2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Arastraym ben de bi o zaman, ciddi kuruluk sıkıntısı bende de var ne yazık ki, sağol canım bilglendrme için

Ben hemen bakıma başlamalıyım öyleyse

Evet totoyu unutmamak lazım
Magnezyum kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Magvital şase kullanıyorum

Karnımda geçmek bilmeyen bir gaz ve yemek yer yemez şişen bir mdem var bu durumda olanlar var mı çok rahatsız edici
ben malesef. Tatlı, baharatlı, acı, kızartma, hamurişi, pilav, akşam salata yemezsem daha rahatım. Yemeğin üstüne soda bol yürüyüş. Ama yine de afedersin geğirti çok oluyor. Akşam öyle büyüyor ki karnım inanamıyorum şimdi böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olcam diye çekiniyorum bazen.

Ben ilk gebeliğimde hiç çatlamamışım ama kalçamda ve bacaklarımda yaklaşık 18-19 yaşlarda başlayan çatlaklar var, cildim de çok kuru su içsem de, artık ben de bişeyler sürsem iyi olacak karnım arada kaşınıyor ve ikiz olduğu için ne kadar büyüyeceğine dair hiç bi fikrim yok insallah sığarlar içeriye 9 ay güzel güzel hayırlısıyla

Kızlar çok fena ishal oldum hamilelikte bu normal mi? Sanki demir ilacını içtikten sonra başladı benimki hap değil sıvı ilaç. Karnıma ağrıda giriyor normal mi karşılayayım sorun var mıdır hiç doktor ishal olursan ara falan demedi ama baya gazlı ağrılı yani

Demir ilaçları kabızlık ya da ishal yapabilir demişti doktor. Muhtemelen ondandır. Söyleyin doktora isterseniz, değiştirebilir.

Tecrübeli değilim ama bu konuda en çok süt yapan şey su diye okumuştum. Boşuna herkese Tatlı yedirmeye çalıştılar senelerce

Yinede sen çok kötü hissedersen ağrılar yükselirse olmadı erkene alırsın randevunu. İnşallah büyüme sancılarıdır

Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Canım ben bio oil kullanıyorum 1 aydır göğüs göbek kalça ve iç bacak kısmına sadece göğüslerime engel olamıyorum aşırı büyüdü ve çok su içemiyorum ben 2-3 günde bir yağlıyordum göğüs çevrem çatladı bu yüzden bebe yağı da aldım her sabah akşam bebe yağıyla yağlıyorum heryerimi 2 günde 1 de bio oil ile yapıyprum.
Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)
Bende toplamda 6 kg aldm doktor normal diyor zaten 5. Ayın içindeyiz her aya 1 kg diyorlar son aylarda beşki 2 o yüzden takma fazla bence
Magnezyum kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Ocean extramag canım ben çok memnunum

Demir ilaçları kabızlık ya da ishal yapabilir demişti doktor. Muhtemelen ondandır. Söyleyin doktora isterseniz, değiştirebilir.
2 kutuda yazmış yarabbim değişsem çöp olcak şmdi bakayım eğer ki yarında devam edeese yazıcam doktora. Birde akşam ilk defa salatalık turşusu yedim uzun zaman sonra ondan sonra oldu o yapmış olabilir mi gaz ve ağrıyı?

Karnımda geçmek bilmeyen bir gaz ve yemek yer yemez şişen bir mdem var bu durumda olanlar var mı çok rahatsız edici
Surekli gazim var ve sanci cekiyorum hic ama hic bir cozum bulamadim yazilan soylenilen heryolu denedim olmuyo bakliyati tamamen kestim karnibahar gibi gaz yapan sebzeleride yemiyorum suaea bi nebze iyiyim bakliyat kesinlikle tamamen kesilmeli ama aylardir ne sancilar cektim bi bilsen

Turşu acıysa olabilir ama değilse sanmıyorum, hiç denk gelmedim.

Bahsettiğiniz kasılmalar nasıl acaba? Benim de bugün sabahtan beri kasığımda sancı girmesi gibi bişi oluyor. Epi topu 2 sn falan sürüyor ama korkutuyor. Doktoruma yazmadım henüz. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz??

Bunu B Birdurumvar okusa iyi olur sanki. Onun da fitille sınavı bitmedi gitti

Bunu B Birdurumvar okusa iyi olur sanki. Onun da fitille sınavı bitmedi gitti
Kuzum ben bunu da kullandım ama pek fayda gormedim su an vajinal probiyotik kullanıyorum bakalım nolcak bitmiyor benim bu sıkıntım nerden başladım o prgestana 2 hafta kullandım vajinal 3 ay olcak derdi bitmedi

Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Benim baş ucumda 4 tane şişe var. Lierac, biooil, hipp massage oil ve yves rocher in repair losyonu. Her sabah duştan sonra göbek, kalça ve basene lierac/biooil/hipp ten elime hangisi gelirse onu sürüyorum dönüşümlü gibi. Geri kalan her yere yves rocher. Yves rocher in bu losyonunu bayaadır kullanıyorum, çok güzel nemlendiriyor

Tecrübeli değilim ama bu konuda en çok süt yapan şey su diye okumuştum. Boşuna herkese Tatlı yedirmeye çalıştılar senelerce
Su, uyku, en önemlisi huzur. Şimdi sayıp can çektirmeyim ama çok tatlı yedirmenin, o aşırı şekerli lohusa şerbetlerinin amacı içini yakıp su içirmek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…