2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Oh maşAllah tontişe

Özellikle kullandığın bir marka var mı canım? Bugün Watsonsdan indirimden hindistan cevizi yağı aldım eco sertifikalı. Hazır doğalını bulmuşken bir tane daha alayım diyorum

Şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben toplamda
3.5 - 4 kg almışım, fazla gibi geliyor birden almaya başladım

Şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben toplamda
3.5 - 4 kg almışım, fazla gibi geliyor birden almaya başladım
Ben aynı kilodayım hamile kaldığım zamanla ama ilk başlarda 2 kilo vermiştim yani onu geri almışım bence sizinki normal hatta benimki bana az geldi bugün kontrolum vardı doktora sordum az mı diye bebek büyümüş gelişimi normal onun için sıkıntı yok dedi

Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değil çok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek

Özellikle kullandığın bir marka var mı canım? Bugün Watsonsdan indirimden hindistan cevizi yağı aldım eco sertifikalı. Hazır doğalını bulmuşken bir tane daha alayım diyorum
İlkinda arifoglu almıştım sanki canım ama şuan ben de senin aldığını kullanıyorum Watsons in bir onceki indiriminden almıştım aynı şekilde . İnşallah işe yarar yine :)

İlkinda arifoglu almıştım sanki canım ama şuan ben de senin aldığını kullanıyorum Watsons in bir onceki indiriminden almıştım aynı şekilde . İnşallah işe yarar yine :)
İnşAllah canım, hazır indirim yakalamışken bir tane daha alayım

Doktoruna söyledin mi canım belki ilacı değiştirir?
Yok canım akşam baktım zaten enabızdan. Yarın detaylı var başka bir doktorda. Şunu bir atlatayım yazarım doktoruma
Aynı durum bende de var. Bugün doktorum baktı 11 çıktı. Kan ilacı kuallanmama rağmen
Doktorun ne tavsiye verdi, günde 2 taneye çıkarmadılar mı? Neden yükselmiyor acaba çok merak ediyorum. Benim gebeliğin ilk tahlillerinde 13 çıkmıştı, sonra azaldı

Benim ilk zamanalrda da bu seviyelerde. Ama bosey denedi devam et kullanmaya dedi 2 tane iç falan demedi

Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor mu Ilk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce
Öyle sert vurunca anooo diyo benimki

Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değil çok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Canım ilacı ic arkasina portakall ye emilimi iki katına çıkarıyor bnm iş yeri hekimi söylemişti ben etkisini gördüm daha önce

Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor mu Ilk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce
Ayy bu erkekler yaa bnm eşim asla dokunmaz korkuyor tuhaf hissediyorum diyor korkuyorum demiyorda ee ben ne yapayım diyorum her daim içimde

Öyle sert vurunca anooo diyo benimki
Benimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…