2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen, arada haber et bize, sevgiler

Ne kadar güzel bir düşünce bebeğe yansıyordur tabii ki.
gerçekten onunla ilgili bir şey aldığımda öyle seviniyorum ki. Geçen gün de indirimde görüp bir uyku tulumu aldım ona bakıp bakıp seviniyorum. Bebeğimi seviyorum sonra.
Ben de elektrikli pompayı aldım bu arada. Göğüs ürünlerini eklemek istedim çünkü zaten pahalılardı şimdiden zam gelmiş bile üstlerine. Sağlıcakla sevinçle kullanmak nasip olsun inşallah.

Hoşgeldiniz ilk sayfada bir tablo var. Oradaki bilgileri de yazmanız gerekiyor yine Papatya0593 arkadaşımızı etiketleyerek (şehir, yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi )
Papatya0593 27 yaşındayım. İlk bebeğim olacak. Son adet tarihim 7 temmuz tahmini doğum tarihim 13 nisan. Konya'da yaşıyorum

İyi olmana sevindim cnm inşallah çok daha iyi olursun

Çok sevindim güzel haberlerini aldığıma bi güzel dinlen güçlen evine geçince daha da iyi olursun insan ne de olsa özlüyor
Gerçekten çok acayip bir uygulama bunca doktor hangi birisi hastaneyle anlaşacak ya da daha önemlisi anlaşamayan ne yapacak? Hakkınızda hayırlısı insallah içinize sinen bir yol bulursunuz

Ben de bugüne kadar bişey almamıştım bebişlere ama bugün abimlerden yiğenimin 0-3 aylıkları geldi bir iki parça da yeni zıbın falan koymuşlar bu halde geziyorum evde. Sabahtan beri online sayfalarda geziniyorum içimdeki fitili ateşledi bu ilk kıyafetler artık kendimi tut(a)mam ben de

Şu an 21+5 deyiz valla bizim bebek dışında her şeyimiz hazır sanırım indirim kovalaya kovalaya alabilceğim her şeyi alıyoruz bizde. Gerçekten bugün 100 tl olan ürüne yarın bir bakıyorsun 150 tl olmuş. O yüzden alabildiğim kârdır diye düşünüyorum

Oh ne güzel ben de o kafayla aldım her şeyi. Ama bir süredir ara verdim. Ufak tefek şeyler kaldı genel olarak.
Tam aynı gündeyiz bu arada. Ben de 21+5’im

Oh ne güzel ben de o kafayla aldım her şeyi. Ama bir süredir ara verdim. Ufak tefek şeyler kaldı genel olarak.
Tam aynı gündeyiz bu arada. Ben de 21+5’im
Ay gerçekten mi sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah kuklanmak nasip olsun sağlıkla aldıklarımızı

Kızlar nasilsiniz benim iki gündür keyfim yok bacak ve altımda ağrı var özellikle akşamları yatınca artıyor. Birde 35 yaş üstü arkadaşlar sizler nasılsınız benim bu hamilelik her türlü zor geçiyor ben hep yaşa yoruyorum diğerlerinde bu kadar perte cikmamistim sanki. Hep derlerdi bana yasin geçiyor yap sonra zor olur diye, ne geçmesi derdim saçma gelirdi sanki haklilarmis bu haftada nefes nefese halsizlik yorgunluk patlayacakmis gibiyim son haftalarda nasıl olurum bilmiyorum Allah'ımin bu gününe çok şükür inşallah daha iyi oluruz

Kızlar herkese selam. 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyormuş. Doktorum ta en başlarda ilerleyen haftalarda sırtın yüksekte kalacak şekilde sola doğru yatman gerekecek demişti. Bir kaç yerden daha buna dair bir şeyler okudum. Epeydir sağ ya da sola doğru uyuyorum ama arada sırt üstü de uzanmak iyi geliyor. tabii uzun süre yatmamaya çalışıyorum sırt üstü. Bebek ağırlaştıkça rahimdeki büyük damarlardan birinin üstüne gelip kan akışını yavaşlatabilir gibi bir açıklama okumuştum. Siz dikkat ediyor musunuz buna? Tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşabilir

Benim doktorum 30.haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin demişti. 30dan sonra sola doğru yatmayı öneriyoruz dedi.
Ama bir arkadaşım ben hiç sağıma soluma yatamadım hep sırt üstü yattım doğurana kadar dedi. Nasıl yaptı öyle bilmiyorum. Kendisi de çocuğu da gayet sağlıklı.

Ben de 37 yaşındayım. Üç gün önce belim tutuldu çok berbat durumdayım. İlk 26 yaşında anne oldum...yaş ile vücut daha yorgun ve dayanıksız bunu daha net hissediyorum.

Ewet cnm doğru. Bende dikkat ediyorum ve şuan da soluma yatıyorum ve yattigim anda miniğim kıpırdanmaya başladı maşallah. Arada sırt ustude yatıyorum ama uzun süre degil. Zaten son aylarda sırt üstü hiç yatamiyorsun. Hoş hiç bir tarafa yatamiyorsun son aylarda bacak arasına karnımın altına yastık koyardım iki yastıkla yatardım hep. Ben şimdiden iki yastikla yatıyorum mide bulantisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…