- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.001
Hadi bakalım probiyotik iyi gelir inşallahKuzum ben bunu da kullandım ama pek fayda gormedim su an vajinal probiyotik kullanıyorum bakalım nolcak bitmiyor benim bu sıkıntım nerden başladım o prgestana 2 hafta kullandım vajinal 3 ay olcak derdi bitmedi
Magvital cnmMagnezyum kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Insallah canim arada bir anlik gelen bi agri sorun teskil etmeyecek gibi bakalim :))Yinede sen çok kötü hissedersen ağrılar yükselirse olmadı erkene alırsın randevunu. İnşallah büyüme sancılarıdır
O ağrı ben de de oluyor arada devamlılık arzetmedigi sürece sıkıntı olmaz. Bnm bir gün solda oldu bir gün sağda oldu. Bu ara altımda ağrı oluyor uzun sure oturursam kalktığımda yuruyemeyecek derecede aciyor. İki gundur de bacak baldır ağrım var. Artık çok hızlı büyüyor bebek ve Rahim bu tür ağrılar normal bence.Insallah canim arada bir anlik gelen bi agri sorun teskil etmeyecek gibi bakalim :))
Ben magosit kullanıyorumMagnezyum kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Canım ben bu ilacın hap versiyonunu içiyordum öyle ishal oldum yaklaşık 1 hafta sürdü ilaçtan mi olmustum gerçi onu da bilmiyorum ama sonra bana böyle şişe olanını verdi bidaha olmadı yan etki. Belki sana da bu yaramamistir doktoruna sor istersenKızlar çok fena ishal oldum hamilelikte bu normal mi? Sanki demir ilacını içtikten sonra başladı benimki hap değil sıvı ilaç. Karnıma ağrıda giriyor normal mi karşılayayım sorun var mıdır hiç doktor ishal olursan ara falan demedi ama baya gazlı ağrılı yani
Benim de artık görenler anlıyor, kısa kazak giymişsem. İşe giderken göbeğimi kapatacak kazaklar giymeye çalışıyorum o yüzdenKızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Çok net belli valla bol giyinsem bile kendini gösteriyor. Bana da haftama göre büyük geliyorKızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Ne güzel söyledin. En en en önemli şey gerçekten de huzur. Annenin ruh hali iyiyse her şeyini olumlu etkiliyor zaten.Su, uyku, en önemlisi huzur. Şimdi sayıp can çektirmeyim ama çok tatlı yedirmenin, o aşırı şekerli lohusa şerbetlerinin amacı içini yakıp su içirmek zaten.
Kızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Benim de artık görenler anlıyor, kısa kazak giymişsem. İşe giderken göbeğimi kapatacak kazaklar giymeye çalışıyorum o yüzden
Bir şekilde veriliyor. Bebeğiniz bir yaşına geldiğindd sizinde vücudunuz eski haline dönüyor. Emzirmek inanılmaz bir kalori yakıcı. Biraz da sağlıklı beslenirseniz bu dönemde ben süt yapsın diye tatlı ye demişlerdi şimdi düşünüyprumda ne alaka ki bunu yaptığım için doğuma girdiğim kg nunda üstüne çıktığımı fark ettim. Hemen dur demiştim sonra yavaş yavaş özüme döndüm spor vs ile. Bir şekilde verirsiniz merak etmeyin
Sütün %87 i su içerir bunu karşılamak için bol su tüketmeliyiz tabiiki fakat kıvamı olması için günlük yaşamda yenen yiyecekleri yesek yeterlidir.Saglikli beslendiğimiz sürece.Fakat hamileyken tatlı yemenin veya çikolata yemenin bebeğe kilo aldirdigini düşünüyorum sadece gerekli mi orası tartışılır.Yani şu açıdan bakarsak şekeri olan gece insanların bebekleri normal kilonun üzerinde doğar.Fakat halk açısından kilolu ve bebek sağlıklı bebektir diye yanlış bir algi var.Bu sebepten kimseye kulak asmayin siz bebeğiniz ve kendiniz için en doğrusunu secersenizinÇok geçmiş olsun kolaycacık atlatırsın insallah
Emzirirken bi yandan da veriliyor hatta en zor verilen o simit bölgesi ve göbek çevresinden ama süt yapsın diye tüketilenler çok tehlikeli ya. Ben 3 günde 1.5 kilo baklava yemiştim ayıptır söylemesi sonra bebeğimin ağzı pamukçuk oldu aşırı şekerlenmiş galiba sütümkızım zayıf bi bebekti gelen giden de sağolsun(!!?) ne küçük bebek, sütün mü yok, var da yağlı mı değil, yaramıyor mu (???) dedikçe stres oldum yani ağaç ye süt yapar deseler yiyecek haldeydim. Oysa bak ineklere hayvan ot yiyor, su içiyor günde kaç litre süt üretiyor.
