- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.041
Tamam canım birde onu deneyeyim teşekkürlerKakao yagi kullan canim aktarda satiliyor oda sicakliginda kati formda benmari isitip sur 2 gunde bi
Beklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeliBenim de göğüslerle sıkıntım var canım lansinosh balm almayı düşünüyorum. Doğuma yakın alacaktım ama yok beklemeyeceğim
Anladım canım benim kahverengi kısım hatta ucu çatlıyorLANSİNOH DA VAR BENDE AMA O GÖĞÜS UCU İÇİN KAHVERENGİ YER İÇİN DİYE BİLİYORUM. BENİM O KAHVERENGİNİN DIŞINDAKİ YER BEYAZ OLAN YER ÇATLADI
Yaa öyle miBeklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeli
Yok kuzum bnm ilk bebeğim ucuzdu zor bir gebelik ve süreçlerden geçtim, çalışacak durumda değildim mecbur bıraktım, ikinci kızımda da iyiydim aslında ama ilk bebeklerimi kaybettiğim için psikolojik olarak çok iyi değildim o yüzden erken ayrıldım. Bunda da yaştan galiba zor geçiyor ama zorunlu olmadığı sürece 32 den önce birakmayim diyorum bakalim. Patronlar hep aynı şubat sonunda ayrılırım diyorum martta da sabah gelip hesapları yapıp gidersin olmaz mı diyoray ne güzel yaa bizimkilere kalsa doğumdan 1 gün önce gönderecekler.
geçen gün patronum nisanda doğum yapacaksınız haziranda dönersiniz ozman dedi ben şok
Kızımda 4.5 aylıkken basladim, cok zor idare ettiler telefon telefon ustune büronun yanında bi oda var oraya bebege oda yapalım yeterki gel bile dediler gitmedimşey deseydin yok olur mu o kadar çok uzun zaten bayrama denk gelicek nisan 20 si bayramdan sonra burdayım deseydin, salak kız bunlar
Neyi tutamıyosun kizYaa öyle miama banyo yaparken bile doğru düzgün tutamıyorum başka bir yolu yok mu
Evet brokoli baya gaz yapan bir sebze maalesefBende biraz hamile olduğumdan beri brokoliye çok düştüm oda çok gaz yapıyor mu ki acaba
Krem sürmek de mi tetikler? Ben bazen komple sürüyorum ucu dahilBeklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeli
Ben hep şeyi okudum göğüs ucu kremini 37de başlayın göğüs uçlarını uyarmayin rahim kasılmasini tetikler diyr ama en iyisi doktorunuza danışmak ben daha önce okuduğumu söyledim kuşumEvet brokoli baya gaz yapan bir sebze maalesefben de seviyorum ama dikkat etmek lazım, haftada bir belki
Krem sürmek de mi tetikler? Ben bazen komple sürüyorum ucu dahil
Ay anlatamadımNeyi tutamıyosun kiz
Sürmeyiz madem biz de :)Ben hep şeyi okudum göğüs ucu kremini 37de başlayın göğüs uçlarını uyarmayin rahim kasılmasini tetikler diyr ama en iyisi doktorunuza danışmak ben daha önce okuduğumu söyledim kuşum
Şu bende içemiyorum hala midem bulanıyor çok üzülüyorum zorla bende 1 lt ancakyaa benim sol göğsüm çatladı deli olucam kızzzlarrr help ya nolur memelerim patlicak kadar da olmadı evet şişti ama yani o kahverengiliğin etrafı çatlak çatlak oldu herrrgün yağlıyorum sabah akşam . aama ben 1 lt su flan içiyorum muhtemelen ondan su içemiyorum çok zorlanıyorum hiç sevmezdim hala öyle o yüzden içten çatlıyo bence suyu arttırmam lazım
O hassasiyet bende de var canim ağrıyor aciyor elime birseyler geliyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra diyorum yok canim sende süt bezesiAy anlatamadımyıkanırken bile ağrıyor yani şimdi böyleyse emzirirken nasıl olacak
Kuzum ins biraz ilerlesin haftan göğüs ucu kremi başlarsın ya da şimdi sür ama uyarmadan göğüs uçlarını cok aciyorsaAy anlatamadımyıkanırken bile ağrıyor yani şimdi böyleyse emzirirken nasıl olacak
Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir eğer baş aşağı duruyorsa benimde dediğiniz gibi alt karnım kaskatı oluyor adet ağrısı gibi değil ama fena kasılıyor 30 sn sonra geçiyor. Cumartesi doktor ultrasonda bakarken aynen dediğim gibiydi doktor şu an baş aşağı duruyor dedi. Doğum pozisyonu almasıyla alakası yokmuş bebek şu an istediği gibi durabilirmiş sanırım. Sağ sol baş aşağı.sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim alt karnım komple sertleşip adet agrısı gibi bi ağrı başlıyor bir dakika kadar sürüyor sonra yumusuyor. kısmi bir bölge değil yani komple rahmim kasılıyor. bugün doktora gideceğim detaylıda öğrenicem inşallah sorun yoktur
kız annemde ablamda hiç olmamış ablamda kalçada var annemde bacaklarda olmuş benim kalçamda zaten vardı kilo al ver den rahatsız etmiyordu beni de bu göğüs nerden çıktı aşırı rahatsız ediyor üzülüyorum ona benn ya baktıkça memeler inince birde çirkin durmayacak mıŞu bende içemiyorum hala midem bulanıyor çok üzülüyorum zorla bende 1 lt ancakçatladık anacim bu bnm üçüncü diğerlerinde de oldu göbusumde ama sarkık değildi göbeğim şükür ki çizik çizik yirtiklar vardi, bunda ne olur bilmem. Göğsümde olmadı bnm çatlak kızımda 1.5 yasina kadar emzirdim sağdim, normalde de küçüktu zaten göğüslerim 75ti dogumlardan önce şimdi 85. Sonrası ne olur bilemem
Yok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay olduO hassasiyet bende de var canim ağrıyor aciyor elime birseyler geliyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra diyorum yok canim sende süt bezesigeçende hafif üstünde bir yer morarmisti kafamda deli sorular, takmamaya çalışıyorum yoksa paranoya olucam
Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zatenKuzum ins biraz ilerlesin haftan göğüs ucu kremi başlarsın ya da şimdi sür ama uyarmadan göğüs uçlarını cok aciyorsa
Sor kuzum belki izin verir ben yanlış biliyorumdur belki ama oğlumda oyle okumuştum o yüzden söylemek istedim benimde göğüs uçlarım inanılmaz çatladı ve kurudu ama ellesmiyorum ins 36yi görürsem o zaman göğüs ucu kremi başlayacağımYok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay olduağrı oluyor haliyle
Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zateniyi ki uyardın
Ben de dokunmuyorum canım bunu duymuştum ama krem işini bilmiyorum mutlaka soracağımSor kuzum belki izin verir ben yanlış biliyorumdur belki ama oğlumda oyle okumuştum o yüzden söylemek istedim benimde göğüs uçlarım inanılmaz çatladı ve kurudu ama ellesmiyorum ins 36yi görürsem o zaman göğüs ucu kremi başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?