bir doğumdu dedi geldiğinde muhtemelen yırtık flan oldu dikti anam çok korkuyorjm çok normal istedim ama bu yırtık bu dikiş olayı beni mahvediyor
Bende mesajlara bakıyordun tam
Doktorunuza mesaj olarak telefondan iletin detaylı sonucunu.Kızlar bir şer sormak istiyorum. Geçen perşembe doktora kontrole gittim. Doktor prof ve kendi de detaylı yapiyormuş zaten. Detaylıca bütün uzuvlarına ve organlarına baktı, normal dedi. Hatta çektiği görüntüleri de verip detaylı için gösterirsin dedi. Sonrasında bana sonucu gönder/gel gibi bir şey demedi. Normal kontrole gidicem yine 1 ay sonra o kadar. Doktorunuz sizden detaylının sonucunu istiyor mu?
Merhaba benim doktorum perinatolog o yüzden kendi yapacak zaten, ama arkadaşımın doktoru perinatolog raporunu istemişti, iyi haberler alın kontrolünüzde...Kızlar bir şer sormak istiyorum. Geçen perşembe doktora kontrole gittim. Doktor prof ve kendi de detaylı yapiyormuş zaten. Detaylıca bütün uzuvlarına ve organlarına baktı, normal dedi. Hatta çektiği görüntüleri de verip detaylı için gösterirsin dedi. Sonrasında bana sonucu gönder/gel gibi bir şey demedi. Normal kontrole gidicem yine 1 ay sonra o kadar. Doktorunuz sizden detaylının sonucunu istiyor mu?
Bende mesajlara bakıyordun tam
Evet cuma sabah 8.30 da hayırlısıylasizinde öyleydi sanki. Gün geçmiyor Cidden ya
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gozunaydinKızlaaar kontrolden çıktık herşey çok güzel 20+3 üm bugün ama kafa çevresinden 21 hafta göbek çevresnden de 21+3 çıktı tam 1 hafta önde anası gibi göbekliherşey yolunda normal dedi çok şükür kalsiyum da başlayalım kramp için dedi velbon u da kullan dedi magnezyumla beraber. Mide yanmam için gaviscon şurup yazmış 3 şişe. Akıntıyı sordu devam dedim koku çok az bazen olabiliyor bazen olmuyor dedm o zaman 2 li fitili yazalım tekrar dedi birde 3 ay önce vermişt fitili. Guno lomexin 2 li fitil verdi. Demir başladı ama hap değil bu sıvı verdi karamelli gibi sen meyve suyuna katıp iç dedi 2 kutu vermiş deli olucam berbat görünüyor küçük şişelerde çocukkende içirirlerdi hep kusardım nasıl yapıcam bilmiyorum adı ferrum hausmann kullanan var mı ? Günde bir tane dedi eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış ama günde 1 içicem ben umarım bulantı yapmaz
Evet canim ozellikle ilk 3 ay pamuk oneriliyor ben ebebek in kendi markasini alacagim herkes memnun kalmisBenim de bornozunu almam gerek. Diğer şeyleri kasım indiriminde almıştım ben de.
Pamuk derken alt temizleme pamuğu mu? Onda en güzel marka hangisi acaba? Onu daha almadım araştırıyorum. Islak mendille mi başlasam diye de düşünüyorum altı için. Ama burda da hep pamuk önermişlerdi.
