2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden
Yok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış “eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.

Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor

Bana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))

Ben ısrarcıyım bana kalsa mecbur girecek ama bazı hastaneler izin vermiyormuş
Bana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))
Ay maşAllah

Şifa olsun canım

Nazlı bebiş çıktı seninki
Şimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorum
Merakla bekliyorum. bir de cinsiyet netleşecek. Kız demişlerdi ama sanki baskın olarak. Öyle hatırlıyorum
Kız dedi doktor. Artık kesin olarak kız
Yaptık dopleri çok şükür hiç bir sorun yoktu. Kilosu 540 gram, haftasına göre iyi ilerliyor dediler.
Ben dopleri çok farklı bir şey bekliyordm ama bildiğimiz normal siyah beyaz ultrason yaptı sadece daha uzun ve detaylı baktı o açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben o sarı renkli bebeğin hatlarının belli olduğu ultrason sanıyordum. Ama neyse sağlık olsun iyi olsun da bide cinsiyeti öğrendim tamamdır.

Beni kana yönlerddi şeker yüklemesi için onlarda randevu verdi. Onu yaptıracak olan var mı çok gerekli bir şey mi.

Gözün aydın canım isim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben bu gidişle isim falan bulamiycaz

Şeker yüklemesini mutlaka yaptırın bilinen bir zararı yok zaten tükettiğiniz bir tatlıyla eş değer bir şeker veriliyor. Yaptırmadığınızda bebelte ve doğumda oluşabilecek sorunlar gerçekten hoş değil. Arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçirirken şeker testinide yaptırmak istemezken doktor ısrarıyla yaptırıyor ve bingo şekeri çıkıyor. Hemen kontrol altına alınıyor sağlıklı sonlanan bir gebelik oldu. Kontrol altına alınmasaydı benek içinde anne içinde çok tehlikeli.

Gözün aydın canım isim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben bu gidişle isim falan bulamiycaz
ay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırım bi ay önce açmıstım burda konusunu biz hala isim konusunu aşamadık hala konu açılınca tartsyoruz dede ismi muhabbeti. bıktım yıldım artık valla isim mevzundan

Bizim dede mevzusunu kendi annem attı ortaya iyi mi duymazdan geldik geçti gitti öyle yapın

dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda

Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin kötüysen nasıl çalışıyorsun ekmeği ve tatlıyı kes cnm gerisine devam zaten ikisinin bebege bi artısi yok. Ben tatlı yiyemiyorum ekmeğine sadece kahvaltı da yiyorum. Şuana kadar 3 kilo aldım bakalım. Çokta takma akışını bırak kuzum

Haa haaa ben istesemde giremez kan tutuyor

Çok geçmiş olsun canım keşke biraz dinlenebilsen.. Kilo her insanda bir olmuyor ne yazık ki, çok salma kendini ama çok fazla da kafaya takma

dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
Canım taramaların nasıl çıkmıştı. İçini ferah tut doğum öncesi bu tür şüpheler yaşayan o kadar çok anne varki doğurunca hiç bir şey çıkmıyor inşallah öyle birseydir dua et. Böbrek düzelir bence daha doğuma kadar

Maşallah bir kız bebe daha ama siyah beyaz olmasına şaşırdım. yine de her şeyine bakılmış önemli olan o zaten

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım
canım bi aydır magosit kullanıyorum, kramp ve kasılmalarm fazla oldugu için günde ikiye cıkarttı doktorum dünn, bence de başlamalısın bian önce

tarama yaptırmadım her türlü kabulüm dedim ama detaylıda böyle bir şey duymak kötü hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…