- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.141
Yok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdıBenimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamışEşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahiDoğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahiDoğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor
Bana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))Yok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış“eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.
Ben ısrarcıyım bana kalsa mecbur girecek ama bazı hastaneler izin vermiyormuşYok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış“eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.
Ay maşAllahBana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))
HoşgeldinizBeni de ekleyebilir misiniz
Yaş 32
Şehir gaziantep
Son adet tarihi 23 temmuz
Şimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorumŞifa olsun canım
Nazlı bebiş çıktı seninki
Kız dedi doktor. Artık kesin olarak kızMerakla bekliyorum.bir de cinsiyet netleşecek. Kız demişlerdi ama sanki baskın olarak. Öyle hatırlıyorum
Gözün aydın canımŞimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorum
Kız dedi doktor. Artık kesin olarak kız
Yaptık dopleri çok şükür hiç bir sorun yoktu. Kilosu 540 gram, haftasına göre iyi ilerliyor dediler.
Ben dopleri çok farklı bir şey bekliyordm ama bildiğimiz normal siyah beyaz ultrason yaptı sadece daha uzun ve detaylı baktı o açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben o sarı renkli bebeğin hatlarının belli olduğu ultrason sanıyordum. Ama neyse sağlık olsun iyi olsun da bide cinsiyeti öğrendim tamamdır.
Beni kana yönlerddi şeker yüklemesi için onlarda randevu verdi. Onu yaptıracak olan var mı çok gerekli bir şey mi.
Şeker yüklemesini mutlaka yaptırın bilinen bir zararı yok zaten tükettiğiniz bir tatlıyla eş değer bir şeker veriliyor. Yaptırmadığınızda bebelte ve doğumda oluşabilecek sorunlar gerçekten hoş değil. Arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçirirken şeker testinide yaptırmak istemezken doktor ısrarıyla yaptırıyor ve bingo şekeri çıkıyor. Hemen kontrol altına alınıyor sağlıklı sonlanan bir gebelik oldu. Kontrol altına alınmasaydı benek içinde anne içinde çok tehlikeli.Şimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorum
Yaptık dopleri çok şükür hiç bir sorun yoktu. Kilosu 540 gram, haftasına göre iyi ilerliyor dediler.
Ben dopleri çok farklı bir şey bekliyordm ama bildiğimiz normal siyah beyaz ultrason yaptı sadece daha uzun ve detaylı baktı o açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben o sarı renkli bebeğin hatlarının belli olduğu ultrason sanıyordum. Ama neyse sağlık olsun iyi olsun da bide cinsiyeti öğrendim tamamdır.
Beni kana yönlerddi şeker yüklemesi için onlarda randevu verdi. Onu yaptıracak olan var mı çok gerekli bir şey mi.
ay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırımGözün aydın canımisim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben bu gidişle isim falan bulamiycaz
Bizim dede mevzusunu kendi annem attı ortaya iyi miay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırımbi ay önce açmıstım burda konusunu biz hala isim konusunu aşamadık hala konu açılınca tartsyoruz dede ismi muhabbeti. bıktım yıldım artık valla isim mevzundan
Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin kötüysen nasıl çalışıyorsunGunaydin kizlar 2-3 gundur fena durumdayim bogazim tamamen tikanik ve cigerlerim cok agriyo isler yogun oldugu icin izinde alamadim surunuyorum resmen ev is arasi sirf karnim doysun diye sapa sacma ne bulursam yiyorum falan bugun sabah bi tartilayim dedim allaah 59 la basladigim seruvende suan 66,45 geldim bu ay birden boyle hizlandi kilo almam ekmegi falanda kestim ama sanirim genetik ablamda 25 kilo almisti o yoldan gidecegim diye cok korkuyorum napsam bilemedim
Haa haaa ben istesemde giremez kan tutuyorYok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar 2-3 gundur fena durumdayim bogazim tamamen tikanik ve cigerlerim cok agriyo isler yogun oldugu icin izinde alamadim surunuyorum resmen ev is arasi sirf karnim doysun diye sapa sacma ne bulursam yiyorum falan bugun sabah bi tartilayim dedim allaah 59 la basladigim seruvende suan 66,45 geldim bu ay birden boyle hizlandi kilo almam ekmegi falanda kestim ama sanirim genetik ablamda 25 kilo almisti o yoldan gidecegim diye cok korkuyorum napsam bilemedim
Canım taramaların nasıl çıkmıştı. İçini ferah tut doğum öncesi bu tür şüpheler yaşayan o kadar çok anne varki doğurunca hiç bir şey çıkmıyor inşallah öyle birseydir dua et. Böbrek düzelir bence daha doğuma kadardün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
Şimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorum
ya anne baba aynı fikirde olursa her sorun aşılır dışarıdakilere dediğin gibi kulağı kapatabiliyosun, ama biz ikimiz zıt iki farklı fikir , iki isim yolu görünüyor gibiBizim dede mevzusunu kendi annem attı ortaya iyi miduymazdan geldik geçti gitti öyle yapın
canım bi aydır magosit kullanıyorum, kramp ve kasılmalarm fazla oldugu için günde ikiye cıkarttı doktorum dünn, bence de başlamalısın bian önceMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
tarama yaptırmadım her türlü kabulüm dedim ama detaylıda böyle bir şey duymak kötü hissettirdiCanım taramaların nasıl çıkmıştı. İçini ferah tut doğum öncesi bu tür şüpheler yaşayan o kadar çok anne varki doğurunca hiç bir şey çıkmıyor inşallah öyle birseydir dua et. Böbrek düzelir bence daha doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?