2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış. Demir değerim hala 11 küsür 12 bile değil çok çok az küsüratta bir artış olmuş. 1 aydan fazla oldu ilaç kullanıyorum. Hiç işe yaramamış demek
Demiri aç karnına içiyorsunuz değil mi? Başka ilaçlarla etkileşime girmeden falan. Demir biraz hassas olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Bir de c vit ile alınınca emilimi artıyor derler. Doktorunuzla görüşerek yöntem değiştirebilirsiniz belki?

Yorumunuzu denk geldim. Aynı şey 2020 yılında benim başıma geldi. 36hafta 5 günlükken kızımı kaybettim plesenta dekolman sebebi ile. Pıhtı genetik testler yaptırdık onda da bişey çıkmadı. En son ağustos ayına denk geldiğinden dolayı sıcaklar sebebiyle tansiyona bağlı bişey olduğu söylendi. Şimdi yeniden hamileyim. Bi yanım hep tedirgin diğer yanım çok umutlu mutlu. Bakalım nisana bize de bahar gelecek mi

Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor mu Ilk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce
Bu doğum işi iyiki erkeklerde değil valla yoksa dünyanın sonu çoktan gelmişti töbe çocuk falan yapmazlardı

Canım ilacı ic arkasina portakall ye emilimi iki katına çıkarıyor bnm iş yeri hekimi söylemişti ben etkisini gördüm daha önce

Kan ilacini c vitaminiyle birlikte aliyormusun canim cunku c vitamini olmadan demirin vucuttu emilimi cok azdir icmeden veya ictikten sonra ilaci 1-2 mandalina portakal yemeye calis benim yillardir demir problemim vardi boyle cozmustuk

Kızlar hepinize teşekkür ederim . C vitamini olayını biliyordum ama arada yapabiliyordum. Süt ürünleriyle 2 saat ara da vermeye dikkat ediyorum. Kullandığım ilaç ferro sanol duedonal. Tavsiyelerinize uyarak içeyim bir de

Kaybınız için üzgünüm bu defa inşallah sorunsuz sıkıntısız alırsınız yavrunuzu kucağınıza aramıza hoşgeldiniz

İnşallah saglikla kucaklayalim tansiyon olcumu yapın ve perinatolog takibinde olun muhakkak cok önemli

anne bebek fuarına girişi nasıl yaptınız ben bilet alım sayfasını bulamıyorum. gitmek gerekir mi birde nasıldı acaba

bebeğin pozisyonu kaynaklı baskıları anlıyorum ben artık canım ikinci bebe olunca :) ama cidden bazen sıkıntıya sokabilir bahsettiğin pozisyon, dümdüz nası uzatıyormus öyle ya yerim o ayakları :))
çatı muayenesini de erken yaptıgı ve dar oldugnu bilmen iyi olmus sahsen ben ilk doğumda doğum sancılarından sonra öğrendm 1 gün agrı çektim doğamadı mecbur sezeryana döndük resmen iki tür sıkıntıyı da yasamıs oldum, aynı şekilde benim annem de çatısı darmıs hep cok zor doğurmuş, hiç heycana gerek yok sezeryan candır tabi normali yapabilene hayranım o ayrı:) dün aynı şey
benim detaylı iyidi şükür 2 hafta ileride cıktı bebişim biraz tombulmuş 495 gr dedi :))) yüzünü de gösterdi kendimden bi tane daha doğurcam sanırım bana benzyo aynı :) babasına diyorum ki bu çocuk benim seni sadece çoğalmak için kullandm falan her gün görsek bence de inan doymam, yüzünü falan gördkten sonra daha içim aktı zaten sürekli aklm bebeğimde :)

Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor mu Ilk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce
Benim eşim ilk hissettiğinde hareketini az da ben taşıyabilir miyim beni tekmelesin dedi gerçi olacak bişey olsa o lafı demezdi de

Gunaydin kizlar 2-3 gundur fena durumdayim bogazim tamamen tikanik ve cigerlerim cok agriyo isler yogun oldugu icin izinde alamadim surunuyorum resmen ev is arasi sirf karnim doysun diye sapa sacma ne bulursam yiyorum falan bugun sabah bi tartilayim dedim allaah 59 la basladigim seruvende suan 66,45 geldim bu ay birden boyle hizlandi kilo almam ekmegi falanda kestim ama sanirim genetik ablamda 25 kilo almisti o yoldan gidecegim diye cok korkuyorum napsam bilemedim

Beslenme uzmanı ile devam edebilirsin cnm

buhar makinesi var mı canım evde ya da kendn buhar altına falan girsen, ciğerlerine boğazına iyi gelebilir beni rahatlatmıstı bu yöntem. bu ay sanırım hepimizde aynı sorun var ani kilo artısı durumu. ben de bulantılardan sonra bu ay dikkat etmemiştm 3 kilo tek ayda almısım ya, öncesinde -4ken. biraz hamurları kestim bende ekmek makarna azaltalm, şekrli gıdalar falan onlar biraz fazla aldırıyor sanırım. sıkıntı etme ama illaki doğurunca yoğun tempodan çoğunu veririz diye düşünüyorum

Bende hizli almaya basladim canimm stres yapma iyilesince dikkat edersin.Bana en iyi turp ve bal kuru geldi.Siyah turbun icini oyup icini balla doldur ama guzel bir bal olsun altindan aksin sabaha kadar.Kasikla arada gunde 3-4 kez oksurugumu kesti bir gunde :) gecmis olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…