- 18 Ekim 2022
- 2.131
- 2.914
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.841
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen, arada haber et bize, sevgilerKızlar merhabaDüşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Giremedim epeydir ama iyiyim, günden güne iyi oluyorum. Her şey yolunda çok şükür.
İnşallah sizler ve bebişleriniz de çok iyidirNasipse 10 gün sonra kendi evime geçebileceğim tam bir buçuk ay üzerine Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın
Teşekkür ederim canım sizler de iyi olunİyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen, arada haber et bize, sevgiler
HoşgeldinizMerhabalarŞu an
Merhabalarşu an 22 hafta 5 günlük gebeyim aranıza katılmak istiyorum
Alışveriş yapmaya başlamamak elde değil ki canım. Bugün 9bine gördüğün bebek arabası 1 hafta sonra bakıyorsun 12500 olmuş. Kıyafet desen öyle, mobilya desen öyle. Süt pompasını bile aldım ben. ENflasyonun bu kadar yüksek olduğu bi ülkede bugün 100 lira alabileceğin şeye 2023'ü bekleyip de 300-400 lira neden veresin ki. Allah korusun nasipte yoksa kucağımıza almak, doğumda da birşey olabilir. O zaman kötü ihtimalleri düşünüp doğurana kadar hiçbişey almamak gerekir, ki bu kötümser psikolojide stres yaratmaktan başka bir işe yaramaz bence. Bebeğe her bişey alışımızda o kadar mutlu ve pozitif duygularla doluyor ki insan, bu güzel duygular kimbilir ona da nasıl güzel yansıyordur. O yüzden seni ne mutlu hissettiriyorsa onu yap derim :)
Hoşgeldinizilk sayfada bir tablo var. Oradaki bilgileri de yazmanız gerekiyor yine Papatya0593 arkadaşımızı etiketleyerek (şehir, yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi )
EklendinizPapatya0593 27 yaşındayım. İlk bebeğim olacak. Son adet tarihim 7 temmuz tahmini doğum tarihim 13 nisan. Konya'da yaşıyorum
İyi olmana sevindim cnm inşallah çok daha iyi olursunKızlar merhabaDüşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Giremedim epeydir ama iyiyim, günden güne iyi oluyorum. Her şey yolunda çok şükür.
İnşallah sizler ve bebişleriniz de çok iyidirNasipse 10 gün sonra kendi evime geçebileceğim tam bir buçuk ay üzerine Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın
Çok sevindim güzel haberlerini aldığıma bi güzel dinlen güçlen evine geçince daha da iyi olursun insan ne de olsa özlüyorKızlar merhabaDüşünüp yazdığınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Giremedim epeydir ama iyiyim, günden güne iyi oluyorum. Her şey yolunda çok şükür.
Gerçekten çok acayip bir uygulama bunca doktor hangi birisi hastaneyle anlaşacak ya da daha önemlisi anlaşamayan ne yapacak? Hakkınızda hayırlısı insallah içinize sinen bir yol bulursunuzMerhaba hanımlar.Ben de 19+2 günlük hamileyim. Bu ikinci evladım. İlk gebeliğimde bu forumda çok güzel paylaşımlar yaptık ve güzel dostluklar kurduk. Çok faydalı içerikler paylaşılıyor bunun için herkese teşekkür ederim.
Benim doktorum bir hastanede çalışmıyor ve sadece özel muayenehanesindr hasta bakıyor anlaşmalı olduğu hastanede ameliyat operasyona gidiyor. Fakat haberiniz var mı bilimiyorum ama 6 ocaktan itibaren uygulanacak yönetmeliğe göre böyle görev yapan doktorlar malesef hastanelerde operasyon yapamayacaklar. Mutlaka hastanede çalışan yeni bir doktor bulmak gerekecek. Bu konuda çok kaygılıyım...
Ben de bugüne kadar bişey almamıştım bebişlere ama bugün abimlerden yiğenimin 0-3 aylıkları geldi bir iki parça da yeni zıbın falan koymuşlarAlışveriş yapmaya başlamamak elde değil ki canım. Bugün 9bine gördüğün bebek arabası 1 hafta sonra bakıyorsun 12500 olmuş. Kıyafet desen öyle, mobilya desen öyle. Süt pompasını bile aldım ben. ENflasyonun bu kadar yüksek olduğu bi ülkede bugün 100 lira alabileceğin şeye 2023'ü bekleyip de 300-400 lira neden veresin ki. Allah korusun nasipte yoksa kucağımıza almak, doğumda da birşey olabilir. O zaman kötü ihtimalleri düşünüp doğurana kadar hiçbişey almamak gerekir, ki bu kötümser psikolojide stres yaratmaktan başka bir işe yaramaz bence. Bebeğe her bişey alışımızda o kadar mutlu ve pozitif duygularla doluyor ki insan, bu güzel duygular kimbilir ona da nasıl güzel yansıyordur. O yüzden seni ne mutlu hissettiriyorsa onu yap derim :)
Şu an 21+5 deyiz valla bizim bebek dışında her şeyimiz hazır sanırımNe kadar güzel bir düşüncebebeğe yansıyordur tabii ki.
gerçekten onunla ilgili bir şey aldığımda öyle seviniyorum ki. Geçen gün de indirimde görüp bir uyku tulumu aldım ona bakıp bakıp seviniyorum. Bebeğimi seviyorum sonra.
