2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bursada yasiyorum canim. Doktor da oyle konusunca esimde gerek yok diye dusundu bisey olsa aldiricakmiyiz sanki dusuncesine girdi bende cok israr etmedim. Normal ultrasonda hersey yolunda gozukuyo, Insallah hersey yolundadir canim ben oyle dusunmek istiyorum

Akşama kadar iyi götürüyormuşsun aslında valla tartı beni de üzüyor ama can sağlığı olsun, hastane sonrası hareketsiz kalmamın da etkili olduğunu düşünüyorum ben. Sen iş yerinde hareketli olursun bolca
Teşekkür ederim canım Green Cleanı duymuştum, genelde mustela tercih eden çok olmuş şöyle bir baktım da

İnşallah canım benim

Kızlar lcw da uygulama da gün içinde kuponlar oluyor bir kaç kıyafet bakmıştım. Hastane çıkışları falan var bir bakın bakalım kuponla uyguna geliyor biraz ekleyeyim

Eklentiler

• FEAE6A0B-5D2C-4E4C-98C2-196A2DECB135.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 932253E7-32EE-4E71-9FBA-4EAF99886769.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 57C65BA5-89C9-44A7-A5BB-9D0D7860BE4C.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 35A58105-2BE8-400B-9A13-C5FD2379E249.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 63
  • A3673F01-5095-41AC-B639-1DCE04E17F93.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 7451DA8F-53F7-4246-893C-07BAAC7A5012.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 5AE55E55-DA37-4502-821F-959F96931C32.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 56
  • CF2A9EB2-6B61-46DC-879E-CCC99B426204.webp
    20 KB · Görüntüleme: 60
  • EDB7B9EC-B019-4A1B-8848-6497BCED71DB.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 1811ECC9-C715-4889-B255-4C8D406D852D.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
  • AD0BED2E-5149-4F58-B355-80550CDD22EC.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
Yeni üyelere 250 ye 100 tl indirimleri var uygulamada her gün kupon veriyor ve belirli saatlerde kod veriyorlar o kodla belirli bir tutara indirim yapılıyor. Bugünki uygulamadan çıkan kodumu sizinle paylaşayım kullanmak isteyen olursa

Eklentiler

• C268ABAC-A000-497B-9855-1AD7C9A36785.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 64
ben mustelanın şampuan pişik kremi vücut yağı 3 lü setini aldım. deterjan da green clean baby alıyordum. sonra e bebeğin baby and me sininde içeriği temiz olduğunu öğrendik yinede bir araştıracağım.fiyatı daha uygun belki onu alırım içeriğine göre

Benim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
Bnmde babam kerim istedi kerem koyduk kırmak istemedi Kerem Asaf, Kerem Alp veya kerem ... Ne olursa

Netten mi aldın mustelayı eczaneden mi? İçeriğini bilmiyorum mustela da temiz mi?

Kızlar lcw da uygulama da gün içinde kuponlar oluyor bir kaç kıyafet bakmıştım. Hastane çıkışları falan var bir bakın bakalım kuponla uyguna geliyor biraz ekleyeyim
Hayırlı olsun canım. aldın mı bilmiyorum gerçi ama. Baktım demişsin
Lcw gerçekten çok güzel. Uygun ve kaliteli ürünleri var. Ben de uygulamasından hem hamilelik için birkaç kıyafet hem de kızıma zıbın tulum vs almıştım. Çok güzel kuponları oluyor ve ucuza geliyor. benim de 0-3 ay için ya da yenidoğan için diyeyim zıbınım eksik kalmış. Onu fark ettim. Almam gerek. Tulum ve takım almıştım ilk zamanlar giysin diye. Ama içine zıbını almamışım. Hep daha büyük almışım. En küçüğü 1-3 ay. Yenidoğan eksik yarın bakmayı düşünüyorum.

Canım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.
Yalnız pişik kremini mustela almayacağım. Onun memnuniyeti daha az. Bübschen önerdiler. Başka markalar ve kremler de var. O konuda araştırmalarım sürüyor. Doğal kantaron yağı da çok iyiymiş pişik olmaması için.

bende mustelayı set olarak aldım. ama ayrıca pişik kremi alacağım. trubaby nin diaper organik balm ı varmış yorumları çok iyi. bir tane de ondan alırım. oğlum pişik olunca desitin in mor olanı çok iyi geliyordu.yedekte bir de ondan alacağım

Tamam canım hepsini not alıyorum
hepsiburadanın kasım indirimlerinden almıştım. 300 liraya gelmiş. içeriği temiz diye oğlumda da mustela ve seba med kullanmıştım hep
Çok teşekkür ederim canım

Penatenin pisik kreminin cok iyi oldugunu duydum bende rossmanda falanda satiliyor

Yok almadım öyle bi bakayım demiştim sizinle de paylaşayım dedim. Güle güle giysin güzel kızın. Mutlaka kupon yakalamaya çalış

Kızlar detaylıdan çıktım, yemeğimi de yedim, rahatladığıma göre yazabilirim yaklaşık yarım saat belki biraz daha fazla sürdü. Her şeyine bakıldı, sorunsuz şükürler olsun merak ettiklerimi sordum. Over torsiyonu yaşadığımı söyledim, yumurtalıklara baktı bir sorun yok. Bir kaç tane miyomun var dedi ama müdahale edilecek durumda değilmiş. Doğumdan sonra küçülecektir ama takip etmek lazım dedi. Bazen karnım sertleşiyor geçiyor dedim, günde 7-8 defa beklenir zaten, fazlaysa sıkıntı dedi. Aldığım kiloyu sordu, dikkat et kilona dedi, sanırım fazla buldu şeker yüklemesi ailede varsa özellikle yaptır dedi. 50 gr şekerin hiçbir zararı olmazmış. Bir hafta önden gidiyor, hep böyleyse en başında beri erken döllenmedir dedi. En başından beri öyleydi, ilk aylar takibimi yapan doktorum da öyle demişti ama sat ı düzelteceğini söyleyip düzeltmemişti. Normalde 20+2 yim ama ölçümlere göre 21+2 çıktı. Bebek 24 cm 425 gr. Renkli fotosunu çekmeye çalıştı baya, uğraştı sonunda komik bi fotosunu yakaladı Serviks kapalı, uzunluğu da iyi dedi.

Bende durumlar bunlar, detaylıyı da atlattık

Evet evet desitin demişlerdi bana da. Onu hatırlayamadığım için yazmadım. Arkadaşlarımdan biri önerdi çok iyi diye. Ona da bakayım ben. Mustela zaten kesin benim için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…