- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.021
Hahha benimki 2 haftda bi doktora gidiyorum diye bu kadar sık gitmeniz normalmi bir sorunmu var falan dedi dogum iznine ciktiktan sonra bir daha donmeyecegim zaten neler cektirdiler bana birazda onlar ceksinay ne güzel yaa bizimkilere kalsa doğumdan 1 gün önce gönderecekler.
geçen gün patronum nisanda doğum yapacaksınız haziranda dönersiniz ozman dedi ben şok
şey deseydin yok olur mu o kadar çok uzun zaten bayrama denk gelicek nisan 20 si bayramdan sonra burdayım deseydin, salak kız bunlaray ne güzel yaa bizimkilere kalsa doğumdan 1 gün önce gönderecekler.
geçen gün patronum nisanda doğum yapacaksınız haziranda dönersiniz ozman dedi ben şok
yaa benim sol göğsüm çatladı deli olucam kızzzlarrr help ya nolur memelerim patlicak kadar da olmadı evet şişti ama yani o kahverengiliğin etrafı çatlak çatlak oldu herrrgün yağlıyorum sabah akşam . aama ben 1 lt su flan içiyorum muhtemelen ondan su içemiyorum çok zorlanıyorum hiç sevmezdim hala öyle o yüzden içten çatlıyo bence suyu arttırmam lazımBenimde cok belli canim son 1 haftada cok buyudu sanki birkac gundurde kasinma olayi basladii surdugum yagin kremin hatti hesabi yok catlaklar loadingg..
sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim alt karnım komple sertleşip adet agrısı gibi bi ağrı başlıyor bir dakika kadar sürüyor sonra yumusuyor. kısmi bir bölge değil yani komple rahmim kasılıyor. bugün doktora gideceğim detaylıda öğrenicem inşallah sorun yokturBahsettiğiniz kasılmalar nasıl acaba? Benim de bugün sabahtan beri kasığımda sancı girmesi gibi bişi oluyor. Epi topu 2 sn falan sürüyor ama korkutuyor. Doktoruma yazmadım henüz. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz??
Aslında işe gitmeyeceksem hamile taytı ve crop kazak giyiniyorum, dediğin gibi çok hoş bir görüntü :) ama işte pek görünmesini istemem, çocuklar falanBenim de öyle. Bol giyince belli değil. Diğer türlü artık anlaşılıyor bariz.erkek olsun kadın olsun kendi göbeğiyle kıyaslayıp seninki belli değil bizim normalde de göbeğimiz böyle diyen çok
Ben de uzun giyiyorum ama bazen dar giyesim geliyor.Bence çok tatlı bir görüntü ama genelde bizim toplumda biraz yadırganıyor böyle şeyler sanki.
Evet o şekilde dolu olunca alamıyorlar, müsait olan başka doktora yönlendiriyorlar. Şöyle biliyorum, gebelik durumunda biraz özel bir konumumuz var. Mesela ilk beta hcg ölçümümü ailemin yanındayken onların sağlık ocağına gidip yaptırdım. Doktor normalde misafir hastaya kan tahlili yapmıyoruz ama gebe olduğunuz için yapıcam demişti.Evlendikten sonra geçtim buraya. Eşimin doktoru çok hastası olduğu için almadı yanındaki doktora yönlendirdi bi nevi rica etti resmen öyle aldılar
benim de son bi ayda pörtledi resmen, geçen ay nası hamilesin diyenler bu ay 5 aylık oldgumu direlk anlıyorlar, beni artık bolda kurtarmıyo :) arkadn asla belli değil dedikleri gibi erkek oldugu için belki de öne doğru sipesivri bir karın :)) çok şükür ama nası güzel bi duygu.Kızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Benim de ilişki sonrası o şekilde kasılma oluyor ama ağrısı yok sanırım, geçici bir şey diye sorun etmedim, normal gibi geldi. Zaten çok sık da olmadığı için takip edemiyor olabilirimsanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim alt karnım komple sertleşip adet agrısı gibi bi ağrı başlıyor bir dakika kadar sürüyor sonra yumusuyor. kısmi bir bölge değil yani komple rahmim kasılıyor. bugün doktora gideceğim detaylıda öğrenicem inşallah sorun yoktur
normal zamanlarda da oluyor düzensiz aralıklarla, ilişki sonrasında da oluyor , araştrdgm kadaryla düzenli aralıklarla ve sık olursa sıkıntılı durum olabiliyormus ama yine de içimi rahatlatamadım, yazıcam canım çıkınca inşallah,14.30 da randevumBenim de ilişki sonrası o şekilde kasılma oluyor ama ağrısı yok sanırım, geçici bir şey diye sorun etmedim, normal gibi geldi. Zaten çok sık da olmadığı için takip edemiyor olabilirimöğrenince bize de yazın lütfen
