- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.161
Merhaba nerede kontrol oldunuz? Devlet özel ? Acaba detaylı ultrasonu başka bir perinatologla tekrarlama imkanınız var mıdır?dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
Tamamdır teşekkür ederim denicemD destinaa88 ben de seni etiket yapacağıma @E B R U arkadaşımızı etiket yapmışım canımdoktorum bana da demir ilacını limonlu su ile içmemi söylemişti. Çok defa tekrar oldu ama etiketi düzenlemiş olayım en azından
Teşekkür ederimGözün aydın canımisim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben bu gidişle isim falan bulamiycaz
Aa öyle mi yaptırırm o zaman aynen bı içecek veriyorlar zaten. Onu da içerim ne olacak.Şeker yüklemesini mutlaka yaptırın bilinen bir zararı yok zaten tükettiğiniz bir tatlıyla eş değer bir şeker veriliyor. Yaptırmadığınızda bebelte ve doğumda oluşabilecek sorunlar gerçekten hoş değil. Arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçirirken şeker testinide yaptırmak istemezken doktor ısrarıyla yaptırıyor ve bingo şekeri çıkıyor. Hemen kontrol altına alınıyor sağlıklı sonlanan bir gebelik oldu. Kontrol altına alınmasaydı benek içinde anne içinde çok tehlikeli.
Bende şaşırdım sormadm da çıkınca pişman oldum ama iş işten geçti artık. Hayırlısı niyetim cinsiyeti zatenMaşallahbir kız bebe daha ama siyah beyaz olmasına şaşırdım. yine de her şeyine bakılmış önemli olan o zaten
Benim bitti 1 hafta olacak kasik ağrısından ziyade ellerimde parmak uçlarımda uyuşma oluyor çok fazla bende ondan olabilir mi diyorum sizde de vr mı o durum. Bide doktorunuza sorun sonra alın en iyisi o benceMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
canım bana çokk iyi geldi ocean extramagMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
Kizlar sizin de esleriniz karniniza dokunmaktan korkuyor muIlk baslarda merak edip elini falan koyuyodu sonra bi gece sert bi tekmeyi hissetti ayy dedi korktu o zamandan beri dokunmaya korkuyo bazen zoruma gidiyo ama normal mi sizce
Öyle sert vurunca anooo diyo benimki
Ayy bu erkekler yaabnm eşim asla dokunmaz korkuyor tuhaf hissediyorum diyor korkuyorum demiyorda ee ben ne yapayım diyorum her daim içimde
Benim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.ay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırımbi ay önce açmıstım burda konusunu biz hala isim konusunu aşamadık hala konu açılınca tartsyoruz dede ismi muhabbeti. bıktım yıldım artık valla isim mevzundan
höf aile dışından kimse ses etmese de bu işler güzellkle hallolsa, büyüklerin ismini koyma geleneği umarım bir gün yokolur :)Benim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
Önceden belli olması çok güzel ya biz öyle bir şey konuşmamıştık hiçTeşekkür ederimSağlıklı olsun da isim illa bulunur daha zamanlari var duyduğun hoşuna giden her ismi not al bi yere sonra oturup seslen böyle illa biri içine siner
gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim artık
Bizim isimler ezelden beri hazırdı da bebe yoktuşükür bebeğim oluyor ismi Kürtçe bir isim olacak. Rojbin koycaz aydınlık veren anlamı.
Baban kayınvalidesinin ismini mi istiyorBenim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
Bence yaptırılmalı imkan varsa, iyi ki yaptırmışsınız. Cinsiyetiniz hayırlı olsunAnladm Canm hayırlısı olsunbencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Ben kendim ölçüp takip etmeyi düşünüyorum, doktora danışıcam yine de. Yaptırman gerekiyor derse yaptırırım. Merak ettiğim şey şu. Zaten şeker hastalığı varsa birden şeker yükleyince zararı olmuyor mu? Şeker 300 400 olursa organlara illa ki zararı olabilirŞeker yüklemesini mutlaka yaptırın bilinen bir zararı yok zaten tükettiğiniz bir tatlıyla eş değer bir şeker veriliyor. Yaptırmadığınızda bebelte ve doğumda oluşabilecek sorunlar gerçekten hoş değil. Arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçirirken şeker testinide yaptırmak istemezken doktor ısrarıyla yaptırıyor ve bingo şekeri çıkıyor. Hemen kontrol altına alınıyor sağlıklı sonlanan bir gebelik oldu. Kontrol altına alınmasaydı benek içinde anne içinde çok tehlikeli.
