2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende biraz hamile olduğumdan beri brokoliye çok düştüm oda çok gaz yapıyor mu ki acaba
Yapar brokoli karnabahar cok gaz yapar, mide de ekşitir.
Ayy benimkiler gebelikten önce 75ti şimdi de 80 olmuştur insallah az daha büyüseler keşke ya içi süt dolsa söyle kızımda sütüm az acaba memelerim küçük diye mi diye çok üzülüyordum of saçma sapan kuruntular

Ay
Yok öyle beze vs değil de canım uçları çatlamaya başlamış, çok detay oldu ağrı oluyor haliyle

Yine doktora sorayım ben pimpirikliyim zaten iyi ki uyardın
Ay benimkinin uçları hep yarık yarık derin bi de, ben de benimkinde bi gariplik var sanıyodum demek böyle oluyor. Sor sor bizi de aydınlat.

Dar giyince benimde var canim ama benim hamile gobegi degil de sanki kilo almisim gibi biraz sekilsiz ve kucuk zamanla yukari ciktikca top gibi olur heraldee

Bende oyle dusunuyorum canimm surekli bir agri degil zaten ara ara giren bir kas agrisi 12. Haftalarimda da olmustu demek yine bi buyume atagi geciriyo icerdeki

Maşallah. Kaç haftalıksınız?

Ben ilk hamileliğimde badem yağı kullanmıştım ve hiç çatlak olmamıştı.şimdi yine başladım. Ama bence yapısal bir durum bu çatlak işi... Mutlaka kremler işe yarıyodur ama yüzde yüz olduğunu sanmıyorum .

Tabii ki 8 haftalık analık izninden sonra başlıyor bu izinler yoksa izinli olduğumuz dönemde neden süt izni olsun ki hangi saatte kullanacağımız da bize kalmış
Canım detayını müdürden öğrendim özel sektör tam 1yasına kadarmıs ama devlet doğum izni bittikten sonra üstüne bir yıl ekleniyormuş yani özel sektörden bi 8hafta daha cok süt izni kullanıyormus devlettekiler
Makatta duruyormus bebek ama doktor normal dedi bugün sordum , cok sıklasırsa sıkıntı gel dedi, sıkıntı etmeyelm canım

Geçen doktor kontrolüne gidince baş aşağı ve sırtı dönük duruyordu karnım çok sertti bana da doktor normal dedi. Ama o pozisyona gelipte gevşeyince tuvalete zor yetişiyorum doktora söylediğimde idrar kesesiyle bebeğin ne kadar yakın olduğunu da gösterdi o da normalmiş

Maşallah Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum. 20+5 im ben de. Aynıyız. Benim oğlum olacak sizin?

Ay

Ay benimkinin uçları hep yarık yarık derin bi de, ben de benimkinde bi gariplik var sanıyodum demek böyle oluyor. Sor sor bizi de aydınlat.
Haftaya cuma randevum daha çok var
Sen devlette değil miydin canım? Ben öğretmenim dediğin gibi oluyor bizim izinler

Maşallah Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum. 20+5 im ben de. Aynıyız. Benim oğlum olacak sizin?
Evet aynıymısız canım benim 22+3göründü ultrasonda kilodan sanırım erkek benmki de evet, yusyuvarlak suratlı bi keloğlan vardı, kendmi doğurcam sanırım aynı bana benzyordu

Evet aynıymısız canım benim 22+3göründü ultrasonda kilodan sanırım erkek benmki de evet, yusyuvarlak suratlı bi keloğlan vardı, kendmi doğurcam sanırım aynı bana benzyordu
Ayy maşallah Ben de geçen cumartesi gittim tam 20+0’dık 400 grdı kilodan değil ama boydan 21+6 çıktı eşim enine boyunadır çocuğum tombik olacak diye korkmuyor değilim

Güzel haberler almışsınız, gözünüz aydın benimki de bir hafta önden gidiyor hemen hemen. En son kontrolde göbek çevresi biraz büyük çıkmıştı. Göbekli olacak sanırım

Canım naturalive markasının el ve vücut losyonu var . Ben duştan sonra kullanıyorum güzel nemlendiriyor hem doğal içeriği zaten
alive

Rahmin doğuma hazırlanması bu. Endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…