2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Seninki gayet normal cnm ikizmis birde maşallah bnm ilk gebeligim üçüzdü. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum çoğul gebeliklerin. Allahım yardımcın olsun sağ saglim kavuşursunuz inşallah miniklerinle

günaydın herkese :) tekrar uzun zaman sonra. iş temposundan ara ara toplu okuyor fakat yazamıyordum ama artık iş yükümü azalttılar umarım sizinle daha cok şey paylaşabiliriz. yarın detyalım var benim de iple çekiyorum. Kasılmalar devam ediyor bende biraz korkuyorum da, arada resmen doğum sancısı giriyo alt karnıma bir dakika sürüyo geçiyor, tetanoz için dün çağrılmıstım bu kasılmalardan bahsedince yapmadı hemşire kasılmaları arttırabilir önce detaylıyı yaptır sonrasında yapalım dedi. bakalım inşallah hersey yolundadır. 35 yasımdaym ilk gebelgm 30daydı sorunsuzdu bu kasılmalar biraz korkutuyor açıkçası, son olarak bu tekmeler çok fena bende, eşim bile eliyle cok rahat hissedyo, bizimki biraz hareketli olcak sanırım

ah aynı sorun bizde de var oglumu o kadar zor uyandırıyorumki sabah benimle 7.30da cıkıyor 17.30 da alıyorum resmen tam mesai yapıyor, kıyamıyorum okula kaldrrken mis gibi uyuyor ama mecburuz işte ( o işler okullar ahh ah

Merhaba, ben de geçen hafta bu durumu doktoruma sordum. Kitabi bilgi olarak bu aylardan sonra en iyisinin sol tarafa dönük yatmak olduğunu; ama sürekli sola yatmanın çok gerçekçi bir beklenti olmadığını, ayrıca hep aynı yöne yatmanın başka ağrılara neden olabileceğini söyledi. O yüzden, kendisinin sola veya sağa dönük şekilde yatmayı önerdiğini söyledi. Sırt üstü yatmakla ilgili de şunu ekledi, zaten kan akışı ile ilgili bir problem olduğununda bebekten önce seni etkiler, terlemeye başlar kalp ritmindeki değişimden bunu hissedersin seni etkilemiyorsa problem var gibi düşünme dedi.

canım çok şükür iyi ol böyle habersizde bırakma vallahi merak ettik

Ya aynını yazacaktım sırt üstü yatınca bebiş çok net hareket ediyor, ara ara bende öyle yatıyorum

Çok teşekkür ederim iyiyim, yatarak devam
Bebişler iyi olsun biz iyi olalım da ne gerekiyorsa yaparız
Çok geçmiş olsun canım
canım çok şükür iyi ol böyle habersizde bırakma vallahi merak ettik
Çok teşekkür ederim canım, buralardayım artık

Canım kusura bakma rahatsız ediyorum o histeroskobi işlemi nasıl bir işlem ağrılı mı hsg gibi mi bende daha çekilmedim çekilcem nasip olursa
Genel anestezi ile yapildi birsey hissetmedim ayni gun icinde taburcu oldum kurtaj sonrasi agri gibi hafif bi agri vardi ilk uyandigimda sonrasinda agri kesici verdiler zaten birseyim kalmadi hafif kanamam oldu 1 hafta

Bende ayniyim bi bebek eksik suan

Teşekkürler aydınlatıcı oldu

Herkese selamlar, umarım herkes çok iyidir sabah aile hekimliğine gittim, tetanoz aşısı yapıldı. Kan ve idrar tahlili de aldılar. Kanda demir, Tsh, Hba1c vs bakılacak. İdrarda da protein kaçağı lökosit falan bakıcaz dedi hemşire. Kilo tansiyon ölçümü yapıldı. Oyuncak gibi bir cihazla kalp atışı dinledi merdiven çıktığım ve maske taktığım için çarpıntım vardı biraz sanırım. Bebeğin de kalp atışı hızlanıyor, sen yorulma ki o da yorulmasın dedi. Üzüldüm biraz. Çünkü yürüyorum gün içinde koşturuyorum bazen, merdiven falan çıkarken özellikle çarpıntım oluyor. Hele doktora gittiğimde pırpır kalbim stresten. Sizde durum nasıl? Çarpıntınız oluyor mu bu durumlarda?

o çarpıntılar bende de oluyor ara ara ya, demek bebeğinde mi kalbi hızlanırmıs bu durumlarda, ben de iş ev oğlum derken biraz koşturuyorum az yavaş hareket edeyim ozamanm:) zaten o doktor kapılarında çarpıntıdan ölüyoruz :) canım tetanozdan sonra kasılma olabilir gibi bi uyarıda bulundumu aile hekimliği

canım bende tetanoz oldum bana yapmadılar böyle testler bana 1 ay sonraki doktor kontrolümde aç karnına gel tüm testlerin burda yapılacak şekere flanda bakacakmış gerek görürse şeker yüklemesi yapacakmış. çarpıntı bende de oluyor merdiven çıkarken iş yerinde dura dura çıkıyorum çok nefesimde kesiliyor maleseff

Benim normalde de ritim bozukluğu teşhisim var ama ilaç kullanmıyorum kendimi iyi hissettiğim için. Ama yavaş hareket etmek gerekiyor, ben de artık dikkat edicem. Hele iş yerindekiler eğilmeme bile izin vermiyor, halbuki ben evde neler yapıyorum Tetanozla ilgili herhangi bir uyarıda bulunmadı. Sadece ağrı yaparsa buz tut parol iç dedi.

senin daha cok dikkat etmen gerek canım o zaman, işyerindekilerde ne güzel düşüncelilermiş ama evde sen fazla yorma kendni yine de. bu tetanoz epey agrı yapıyor sanıırm bunu duymustum baskasından da, buz iyi geliyormuş

Ben gece ozellikle sirt ustu yattim mi kalbim daraliyo feci ama hep olmuyor yine de yatmamaya cslisiyorum

Benim de ara ara oluyor ama anlik kalp carpintilari cok etkilemiyoo ama benim hareket edince degil durduk yere 1 dakika filan carpinti olup bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…