Merhaba devlette oldum 8. ayda tekrar gel dedi malesef özele gitme imkanım yokMerhaba nerede kontrol oldunuz? Devlet özel ? Acaba detaylı ultrasonu başka bir perinatologla tekrarlama imkanınız var mıdır?
Magvital şase kullanıyorum canımMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
Hmm bak o zor işteya anne baba aynı fikirde olursa her sorun aşılır dışarıdakilere dediğin gibi kulağı kapatabiliyosun, ama biz ikimiz zıt iki farklı fikir , iki isim yolu görünüyor gibi
Hayır kendi babam, eşimin annesinin adını koyun diyor.Baban kayınvalidesinin ismini mi istiyordaha ilginç bir şey duymamıştım arkadaşım Allah kolaylık versin, keşke hiç karışmasalar
Bu tarz şeyler genelde olumsuz yorumlanıyor ama birçoğu sonradan düzelebiliyor. Bekleme süreci stresli zor geçecek senin için Allah yardımcın olsun canım inşAllah bir sonraki kontrolde güzel haberler alırsındün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda
benim geceleri gerindiğimde baldırıma kramp giriyor. dün gece oldu şuan hala yürürken ağrıyor. ilk hamileliğimde cok yaşamıştım magnezyum iyi gelmişti.Teşekkür ederimSağlıklı olsun da isim illa bulunur daha zamanlari var duyduğun hoşuna giden her ismi not al bi yere sonra oturup seslen böyle illa biri içine siner
gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim artık
Bizim isimler ezelden beri hazırdı da bebe yoktuşükür bebeğim oluyor ismi Kürtçe bir isim olacak. Rojbin koycaz aydınlık veren anlamı.
Aa öyle mi yaptırırm o zaman aynen bı içecek veriyorlar zaten. Onu da içerim ne olacak.
Bende şaşırdım sormadm da çıkınca pişman oldum ama iş işten geçti artık. Hayırlısı niyetim cinsiyeti zatensenin de az kaldı
Benim bitti 1 hafta olacak kasik ağrısından ziyade ellerimde parmak uçlarımda uyuşma oluyor çok fazla bende ondan olabilir mi diyorum sizde de vr mı o durum. Bide doktorunuza sorun sonra alın en iyisi o bence
Peki devlette başka doktorla tekrarlayamaz mısınız?Merhaba devlette oldum 8. ayda tekrar gel dedi malesef özele gitme imkanım yok
kaç haftalık suan. ben 20 ye gireceğim son 1 haftadır dışardan belli olacak şekilde hissetmeye başladım.Kızlar tekmeler falan diyorsunuz da daha ben bile dıştan hissedemiyorumsadece bir iki defa hisseder gibi oldum. Eşim de göbeğime pek dokunmaz, arada sevmek için çok kısa dokunuyor. Ama dışardan hissedersem dokundurturum ona da zorla da olsa
Aynen kafamız rahat o konudaÖnceden belli olması çok güzel ya biz öyle bir şey konuşmamıştık hiçDuyduğum her isim çok sıradan geliyor ama çok modern isimlere de açık değilim kendimle çelişiyorum resmen, kız olsaydı kolaydı bizim için
Evet iyi geliyor. En kısa zamanda alıp kullanmaya başlayın öyleyse. Ağrı çekmeye gerek yokbenim geceleri gerindiğimde baldırıma kramp giriyor. dün gece oldu şuan hala yürürken ağrıyor. ilk hamileliğimde cok yaşamıştım magnezyum iyi gelmişti.
Yanlış anlaşılma olmuş. Babam diyor ki kocanın annesinin adını koyunBenim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?