- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.201
Bursada yasiyorum canim. Doktor da oyle konusunca esimde gerek yok diye dusundu bisey olsa aldiricakmiyiz sanki dusuncesine girdi bende cok israr etmedim. Normal ultrasonda hersey yolunda gozukuyo, Insallah hersey yolundadir canim ben oyle dusunmek istiyorumYani doktor biraz saçmalamış elbette müdahele imkanı var. Kalbinden, parmağına senin onu besleyen damarlarına herşeyine bakılıyor herhangi bir anomali saptandığında anne karnında bile müdahele edilebiliyor değilsede doğum sonrası için plan yapılıyor. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Sizin için çok üzüldüm özel gittiğiniz hastanenin detaylısı ne kadardı?
Akşama kadar iyi götürüyormuşsun aslındaayy vallahi sabahlari yulaf lapasi veya yogurt yulaf meyve karisimi seyler yiyorum yumurta yiyemedigim icin oglen isyerinde ekmeksiz ne cikarsa pilav makarna en minimum seviyede aksamda bolca salatayla genelde sebze veya et yemekleri ara ogunlerimde meyvelerimi falanda yiyirum hersey aksama kadar cok guzelyemekten sonra bir cay demleyip ayaklari uzatinca tabi cipste yeniliyo patlamis misirda tatlida bu kadar hizli kilo almama sebep yalnizca onlar diye dusunuyorum neyse bu gunden sonra bitti vallahi yemem sabah nasil moralim bozuldu
Teşekkür ederim canım Green Cleanı duymuştum, genelde mustela tercih eden çok olmuş şöyle bir baktım daCanım ben oğlumda mustelanın şampuanı ve kremini kullandım çamaşırları için ise green clean ürünlerini tercih ettim. Green cleanın fiyatı sonra çok yükselince babys green daha uygun geldi ve onunla devam ettim.
İnşallah canım benimBursada yasiyorum canim. Doktor da oyle konusunca esimde gerek yok diye dusundu bisey olsa aldiricakmiyiz sanki dusuncesine girdi bende cok israr etmedim. Normal ultrasonda hersey yolunda gozukuyo, Insallah hersey yolundadir canim ben oyle dusunmek istiyorum
Oyy çok tatlılarKızlar lcw da uygulama da gün içinde kuponlar oluyor bir kaç kıyafet bakmıştım. Hastane çıkışları falan var bir bakın bakalım kuponla uyguna geliyor biraz ekleyeyim
ben mustelanın şampuan pişik kremi vücut yağı 3 lü setini aldım. deterjan da green clean baby alıyordum. sonra e bebeğin baby and me sininde içeriği temiz olduğunu öğrendik yinede bir araştıracağım.fiyatı daha uygun belki onu alırım içeriğine göreKızlar bebek bakım ürünü alanınız veya marka önerisi olan var mı? Pişik kremi, bakım yağı vs. Bir de kıyafetleri yıkamak için deterjan?
Haftaya alışveriş yapmayı düşünüyoruz yeni yıl gelmeden alalım dedik. Fakat bu cilt ürünlerinin içerikleri vs temiz olmalı malum
Magvital şase cnmMagnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladıhemen alıp başlamam lazım
Bnmde babam kerim istedi kerem koydukBenim de kendi babam tutturdu kayınvalidenin ismini koyun diye. Adı Hafize. Ama eşim istemiyor. Ortada şu olsun diye düşündüğümüz bir isim de yok.
Netten mi aldın mustelayı eczaneden mi? İçeriğini bilmiyorum mustela da temiz mi?ben mustelanın şampuan pişik kremi vücut yağı 3 lü setini aldım. deterjan da green clean baby alıyordum. sonra e bebeğin baby and me sininde içeriği temiz olduğunu öğrendik yinede bir araştıracağım.fiyatı daha uygun belki onu alırım içeriğine göre
Hayırlı olsun canım.Kızlar lcw da uygulama da gün içinde kuponlar oluyor bir kaç kıyafet bakmıştım. Hastane çıkışları falan var bir bakın bakalım kuponla uyguna geliyor biraz ekleyeyim
Canım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.Kızlar bebek bakım ürünü alanınız veya marka önerisi olan var mı? Pişik kremi, bakım yağı vs. Bir de kıyafetleri yıkamak için deterjan?
Haftaya alışveriş yapmayı düşünüyoruz yeni yıl gelmeden alalım dedik. Fakat bu cilt ürünlerinin içerikleri vs temiz olmalı malum
hepsiburadanın kasım indirimlerinden almıştım. 300 liraya gelmiş. içeriği temiz diye oğlumda da mustela ve seba med kullanmıştım hepNetten mi aldın mustelayı eczaneden mi? İçeriğini bilmiyorum mustela da temiz mi?
bende mustelayı set olarak aldım. ama ayrıca pişik kremi alacağım. trubaby nin diaper organik balm ı varmış yorumları çok iyi. bir tane de ondan alırım. oğlum pişik olunca desitin in mor olanı çok iyi geliyordu.yedekte bir de ondan alacağımCanım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.
Yalnız pişik kremini mustela almayacağım. Onun memnuniyeti daha az. Bübschen önerdiler. Başka markalar ve kremler de var. O konuda araştırmalarım sürüyor. Doğal kantaron yağı da çok iyiymiş pişik olmaması için.
Tamam canım hepsini not alıyorumCanım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.
Yalnız pişik kremini mustela almayacağım. Onun memnuniyeti daha az. Bübschen önerdiler. Başka markalar ve kremler de var. O konuda araştırmalarım sürüyor. Doğal kantaron yağı da çok iyiymiş pişik olmaması için.
Çok teşekkür ederim canımhepsiburadanın kasım indirimlerinden almıştım. 300 liraya gelmiş. içeriği temiz diye oğlumda da mustela ve seba med kullanmıştım hep
Penatenin pisik kreminin cok iyi oldugunu duydum bende rossmanda falanda satiliyorCanım ben de mustela alacağım. Net bir şekilde karar verdim. Şampuan ve yağını mustela almam gerek dedim. Çünkü çatlak yağına bayılmıştım. Çok kaliteli. Bebek ürünlerini de öve öve bitiremiyorlar.
Yok almadım öyle bi bakayım demiştim sizinle de paylaşayım dedim. Güle güle giysin güzel kızınHayırlı olsun canım.aldın mı bilmiyorum gerçi ama. Baktım demişsin
Lcw gerçekten çok güzel. Uygun ve kaliteli ürünleri var. Ben de uygulamasından hem hamilelik için birkaç kıyafet hem de kızıma zıbın tulum vs almıştım. Çok güzel kuponları oluyor ve ucuza geliyor.benim de 0-3 ay için ya da yenidoğan için diyeyim zıbınım eksik kalmış. Onu fark ettim. Almam gerek. Tulum ve takım almıştım ilk zamanlar giysin diye. Ama içine zıbını almamışım. Hep daha büyük almışım. En küçüğü 1-3 ay. Yenidoğan eksik yarın bakmayı düşünüyorum.
Evet evet desitin demişlerdi bana da. Onu hatırlayamadığım için yazmadım. Arkadaşlarımdan biri önerdi çok iyi diye. Ona da bakayım ben. Mustela zaten kesin benim için de.bende mustelayı set olarak aldım. ama ayrıca pişik kremi alacağım. trubaby nin diaper organik balm ı varmış yorumları çok iyi. bir tane de ondan alırım. oğlum pişik olunca desitin in mor olanı çok iyi geliyordu.yedekte bir de ondan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?