2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben 34 yaşındayım. İlk gebeliğim, yaşım daha genç olsa daha iyi hissederdim sanırım. Dün eğil kalk masa ittir şeklinde sınıfımı dolabımı düzenledim biraz. Gece üst baldırlarımın ağrısından uyuyamadım, bugün de yürürken zorlandım. Kaslarımız gerçekten çok hassas durumda. Bazen gebe değilmişim gibi davranıyorum, etrafımdakiler eğilme sen yapma falan diyor. Yaptıktan sonra da pişman oluyorum böyle. Yine de şükür, mühim bir şey olmasın da dayanırız

Ben de 37 yaşındayım. Üç gün önce belim tutuldu çok berbat durumdayım. İlk 26 yaşında anne oldum...yaş ile vücut daha yorgun ve dayanıksız bunu daha net hissediyorum.
Bende 36 yim. Arkadaşım 40. Da dogurdu maşallah çok iyiydi Bende mi var diyorum. Bende ilk hamileligimde 27 ikinci kızımda 29 dum sanki onlarda bu kadar halsizligim yoktu. Onlarda 25. Haftalarda izne ayrilmistim bunda 32 yi tamamlamayı düşünüyorum neyime güvenerek düşünüyorsam şu halimle Allah'ım güç versin hepimize

Ben şu an sırt üstü yatınca acaba bir şey olur mu yanlış mı yapıyorum diye rahat edemiyorum
Ben de yemekten sonra sola doğru uzanınca (tam yatar pozisyon değil, koltuk başına dayanıp ta izler gibi) özür dileyerek söylğyorum midemdeki gaz çıkıyor rahatlıkla. Midenin rahat ettiği bir pozisyon ayrıca

Ben de öyle düşünüyorum. İçim rahat etmiyor pek. O yüzden arkadaşıma şok oldum. Ama en rahat olduğum pozisyon sırt üstü şu an. Benim bebeğim sırt üstü uzanınca hissettiriyor kendini en çok. O yüzden galiba çok seviyorum o pozisyonu. Ama mümkün olduğu kadar sola yatmaya çalışıyorum.

Benimki de sırt üstü yatınca coşuyor ne hikmetse Operasyon nedeniyle üç ay sola yatmam yasak. O nedenle hep sağ tarafa doğru yatıyorum ben de. Ama operasyon sonrası bir hafta düz yatmam gerekti bu yüzden ayrıntılıda en çok merak ettiğim bebeğe kan akışıydı. Çok şükür bir sıkıntı görünmedi. Biz rahatsak bebekler de rahat bence

Benim minikte öyle ben sırt üstü yattığım anda bir hareketleniyor olabildiğince yatmamaya çalışıyorum ama işten yorgun gelince o sırt üstü yatmak beni aşırı rahatlatıyor

Ben de 36 yaşındayım kızımı 31 yaşında doğurmuştum 35 haftaya kadar çalışmıştım. Daha hareketli bi hayatım olduğundan mı bilmiyorum son ana kadar iş güç değil ama ayakkabımı çorabımı hep kendim rahatlıkla giyip etmiştim. Bu sefer çok çabuk yoruluyorum, karnım kocaman oldu birden 7 aylık gibiyim midem eskisinden daha hassas, en önemlisi aldığım nefes yetmiyor yemekten sonra sıkışıyorum. Yine şükür bugünümüze. Artık yaştan mı bu sefer ikiz olduğu için mi bilmiyorum.

Selam, nasılsın? Yolunda mı her şey
Selamlar çok teşekkürler iyiyim
Şimdilik yolunda görünüyor. İnşallah böyle devam eder diyelim tansiyonu kenara koyduk. O sanırım o haftalık olan bir şeymiş. Sonrasında hiç olmadı. Ellerimde hafif şişlik var ama çekilmeyecek çile değil
Sen nasılsın? Gidişat nasıl??

Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazı geceler aniden uyanıyorum ve sırt üstüyüm. Henüz tam alışamadım sol tarafa doğru uyumaya

Geçici bir şey olması çok iyiymiş. Tansiyon olmasın da şişlik idare edilir
İyiyim ben de, arada fiziksel sıkıntılar oluyor tabii, ciddi bir şey olmadığı sürece şikayetlenmiyorum yarın tetanoz olucam, cuma da detaylı randevum var, heyecanlıyım

Sizinki ikiz ayrı bir zordur. Yaş da etkiler tabii. Allah kolaylık versin

Detaylı ultrasonda vajinal muayene de yapılıyor mu arkadaşlar?
Daha bugun yaptırdım detaylıyı vajinal yapılmıyor fakat karından bakılırken en son rica etsem kıyafetinizi çok az daha indirir misiniz dedi uzman rahim ağzını burdan görmem lazım dedi ultrasonla karnın çok az altından bakabiliyorlar burda bi arkadaş yeni yazmıştı rahim ağzında açıklık varmış dikiş atacaklar detaylıda belli oldu die bende diyordum inşallah bana da bakılır böyle bişey varsa Allah korusun en azından bilgilendirilirizz die çok şükür sıkıntı yok

Cuma kaçta detaylı randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…