Ben de elektrikli pompayı aldım bu arada. Göğüs ürünlerini eklemek istedim çünkü zaten pahalılardı şimdiden zam gelmiş bile üstlerine. Sağlıcakla sevinçle kullanmak nasip olsun inşallah.
Şu an 21+5 deyiz valla bizim bebek dışında her şeyimiz hazır sanırımindirim kovalaya kovalaya alabilceğim her şeyi alıyoruz bizde. Gerçekten bugün 100 tl olan ürüne yarın bir bakıyorsun 150 tl olmuş. O yüzden alabildiğim kârdır diye düşünüyorum
Ay gerçekten miOh ne güzelben de o kafayla aldım her şeyi. Ama bir süredir ara verdim. Ufak tefek şeyler kaldı genel olarak.
Tam aynı gündeyiz bu arada. Ben de 21+5’im
Bebeğin cinsiyeti nedir? Onu söylemeyi unutmuşumPapatya0593 27 yaşındayım. İlk bebeğim olacak. Son adet tarihim 7 temmuz tahmini doğum tarihim 13 nisan. Konya'da yaşıyorum
İnşAllah hepimiz canımİyi olmana sevindim cnm inşallah çok daha iyi olursun
Özlemez mii insanın evi gibisi yokÇok sevindim güzel haberlerini aldığıma bi güzel dinlen güçlen evine geçince daha da iyi olursun insan ne de olsa özlüyor
Kızlar herkese selam. 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyormuş. Doktorum ta en başlarda ilerleyen haftalarda sırtın yüksekte kalacak şekilde sola doğru yatman gerekecek demişti. Bir kaç yerden daha buna dair bir şeyler okudum. Epeydir sağ ya da sola doğru uyuyorum ama arada sırt üstü de uzanmak iyi geliyor. tabii uzun süre yatmamaya çalışıyorum sırt üstü. Bebek ağırlaştıkça rahimdeki büyük damarlardan birinin üstüne gelip kan akışını yavaşlatabilir gibi bir açıklama okumuştum. Siz dikkat ediyor musunuz buna? Tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşabilir
Ben de 37 yaşındayım. Üç gün önce belim tutuldu çok berbat durumdayım. İlk 26 yaşında anne oldum...yaş ile vücut daha yorgun ve dayanıksız bunu daha net hissediyorum.Kızlar nasilsinizbenim iki gündür keyfim yok bacak ve altımda ağrı var özellikle akşamları yatınca artıyor. Birde 35 yaş üstü arkadaşlar sizler nasılsınız benim bu hamilelik her türlü zor geçiyor ben hep yaşa yoruyorum diğerlerinde bu kadar perte cikmamistim sanki. Hep derlerdi bana yasin geçiyor yap sonra zor olur diye, ne geçmesi derdim saçma gelirdi sanki haklilarmis bu haftada nefes nefese halsizlik yorgunluk patlayacakmis gibiyim son haftalarda nasıl olurum bilmiyorum Allah'ımin bu gününe çok şükür inşallah daha iyi oluruz
Ewet cnm doğru. Bende dikkat ediyorum ve şuan da soluma yatıyorum ve yattigim anda miniğim kıpırdanmaya başladı maşallah. Arada sırt ustude yatıyorum ama uzun süre degil. Zaten son aylarda sırt üstü hiç yatamiyorsun. Hoş hiç bir tarafa yatamiyorsun son aylardaKızlar herkese selam. 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyormuş. Doktorum ta en başlarda ilerleyen haftalarda sırtın yüksekte kalacak şekilde sola doğru yatman gerekecek demişti. Bir kaç yerden daha buna dair bir şeyler okudum. Epeydir sağ ya da sola doğru uyuyorum ama arada sırt üstü de uzanmak iyi geliyor. tabii uzun süre yatmamaya çalışıyorum sırt üstü. Bebek ağırlaştıkça rahimdeki büyük damarlardan birinin üstüne gelip kan akışını yavaşlatabilir gibi bir açıklama okumuştum. Siz dikkat ediyor musunuz buna? Tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?