- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.101
Canım geçmiş olsun. İlacını alırken öncesinde ve sonrasında en az 1 saat süt ve süt ürünleri tüketmemen emilimi arttıracaktır. Aç alman ve alırken c vitamini ile desteklemen emilimi arttıracaktır. Belki bunları sende yapıyorsundur ama aklıma geldi. Bir de kullandığın ilaç neydi eğer çok ileri düzeyde demir eksikliğin varsa sidefer falan işe yaramıyor.Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değilçok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Ay yalniz degilmisim sevindimAyy bu erkekler yaabnm eşim asla dokunmaz korkuyor tuhaf hissediyorum diyor korkuyorum demiyorda ee ben ne yapayım diyorum her daim içimde
Yok malesef canim devlette bulamadim yaptirmayacagim sanirimE B R U canım sen detaylı randevusu bulabildin mi? Yazdıysan k bakma ben kaçırmış olabilirim
Çok üzüldüm sağlık bakanlığını aradığındada mı sana yardımcı olamıyorlar randevu konusundaYok malesef canim devlette bulamadim yaptirmayacagim sanirim
Yani birda arkadaslarin soylediklerini denedim cogu anlamiyor bile ne oldugunu kadin doguma verebiliyoruz sadece diyorlarÇok üzüldüm sağlık bakanlığını aradığındada mı sana yardımcı olamıyorlar randevu konusunda
Muane ye gittiniz mi. Doktora deseydiniz ya nasıl yapacaz bu randevu işini.. zor alınıyor telfn başında dediğiniz gibi çoğu anlamıyor bile doppler diye bastıra bastıra söylemeniz gerek malesf.Yani birda arkadaslarin soylediklerini denedim cogu anlamiyor bile ne oldugunu kadin doguma verebiliyoruz sadece diyorlar
Peki sen kontrollerini devlette mi oluyorsun? Acaba kadın doğuma randevu alsan ve doktordan rica etsen de o sevk etse.Yani birda arkadaslarin soylediklerini denedim cogu anlamiyor bile ne oldugunu kadin doguma verebiliyoruz sadece diyorlar
Yok canim ozele gidiyorum doktorum biz sevk edemiyoruz dedi. Ben doktorumu degistirdim bu ay yeni basladigim doktorum ben yaptirmak isteyenlere 4. Aydan yonlendiriyorum anca buluyolar yer dedi. Doktorum da yaptirmak zorunda degilsin Allah korusun bisey olsa bile dogumdan once herhangi birsey yapamiyoruz dedi bende cok illa yaptirayim diye dusunmedimPeki sen kontrollerini devlette mi oluyorsun? Acaba kadın doğuma randevu alsan ve doktordan rica etsen de o sevk etse.hayır bu işlerdede inanılmaz sıralar var ama yinede bu senin yasal hakkın nir zorunluluk yok ama bildiğim kadarıyla hekimlerin yönlendirmesi isteniyor
Sanirim direkt dopler olarak sadece bazi hastanelerde var ben bursadayim merkeze uzak bi ilcede baya bi git gel olucak esimin isinden dolayi da zor olucak yaptiramayacagim sanirim insallah hersey yolundadir boyle dusunmek istiyorumMuane ye gittiniz mi. Doktora deseydiniz ya nasıl yapacaz bu randevu işini.. zor alınıyor telfn başında dediğiniz gibi çoğu anlamıyor bile doppler diye bastıra bastıra söylemeniz gerek malesf.
Yani doktor biraz saçmalamış elbette müdahele imkanı var. Kalbinden, parmağına senin onu besleyen damarlarına herşeyine bakılıyor herhangi bir anomali saptandığında anne karnında bile müdahele edilebiliyor değilsede doğum sonrası için plan yapılıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Sizin için çok üzüldüm özel gittiğiniz hastanenin detaylısı ne kadardı?Yok canim ozele gidiyorum doktorum biz sevk edemiyoruz dedi. Ben doktorumu degistirdim bu ay yeni basladigim doktorum ben yaptirmak isteyenlere 4. Aydan yonlendiriyorum anca buluyolar yer dedi. Doktorum da yaptirmak zorunda degilsin Allah korusun bisey olsa bile dogumdan once herhangi birsey yapamiyoruz dedi bende cok illa yaptirayim diye dusunmedim
Canım ilacı ic arkasina portakall ye emilimi iki katına çıkarıyor bnm iş yeri hekimi söylemişti ben etkisini gördüm daha önce
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahiBenimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden
Gayet güzel. Bana da tartıdaki sayı çok geliyor çünkü daha önce görmediğim bir sayıyı görüyorumŞuana kadar kaç kilo aldınız?Ben toplamda
3.5 - 4 kg almışım, fazla gibi geliyor birden almaya başladım
E B R U bana da doktorum limonlu su ile içmemi tavsiye etmişti canım aklında bulunsun
Anladm Canm hayırlısı olsunSanirim direkt dopler olarak sadece bazi hastanelerde var ben bursadayim merkeze uzak bi ilcede baya bi git gel olucak esimin isinden dolayi da zor olucak yaptiramayacagim sanirim insallah hersey yolundadir boyle dusunmek istiyorum
Şifa olsun canımBana biri demedi ama kendi kendime düşündüm bunu dün. Çünkü aç karnına al dedi doktor demir ilacını. Açken de ekşi bi meyve yersem üstüne mide ağrısı yapabilir. Direkt portakal kivi vs ile tüketemem. Hassas olduğum için. Ama limonlu su harika fikirbundan sonra öyle yapayım.
Nazlı bebiş çıktı seninkiAnladm Canm hayırlısı olsunbencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Anladm Canm hayırlısı olsunbencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Kan ilacini c vitaminiyle birlikte aliyormusun canim cunku c vitamini olmadan demirin vucuttu emilimi cok azdir icmeden veya ictikten sonra ilaci 1-2 mandalina portakal yemeye calis benim yillardir demir problemim vardi boyle cozmustukKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değilçok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Yok öyle değildi benimki. Haklısınız aynı şeyden bahsetmiyormuşuz. Zaten evham perilerim beni rahat bırakmadı. Dün sabah doktoruma yazdım, o da sağolsun beni bildiği için hadi gel bakalım dedi. Bebeğin pozisyonundan dolayı oluyormuş. Ayaklarını bir uzatıyor dümdüz, hem idrar torbama baskı yapıyor hemen tuvalete gitmem gerekiyor hem de rahimin en alt kısmını uzatmaya çalışıyor diye sancı gibi ağrılarım oluyormuş.sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim alt karnım komple sertleşip adet agrısı gibi bi ağrı başlıyor bir dakika kadar sürüyor sonra yumusuyor. kısmi bir bölge değil yani komple rahmim kasılıyor. bugün doktora gideceğim detaylıda öğrenicem inşallah sorun yoktur
Evet bana da doktorum göğüslere krem sürme demiştiBeklemelisin göğüs uyarılması rahim kasilmalarini doğumu tetikleyebilir benimde goguslerim kupkuru ama ellemiyoeum 36dan sonra ins krem sürülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?