- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.061
Yapar brokoli karnabahar cok gaz yapar, mide de ekşitir.Bende biraz hamile olduğumdan beri brokoliye çok düştüm oda çok gaz yapıyor mu ki acaba
Ayy benimkiler gebelikten önce 75ti şimdi de 80 olmuştur insallah az daha büyüseler keşke yaŞu bende içemiyorum hala midem bulanıyor çok üzülüyorum zorla bende 1 lt ancakçatladık anacim bu bnm üçüncü diğerlerinde de oldu göbusumde ama sarkık değildi göbeğim şükür ki çizik çizik yirtiklar vardi, bunda ne olur bilmem. Göğsümde olmadı bnm çatlak kızımda 1.5 yasina kadar emzirdim sağdim, normalde de küçüktu zaten göğüslerim 75ti dogumlardan önce şimdi 85. Sonrası ne olur bilemem
Ay benimkinin uçları hep yarık yarık derin bi de, ben de benimkinde bi gariplik var sanıyodum demek böyle oluyor. Sor sor bizi de aydınlat.Yok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay olduağrı oluyor haliyle
Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zateniyi ki uyardın
Dar giyince benimde var canim ama benim hamile gobegi degil de sanki kilo almisim gibi biraz sekilsiz ve kucukKızlar karniniz ne durumda dışarıdan hamile olduğunuz belli olacak kadar büyüdü mübenim bariz belli sanki haftama göre büyük gibime geliyor bu arada ona taktim normalde zaten çok dar giyinmem tesettürluyum hep bol kıyafetlerim ordan kurtarıyorum ama dar giyersem top gibi bir göbüs
Bende oyle dusunuyorum canimm surekli bir agri degil zaten ara ara giren bir kas agrisi 12. Haftalarimda da olmustu demek yine bi buyume atagi geciriyo icerdekiO ağrı ben de de oluyor arada devamlılık arzetmedigi sürece sıkıntı olmaz. Bnm bir gün solda oldu bir gün sağda oldu. Bu ara altımda ağrı oluyor uzun sure oturursam kalktığımda yuruyemeyecek derecede aciyor. İki gundur de bacak baldır ağrım var. Artık çok hızlı büyüyor bebek ve Rahim bu tür ağrılar normal bence.
Selam kizlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gayet iyiydi çok şükür doktor herşey güzel dedi gelişimi falan 323 Gr 24.5 cm olmuş kızım2 hafta sonra detayliya git dedi şimdi detaylı randevusu alacağım inşallah orda da güzel şeyler duyarım. Hepimiz sorunsuz hamilelik geçirelim sağ sağlım kucağımiza alalım inşallah hep dua ediyorum kendime sizlere ve tüm hamilelere
Tam 20+0 I'm bugünMaşallah.Kaç haftalıksınız?
Canım detayını müdürden öğrendim özel sektör tam 1yasına kadarmıs ama devlet doğum izni bittikten sonra üstüne bir yıl ekleniyormuş yani özel sektörden bi 8hafta daha cok süt izni kullanıyormus devlettekilerTabii ki 8 haftalık analık izninden sonra başlıyor bu izinler yoksa izinli olduğumuz dönemde neden süt izni olsun kihangi saatte kullanacağımız da bize kalmış
Makatta duruyormus bebek ama doktor normal dedi bugün sordum , cok sıklasırsa sıkıntı gel dedi, sıkıntı etmeyelm canımBebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir eğer baş aşağı duruyorsa benimde dediğiniz gibi alt karnım kaskatı oluyor adet ağrısı gibi değil ama fena kasılıyor 30 sn sonra geçiyor. Cumartesi doktor ultrasonda bakarken aynen dediğim gibiydi doktor şu an baş aşağı duruyor dedi. Doğum pozisyonu almasıyla alakası yokmuş bebek şu an istediği gibi durabilirmiş sanırım. Sağ sol baş aşağı.
Geçen doktor kontrolüne gidince baş aşağı ve sırtı dönük duruyordu karnım çok sertti bana da doktor normal dedi. Ama o pozisyona gelipte gevşeyince tuvalete zor yetişiyorumCanım detayını müdürden öğrendim özel sektör tam 1yasına kadarmıs ama devlet doğum izni bittikten sonra üstüne bir yıl ekleniyormuş yani özel sektörden bi 8hafta daha cok süt izni kullanıyormus devlettekiler
Makatta duruyormus bebek ama doktor normal dedi bugün sordum , cok sıklasırsa sıkıntı gel dedi, sıkıntı etmeyelm canım
MaşallahKızlar detaylıdan cıktım bugün cok sükür hersey yolunda20+4m ama 2hafta ilerde cıkıyor biraz tombiş olcak heralde dedi 495gr cıktı kasılmalar normal ama magnezyumu iki kullan eksikliğimden de kasılma olabilir dedi, cinsellk de etki etmez son 20 güne kadar devam dedi )
Haftaya cuma randevumAy
Ay benimkinin uçları hep yarık yarık derin bi de, ben de benimkinde bi gariplik var sanıyodum demek böyle oluyor. Sor sor bizi de aydınlat.
Sen devlette değil miydin canım? Ben öğretmenim dediğin gibi oluyor bizim izinlerCanım detayını müdürden öğrendim özel sektör tam 1yasına kadarmıs ama devlet doğum izni bittikten sonra üstüne bir yıl ekleniyormuş yani özel sektörden bi 8hafta daha cok süt izni kullanıyormus devlettekiler
Makatta duruyormus bebek ama doktor normal dedi bugün sordum , cok sıklasırsa sıkıntı gel dedi, sıkıntı etmeyelm canım
Evet aynıymısız canım benim 22+3göründü ultrasonda kilodan sanırımMaşallahBen de haftaya gitmeyi düşünüyorum. 20+5 im ben de. Aynıyız. Benim oğlum olacak sizin?
Evet canım devlette mimar olarak görev yapmaktayım, sende devlette öğretmensen aynen doğum izninin üstüne artı 1 yıl olacakmısHaftaya cuma randevumdaha çok var
Sen devlette değil miydin canım? Ben öğretmenim dediğin gibi oluyor bizim izinler
Ayy maşallahEvet aynıymısız canım benim 22+3göründü ultrasonda kilodan sanırımerkek benmki de evet, yusyuvarlak suratlı bi keloğlan vardı, kendmi doğurcam sanırım aynı bana benzyordu
Güzel haberler almışsınız, gözünüz aydınKızlar detaylıdan cıktım bugün cok sükür hersey yolunda20+4m ama 2hafta ilerde cıkıyor biraz tombiş olcak heralde dedi 495gr cıktı kasılmalar normal ama magnezyumu iki kullan eksikliğimden de kasılma olabilir dedi, cinsellk de etki etmez son 20 güne kadar devam dedi )
aliveKızlar sağolun vallahi, ben her gün bio oil sürmeye çalışıyorum karnıma ve göğüslerime.
Ama bacaklarıma ve kollarıma da bir şeyler sürmek istiyorum ondan sizlere de danışmak istedim. Teşekkürler herkese
Mahnimor ve magositMagnezyum kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz?
Rahmin doğuma hazırlanması bu. Endişelenmeyinsanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim alt karnım komple sertleşip adet agrısı gibi bi ağrı başlıyor bir dakika kadar sürüyor sonra yumusuyor. kısmi bir bölge değil yani komple rahmim kasılıyor. bugün doktora gideceğim detaylıda öğrenicem inşallah sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?