2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değil çok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Canım geçmiş olsun. İlacını alırken öncesinde ve sonrasında en az 1 saat süt ve süt ürünleri tüketmemen emilimi arttıracaktır. Aç alman ve alırken c vitamini ile desteklemen emilimi arttıracaktır. Belki bunları sende yapıyorsundur ama aklıma geldi. Bir de kullandığın ilaç neydi eğer çok ileri düzeyde demir eksikliğin varsa sidefer falan işe yaramıyor.

Ayy bu erkekler yaa bnm eşim asla dokunmaz korkuyor tuhaf hissediyorum diyor korkuyorum demiyorda ee ben ne yapayım diyorum her daim içimde
Ay yalniz degilmisim sevindim bizim daha hosumuza gidiyo kipir kipir hareketleri , diyorum ya erkekler doguruyo olsa neslimiz tukenirdi

Yani birda arkadaslarin soylediklerini denedim cogu anlamiyor bile ne oldugunu kadin doguma verebiliyoruz sadece diyorlar
Muane ye gittiniz mi. Doktora deseydiniz ya nasıl yapacaz bu randevu işini.. zor alınıyor telfn başında dediğiniz gibi çoğu anlamıyor bile doppler diye bastıra bastıra söylemeniz gerek malesf.

Yani birda arkadaslarin soylediklerini denedim cogu anlamiyor bile ne oldugunu kadin doguma verebiliyoruz sadece diyorlar
Peki sen kontrollerini devlette mi oluyorsun? Acaba kadın doğuma randevu alsan ve doktordan rica etsen de o sevk etse. hayır bu işlerdede inanılmaz sıralar var ama yinede bu senin yasal hakkın nir zorunluluk yok ama bildiğim kadarıyla hekimlerin yönlendirmesi isteniyor

Yok canim ozele gidiyorum doktorum biz sevk edemiyoruz dedi. Ben doktorumu degistirdim bu ay yeni basladigim doktorum ben yaptirmak isteyenlere 4. Aydan yonlendiriyorum anca buluyolar yer dedi. Doktorum da yaptirmak zorunda degilsin Allah korusun bisey olsa bile dogumdan once herhangi birsey yapamiyoruz dedi bende cok illa yaptirayim diye dusunmedim

Muane ye gittiniz mi. Doktora deseydiniz ya nasıl yapacaz bu randevu işini.. zor alınıyor telfn başında dediğiniz gibi çoğu anlamıyor bile doppler diye bastıra bastıra söylemeniz gerek malesf.
Sanirim direkt dopler olarak sadece bazi hastanelerde var ben bursadayim merkeze uzak bi ilcede baya bi git gel olucak esimin isinden dolayi da zor olucak yaptiramayacagim sanirim insallah hersey yolundadir boyle dusunmek istiyorum

Yani doktor biraz saçmalamış elbette müdahele imkanı var. Kalbinden, parmağına senin onu besleyen damarlarına herşeyine bakılıyor herhangi bir anomali saptandığında anne karnında bile müdahele edilebiliyor değilsede doğum sonrası için plan yapılıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Sizin için çok üzüldüm özel gittiğiniz hastanenin detaylısı ne kadardı?

Benimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor

Şuana kadar kaç kilo aldınız? Ben toplamda
3.5 - 4 kg almışım, fazla gibi geliyor birden almaya başladım
Gayet güzel. Bana da tartıdaki sayı çok geliyor çünkü daha önce görmediğim bir sayıyı görüyorum ama hala görüntüde bir kilo artışı yok. Vücudum yine fit. Karnım büyüyor biraz o kadar.

E B R U bana da doktorum limonlu su ile içmemi tavsiye etmişti canım aklında bulunsun

Bana biri demedi ama kendi kendime düşündüm bunu dün. Çünkü aç karnına al dedi doktor demir ilacını. Açken de ekşi bi meyve yersem üstüne mide ağrısı yapabilir. Direkt portakal kivi vs ile tüketemem. Hassas olduğum için. Ama limonlu su harika fikir bundan sonra öyle yapayım.

Sanirim direkt dopler olarak sadece bazi hastanelerde var ben bursadayim merkeze uzak bi ilcede baya bi git gel olucak esimin isinden dolayi da zor olucak yaptiramayacagim sanirim insallah hersey yolundadir boyle dusunmek istiyorum
Anladm Canm hayırlısı olsun bencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i

Şifa olsun canım
Anladm Canm hayırlısı olsun bencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Nazlı bebiş çıktı seninki

Merakla bekliyorum. bir de cinsiyet netleşecek. Kız demişlerdi ama sanki baskın olarak. Öyle hatırlıyorum

Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değil çok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Kan ilacini c vitaminiyle birlikte aliyormusun canim cunku c vitamini olmadan demirin vucuttu emilimi cok azdir icmeden veya ictikten sonra ilaci 1-2 mandalina portakal yemeye calis benim yillardir demir problemim vardi boyle cozmustuk

Yok öyle değildi benimki. Haklısınız aynı şeyden bahsetmiyormuşuz. Zaten evham perilerim beni rahat bırakmadı. Dün sabah doktoruma yazdım, o da sağolsun beni bildiği için hadi gel bakalım dedi. Bebeğin pozisyonundan dolayı oluyormuş. Ayaklarını bir uzatıyor dümdüz, hem idrar torbama baskı yapıyor hemen tuvalete gitmem gerekiyor hem de rahimin en alt kısmını uzatmaya çalışıyor diye sancı gibi ağrılarım oluyormuş.

Bir de gitmişken çatı muayenesi gibi bişi yaptı. Biraz darmış benimki. Anneme sordu hatta siz de zor mu doğurmuştunuz diye, annem de beni zor doğurmuş meğerse. Normal doğum biraz zorlayıcı mı olacak acaba senin için falan derken “ben zaten normal yapmicam, sezeryan yapıcaz” diyip konuyu kapattım

Dün de tam bebek fuarına gidecektim; çok fazla yürüyeceğim için doktorumdan izin de almış oldum. 1 taşla 2 kuş oldu keşke her gün doktora gitsem de ultrasonda görsem

Sizin ayrıntılı nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…