Bende senin gibiyim sanki düzensiz beslenmem olduğu için diye düşünüyorum.Cok rahatsız edici.Karnımda geçmek bilmeyen bir gaz ve yemek yer yemez şişen bir mdem var bu durumda olanlar var mı çok rahatsız edici
benim çok belli baya göbeğim var yani alt tarafımı göremiyorumKızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
1-2 gün daha izlicem kendimi bakalm neden oluyor anlayabilecek miyim yoksa doktoruma yazıcam canım sağolCanım ben bu ilacın hap versiyonunu içiyordum öyle ishal oldum yaklaşık 1 hafta sürdü ilaçtan mi olmustum gerçi onu da bilmiyorum ama sonra bana böyle şişe olanını verdi bidaha olmadı yan etki. Belki sana da bu yaramamistir doktoruna sor istersen
Evlendikten sonra geçtim buraya. Eşimin doktoru çok hastası olduğu için almadı yanındaki doktora yönlendirdi bi nevi rica etti resmen öyle aldılarKendi aile hekimliğinizse nasıl almak istemezleröyleyse şikayet etme hakkınız var, sizi ve bebeği takip etmek zorundalar diye biliyorum.
Aynen kuxum birde tesetturle hos olmuyor, Kizimdayken acıktım hiç takmazdım göbeği şebekli dar dar swetler giderdim, şimdi onları evde giyiyorum kızımın çok hoşuna gidiyor gelip gidip göbeğimi seviyor öpüyor. Zaten sürpriz yumurta kızımın dualarıyla geldiBenim de öyle. Bol giyince belli değil. Diğer türlü artık anlaşılıyor bariz.erkek olsun kadın olsun kendi göbeğiyle kıyaslayıp seninki belli değil bizim normalde de göbeğimiz böyle diyen çok
Ben de uzun giyiyorum ama bazen dar giyesim geliyor.Bence çok tatlı bir görüntü ama genelde bizim toplumda biraz yadırganıyor böyle şeyler sanki.
ay ne güzel yaa bizimkilere kalsa doğumdan 1 gün önce gönderecekler.Cnm ben özel şirkette çalışıyorum, işverenim sagolsun anlayışlı o konuda idare ettiler. 25. Haftada çıktım izne ama doğum iznim 32 de başladı
benim zaten çok erken çıktı karnım :) soranlara benim göbek hamile kaldığım gün büyümeye başladı bu anı bekliyormuş diyorum artıkKızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Anladım canım ben maalesef 32 yi bekleyeceğimCnm ben özel şirkette çalışıyorum, işverenim sagolsun anlayışlı o konuda idare ettiler. 25. Haftada çıktım izne ama doğum iznim 32 de başladı
bende aynıyım canım işyerinde bisküvi kraker çikolata yiyordum genelde onları kestim sadece kuruyemiş ve meyve yiyorum ama onlar da tok tutmuyorMerhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)
Benimde cok belli canim son 1 haftada cok buyudu sanki birkac gundurde kasinma olayi basladii surdugum yagin kremin hatti hesabi yok catlaklar loadingg..Kızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?