2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
Merhaba nerede kontrol oldunuz? Devlet özel ? Acaba detaylı ultrasonu başka bir perinatologla tekrarlama imkanınız var mıdır?

Gözün aydın canım isim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben bu gidişle isim falan bulamiycaz
Teşekkür ederim Sağlıklı olsun da isim illa bulunur daha zamanlari var duyduğun hoşuna giden her ismi not al bi yere sonra oturup seslen böyle illa biri içine siner
gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim artık
Bizim isimler ezelden beri hazırdı da bebe yoktu şükür bebeğim oluyor ismi Kürtçe bir isim olacak. Rojbin koycaz aydınlık veren anlamı.

Aa öyle mi yaptırırm o zaman aynen bı içecek veriyorlar zaten. Onu da içerim ne olacak.
Maşallah bir kız bebe daha ama siyah beyaz olmasına şaşırdım. yine de her şeyine bakılmış önemli olan o zaten
Bende şaşırdım sormadm da çıkınca pişman oldum ama iş işten geçti artık. Hayırlısı niyetim cinsiyeti zaten senin de az kaldı
Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım
Benim bitti 1 hafta olacak kasik ağrısından ziyade ellerimde parmak uçlarımda uyuşma oluyor çok fazla bende ondan olabilir mi diyorum sizde de vr mı o durum. Bide doktorunuza sorun sonra alın en iyisi o bence

Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor mu Ilk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce

Öyle sert vurunca anooo diyo benimki

Ayy bu erkekler yaa bnm eşim asla dokunmaz korkuyor tuhaf hissediyorum diyor korkuyorum demiyorda ee ben ne yapayım diyorum her daim içimde

kızlar maşallah sizinki dokunuyorda hissedip korkuyor benimkine ne zaman ellertsem ya çocuğum tekme atmıyor yada atınca da benimki hissedemiyor aşkım senin içinde ya o sen hissedersin ben şuan hissedemem diyor yahu onun dışında kim dokunsa hissediyor benim kocam hissedemiyor

Benim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.

Benim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
höf aile dışından kimse ses etmese de bu işler güzellkle hallolsa, büyüklerin ismini koyma geleneği umarım bir gün yokolur :)

Önceden belli olması çok güzel ya biz öyle bir şey konuşmamıştık hiç Duyduğum her isim çok sıradan geliyor ama çok modern isimlere de açık değilim kendimle çelişiyorum resmen, kız olsaydı kolaydı bizim için

Baban kayınvalidesinin ismini mi istiyor daha ilginç bir şey duymamıştım arkadaşım Allah kolaylık versin, keşke hiç karışmasalar

Anladm Canm hayırlısı olsun bencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Bence yaptırılmalı imkan varsa, iyi ki yaptırmışsınız. Cinsiyetiniz hayırlı olsun
Ben kendim ölçüp takip etmeyi düşünüyorum, doktora danışıcam yine de. Yaptırman gerekiyor derse yaptırırım. Merak ettiğim şey şu. Zaten şeker hastalığı varsa birden şeker yükleyince zararı olmuyor mu? Şeker 300 400 olursa organlara illa ki zararı olabilir Sağlıklı bireylerde zaten sorun olmaz, tolere eder vücut.

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı hemen alıp başlamam lazım
Magvital şase kullanıyorum canım
ya anne baba aynı fikirde olursa her sorun aşılır dışarıdakilere dediğin gibi kulağı kapatabiliyosun, ama biz ikimiz zıt iki farklı fikir , iki isim yolu görünüyor gibi
Hmm bak o zor işte Eşim kendi babasının ismini istemiyor zaten bu şekilde benim işim kolaylaşıyor

dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
Bu tarz şeyler genelde olumsuz yorumlanıyor ama birçoğu sonradan düzelebiliyor. Bekleme süreci stresli zor geçecek senin için Allah yardımcın olsun canım inşAllah bir sonraki kontrolde güzel haberler alırsın

Kızlar tekmeler falan diyorsunuz da daha ben bile dıştan hissedemiyorum sadece bir iki defa hisseder gibi oldum. Eşim de göbeğime pek dokunmaz, arada sevmek için çok kısa dokunuyor. Ama dışardan hissedersem dokundurturum ona da zorla da olsa

benim geceleri gerindiğimde baldırıma kramp giriyor. dün gece oldu şuan hala yürürken ağrıyor. ilk hamileliğimde cok yaşamıştım magnezyum iyi gelmişti.

kaç haftalık suan. ben 20 ye gireceğim son 1 haftadır dışardan belli olacak şekilde hissetmeye başladım.

Aynen kafamız rahat o konuda durup durup sonda büyüklerin ismi koymayın da konu açsana erkek bebek isimleri diye değişik şeyler yazılır
benim geceleri gerindiğimde baldırıma kramp giriyor. dün gece oldu şuan hala yürürken ağrıyor. ilk hamileliğimde cok yaşamıştım magnezyum iyi gelmişti.
Evet iyi geliyor. En kısa zamanda alıp kullanmaya başlayın öyleyse. Ağrı çekmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…