2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de göğüslerle sıkıntım var canım lansinosh balm almayı düşünüyorum. Doğuma yakın alacaktım ama yok beklemeyeceğim
Beklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeli

ay ne güzel yaa bizimkilere kalsa doğumdan 1 gün önce gönderecekler.
geçen gün patronum nisanda doğum yapacaksınız haziranda dönersiniz ozman dedi ben şok
Yok kuzum bnm ilk bebeğim ucuzdu zor bir gebelik ve süreçlerden geçtim, çalışacak durumda değildim mecbur bıraktım, ikinci kızımda da iyiydim aslında ama ilk bebeklerimi kaybettiğim için psikolojik olarak çok iyi değildim o yüzden erken ayrıldım. Bunda da yaştan galiba zor geçiyor ama zorunlu olmadığı sürece 32 den önce birakmayim diyorum bakalim. Patronlar hep aynı şubat sonunda ayrılırım diyorum martta da sabah gelip hesapları yapıp gidersin olmaz mı diyor bakalım kendimi iyi hissedersem olabilir dedim

şey deseydin yok olur mu o kadar çok uzun zaten bayrama denk gelicek nisan 20 si bayramdan sonra burdayım deseydin, salak kız bunlar
Kızımda 4.5 aylıkken basladim, cok zor idare ettiler telefon telefon ustune büronun yanında bi oda var oraya bebege oda yapalım yeterki gel bile dediler gitmedim bunda da şimdiden konuştum kızımda erken başladım sütüm azaldı hakkına girdim çocuğun, bunda 8 aylik olmadan gelemem dedim. İş değiştirmeyi de düşünüyorum 12 senedir aynı yerde çalışıyorum yoruldum artık bakalım kismet

Bende biraz hamile olduğumdan beri brokoliye çok düştüm oda çok gaz yapıyor mu ki acaba
Evet brokoli baya gaz yapan bir sebze maalesef ben de seviyorum ama dikkat etmek lazım, haftada bir belki
Beklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeli
Krem sürmek de mi tetikler? Ben bazen komple sürüyorum ucu dahil

Evet brokoli baya gaz yapan bir sebze maalesef ben de seviyorum ama dikkat etmek lazım, haftada bir belki

Krem sürmek de mi tetikler? Ben bazen komple sürüyorum ucu dahil
Ben hep şeyi okudum göğüs ucu kremini 37de başlayın göğüs uçlarını uyarmayin rahim kasılmasini tetikler diyr ama en iyisi doktorunuza danışmak ben daha önce okuduğumu söyledim kuşum

Şu bende içemiyorum hala midem bulanıyor çok üzülüyorum zorla bende 1 lt ancak çatladık anacim bu bnm üçüncü diğerlerinde de oldu göbusumde ama sarkık değildi göbeğim şükür ki çizik çizik yirtiklar vardi, bunda ne olur bilmem. Göğsümde olmadı bnm çatlak kızımda 1.5 yasina kadar emzirdim sağdim, normalde de küçüktu zaten göğüslerim 75ti dogumlardan önce şimdi 85. Sonrası ne olur bilemem

Ay anlatamadım yıkanırken bile ağrıyor yani şimdi böyleyse emzirirken nasıl olacak
O hassasiyet bende de var canim ağrıyor aciyor elime birseyler geliyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra diyorum yok canim sende süt bezesi geçende hafif üstünde bir yer morarmisti kafamda deli sorular, takmamaya çalışıyorum yoksa paranoya olucam

Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir eğer baş aşağı duruyorsa benimde dediğiniz gibi alt karnım kaskatı oluyor adet ağrısı gibi değil ama fena kasılıyor 30 sn sonra geçiyor. Cumartesi doktor ultrasonda bakarken aynen dediğim gibiydi doktor şu an baş aşağı duruyor dedi. Doğum pozisyonu almasıyla alakası yokmuş bebek şu an istediği gibi durabilirmiş sanırım. Sağ sol baş aşağı.

kız annemde ablamda hiç olmamış ablamda kalçada var annemde bacaklarda olmuş benim kalçamda zaten vardı kilo al ver den rahatsız etmiyordu beni de bu göğüs nerden çıktı aşırı rahatsız ediyor üzülüyorum ona benn ya baktıkça memeler inince birde çirkin durmayacak mı

Yok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay oldu ağrı oluyor haliyle
Kuzum ins biraz ilerlesin haftan göğüs ucu kremi başlarsın ya da şimdi sür ama uyarmadan göğüs uçlarını cok aciyorsa
Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zaten iyi ki uyardın

Yok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay oldu ağrı oluyor haliyle

Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zaten iyi ki uyardın
Sor kuzum belki izin verir ben yanlış biliyorumdur belki ama oğlumda oyle okumuştum o yüzden söylemek istedim benimde göğüs uçlarım inanılmaz çatladı ve kurudu ama ellesmiyorum ins 36yi görürsem o zaman göğüs ucu kremi başlayacağım

Selam kizlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gayet iyiydi çok şükür doktor herşey güzel dedi gelişimi falan 323 Gr 24.5 cm olmuş kızım 2 hafta sonra detayliya git dedi şimdi detaylı randevusu alacağım inşallah orda da güzel şeyler duyarım. Hepimiz sorunsuz hamilelik geçirelim sağ sağlım kucağımiza alalım inşallah hep dua ediyorum kendime sizlere ve tüm hamilelere

Ben de dokunmuyorum canım bunu duymuştum ama krem işini bilmiyorum mutlaka soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…