İlk altı ay günlük 3 saat, sonraki altı ay günlük 1,5 saat canım. Bizim müdür yardımcısı arkadaş bir buçuk saat önce okuldan çıkıyor.kızlar bu devlette süt izni nası oluyor ya ben anlayamdım onu bi, 1 yaşa kadar mı doğum izninden sonra bir yıl mı anlayan bilen var mı durumu detaylı
Benim de göğüslerle sıkıntım var canım lansinosh balm almayı düşünüyorum. Doğuma yakın alacaktım ama yok beklemeyeceğimyaa benim sol göğsüm çatladı deli olucam kızzzlarrr help ya nolur memelerim patlicak kadar da olmadı evet şişti ama yani o kahverengiliğin etrafı çatlak çatlak oldu herrrgün yağlıyorum sabah akşam . aama ben 1 lt su flan içiyorum muhtemelen ondan su içemiyorum çok zorlanıyorum hiç sevmezdim hala öyle o yüzden içten çatlıyo bence suyu arttırmam lazım
yani bebek 6 aylık ve 1 yasına kadar oluncaya kadar bu izinler , sanki işyerinden bi arkadas doğum izni bittikten sonra üstüne 6 ay ve bir yıl geçinceye kadar mı onu anlayamadım, sanırım senin dediğine göre bebek ayına göre değişecek durumİlk altı ay günlük 3 saat, sonraki altı ay günlük 1,5 saat canım. Bizim müdür yardımcısı arkadaş bir buçuk saat önce okuldan
Tabii ki 8 haftalık analık izninden sonra başlıyor bu izinler yoksa izinli olduğumuz dönemde neden süt izni olsun kiyani bebek 6 aylık ve 1 yasına kadar oluncaya kadar bu izinler , sanki işyerinden bi arkadas doğum izni bittikten sonra üstüne 6 ay ve bir yıl geçinceye kadar mı onu anlayamadım, sanırım senin dediğine göre bebek ayına göre değişecek durum
Ewet cnm bnm de erkek aynı top gibi sivri bi göbüşbenim de son bi ayda pörtledi resmen, geçen ay nası hamilesin diyenler bu ay 5 aylık oldgumu direlk anlıyorlar, beni artık bolda kurtarmıyo :) arkadn asla belli değil dedikleri gibi erkek oldugu için belki de öne doğru sipesivri bir karın :)) çok şükür ama nası güzel bi duygu.
yaa benim sol göğsüm çatladı deli olucam kızzzlarrr help ya nolur memelerim patlicak kadar da olmadı evet şişti ama yani o kahverengiliğin etrafı çatlak çatlak oldu herrrgün yağlıyorum sabah akşam . aama ben 1 lt su flan içiyorum muhtemelen ondan su içemiyorum çok zorlanıyorum hiç sevmezdim hala öyle o yüzden içten çatlıyo bence suyu arttırmam lazım
LANSİNOH DA VAR BENDE AMA O GÖĞÜS UCU İÇİN KAHVERENGİ YER İÇİN DİYE BİLİYORUM. BENİM O KAHVERENGİNİN DIŞINDAKİ YER BEYAZ OLAN YER ÇATLADIBenim de göğüslerle sıkıntım var canım lansinosh balm almayı düşünüyorum. Doğuma yakın alacaktım ama yok beklemeyeceğim
Kakao yagi kullan canim aktarda satiliyor oda sicakliginda kati formda benmari isitip sur 2 gunde biyaa benim sol göğsüm çatladı deli olucam kızzzlarrr help ya nolur memelerim patlicak kadar da olmadı evet şişti ama yani o kahverengiliğin etrafı çatlak çatlak oldu herrrgün yağlıyorum sabah akşam . aama ben 1 lt su flan içiyorum muhtemelen ondan su içemiyorum çok zorlanıyorum hiç sevmezdim hala öyle o yüzden içten çatlıyo bence suyu arttırmam lazım
Bende biraz hamile olduğumdan beri brokoliye çok düştüm oda çok gaz yapıyor mu ki acabaSurekli gazim var ve sanci cekiyorum hic ama hic bir cozum bulamadim yazilan soylenilen heryolu denedim olmuyo bakliyati tamamen kestim karnibahar gibi gaz yapan sebzeleride yemiyorum suaea bi nebze iyiyim bakliyat kesinlikle tamamen kesilmeli ama aylardir ne sancilar cektim bi bilsen
Gerçekten çok rahatsız edici ve sancılıSütün %87 i su içerir bunu karşılamak için bol su tüketmeliyiz tabiiki fakat kıvamı olması için günlük yaşamda yenen yiyecekleri yesek yeterlidir.Saglikli beslendiğimiz sürece.Fakat hamileyken tatlı yemenin veya çikolata yemenin bebeğe kilo aldirdigini düşünüyorum sadece gerekli mi orası tartışılır.Yani şu açıdan bakarsak şekeri olan gece insanların bebekleri normal kilonun üzerinde doğar.Fakat halk açısından kilolu ve bebek sağlıklı bebektir diye yanlış bir algi var.Bu sebepten kimseye kulak asmayin siz bebeğiniz ve kendiniz için en doğrusunu secersenizin
Bende senin gibiyim sanki düzensiz beslenmem olduğu için diye düşünüyorum.Cok rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?