Maşallah güzel haberler almışsınBirde tam sıra bana gelmişti doğumhaneden aradılar normal doğum acil gelmiş koşarak bir çıktı doktorum 1 saat sürdü sanırım zor bir doğumdu dedi geldiğinde muhtemelen yırtık flan oldu dikti anam çok korkuyorjm çok normal istedim ama bu yırtık bu dikiş olayı beni mahvediyor
Bende ebebek lwc h&m babymall dan aldim hersey inanilmaz pahali 4 bine yakin para harcadik sanirim kucucuk seylere icim gitti vallahi. Bizde kiz cocugun ilk cocuguna beşik goturme diye bir adet vardir o yuzden annemin evinde suan aldiklarimiz dogumdan once ufak bi duayla getirilir esyalar malesef cekemiyorum fotofraflariniHay maşallah ne iyi yapmışsınben de öyle eli kolu dolu bi alışveriş yapmak istiyorum ama elim hep boş dönüyorum kızıma hep carters idil baby mothercare ağırlıklı almıştım ona iyisinden almışken bunları ayırmak istemiyorum ama asla oralardan düzemem bu sefer bi de benim x2 geçen gün de bebek ürünleri satan bi yere girdim toptancı gibi orası da aşağı kalır değildi. herşey feda olsun da en fazla 3 ay giyilecek şeyler yazık günah. Allahtan benim abimlerden gelecek baya var onlar bi gelsin aralık sonu gibi ben de bişiler almayı istiyorum artık insallah. Ayyy sakıncası yoksa koysan fotosunu görsek sevsek gözümüz şenlense
Ayy içimi öyle rahatlattın kii anlatamamBebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gozunaydinben kullanıyorum o kan ilacını. İlk ben de korkmuştum çocukluktan hatırladığım kadarıyla kötüydü tadi. Şimdi drgistirmisler mi bilmiyorum hiç kötü gelmiyor haptan daha iyi geldi. Ben biseye karistirmadan içiyorum direk günde 1 tane
Bugün 3 normal doğum yapmış bir ablamla konuştum iş yerinden dedi ki kesinlikle doktorun kesmesini istemelisin benim 1 tanesini kesmedi doktor kendi yırtıldı o kötüydü dedi diğer 2 sinde kendi kest bebek rahatça çıktı ve dikişte çok iyi oldu hemen iyileşt falan dedi. Sana kesik atmayan doktor kim dedim Benim şuanki doktorum çıktı ben şokkkkMaşallah güzel haberler almışsınkorkma korkma elbet bi dikiş olacak ya karında ya aşağıda napalım doktor kendisi kesi atarsa daha iyi oluyor kontrollüce dikişi de ona göre atıyor sonra yırtık olursa zor heralde. Bana da sezeryan su an cok değişik geliyor hiç bir şekilde müdahale edemeyeceğim normal doğuma aktif katılabiliyosun zaman geçiyor bi şekilde sezeryanda nasıl bekleyeceğim uyanık diye düşünüyorum ara ara. Hakkımızda hayırlısı hele bi o zamanlara gelelim de
Ben de genellikle akşam alıyorum. Yani hep aynı saatte değil aklima geldikçe ama akşam almaya özen gösteriyorum. Çünkü süt ürünleri tüketmemek gerekiyor ya kan ilacı alırken. Onun için akşam yemeği saatinin de üstüne epey geçtikten sonra içiyorumAyy içimi öyle rahatlattın kii anlatamamakşam içicem ben gün içinde iştah falan açıyor olabilir diye yatmadan önce içicem bende olur mu ki?
Ben mesaj attım kontrole gidince de gostericemKızlar bir şer sormak istiyorum. Geçen perşembe doktora kontrole gittim. Doktor prof ve kendi de detaylı yapiyormuş zaten. Detaylıca bütün uzuvlarına ve organlarına baktı, normal dedi. Hatta çektiği görüntüleri de verip detaylı için gösterirsin dedi. Sonrasında bana sonucu gönder/gel gibi bir şey demedi. Normal kontrole gidicem yine 1 ay sonra o kadar. Doktorunuz sizden detaylının sonucunu istiyor mu?
Amin aminnn inşallahEvet benim de cuma
Ama 17.30’da. Ben daha çok beklicem.
Bir de o gün yoğun çalıştığım bi gün.
O heyecanla yorgunluk da yaşamam büyük ihtimalle gerçi
Cuma günü “her şey yolunda” cümlesini duyarız umarım ikimiz de
Selam herkesee, güzel bi hafta olur umarım hepimiz için :)
Çok geçmiş olsun şimdiden, Allah şifa versin inşallah çok rahat geçecek içiniz rahat çıkacaksınız operasyondan
Ev hanımıyım doktorda yatmamı istiyor artık bundan sonrası icin yapacak baska bisey yok yeter ki bebeğim zamanını beklesinbernisko Allah yardımcın olsun. Ameliyat kolay geçsin inşallah. Ameliyattan sonra yatabilirsen hep yat çalışma ev hanımı değilsen.
Sertaç Esin canım.Saglikla atlatin inşallah bugünü korkma cnm cok yaygın bir operasyon doktorun kim yapacak olan işlemi
Çok iyi karar verdiniz demek açılma başlamış, herşey iyi olacak, operasyon sonrası iyi haberlerinizi bekliyoruz
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. iyi geçmesi harika bir haberHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimçok şükür sorunsuz geçti doktor beklediğimden daha iyi geçti tamamen acıklık kapandı artık bolca dinlenip dikişlerin tutması icin bekleyecegiz dedi. yarın bebegi görup taburcu olacağım.
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra güzel ilerler sağlıkla kavuşursun bebeğineEv hanımıyım doktorda yatmamı istiyor artık bundan sonrası icin yapacak baska bisey yok yeter ki bebeğim zamanını beklesin
Sertaç Esin canım.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimçok şükür sorunsuz geçti doktor beklediğimden daha iyi geçti tamamen acıklık kapandı artık bolca dinlenip dikişlerin tutması icin bekleyecegiz dedi. yarın bebegi görup taburcu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?