- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.181
Korkmuyosa iyi benimki bildigin korkuyoEşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahiDoğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor
Insallah guzel sonuclarla cikarsin canimAnladm Canm hayırlısı olsunbencede çok önemli bir şey değil benimki bi türlü cinsiyeti tam anlamıyla belli olmadığı için yapıyorum yoksa bende yaptırmazdm bu dopler i
Ben de boyle dusunuyorum belki bi kere dogururlardi baslarina ne gelicegini bilmedenBu doğum işi iyiki erkeklerde değil valla yoksa dünyanın sonu çoktan gelmişti töbe çocuk falan yapmazlardı
Hepsi ayni degil demekki ne guzelBenim eşim ilk hissettiğinde hareketini az da ben taşıyabilir miyim beni tekmelesin dedigerçi olacak bişey olsa o lafı demezdi de
Ben de eşime öyle diyorum zaten, bu gidiş babanın ismine doğru gidiyorAynen kafamız rahat o konudadurup durup sonda büyüklerin ismi koymayın da konu açsana erkek bebek isimleri diye değişik şeyler yazılır
Evet iyi geliyor. En kısa zamanda alıp kullanmaya başlayın öyleyse. Ağrı çekmeye gerek yok
Haklisin valla ben onu dusunemedimYok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış“eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.
O fotoğrafı hatırlıyorumKorkmuyosa iyi benimki bildigin korkuyobi fotograf gormustum kadin dogumda esi destek icin girmis bayilmis doktorlar adamin basinda kadin yatmis guluyo
İnsülin direnci olanlara zaten şeker yüklemesi yapılmıyor, ben başından beri insülin kullanıyorum bana yapılmayacak meselaBence yaptırılmalı imkan varsa, iyi ki yaptırmışsınız. Cinsiyetiniz hayırlı olsun
Ben kendim ölçüp takip etmeyi düşünüyorum, doktora danışıcam yine de. Yaptırman gerekiyor derse yaptırırım. Merak ettiğim şey şu. Zaten şeker hastalığı varsa birden şeker yükleyince zararı olmuyor mu? Şeker 300 400 olursa organlara illa ki zararı olabilirSağlıklı bireylerde zaten sorun olmaz, tolere eder vücut.
Merhaba, ben de maalesef aynı kaybı yaşadım 32.haftamda. Bende de tıbbi bir neden bulunamadı. Yeni gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahYorumunuzu denk geldim. Aynı şey 2020 yılında benim başıma geldi. 36hafta 5 günlükken kızımı kaybettim plesenta dekolman sebebi ile. Pıhtı genetik testler yaptırdık onda da bişey çıkmadı. En son ağustos ayına denk geldiğinden dolayı sıcaklar sebebiyle tansiyona bağlı bişey olduğu söylendi. Şimdi yeniden hamileyim. Bi yanım hep tedirgin diğer yanım çok umutlu mutlu. Bakalım nisana bize de bahar gelecek mi
Çok geçmiş olsun canımkeşke biraz dinlenebilsen.. Kilo her insanda bir olmuyor ne yazık ki, çok salma kendini ama çok fazla da kafaya takma
İnsallah yarin dinlenecegim haftasonu diye cok uzatmadim patron gel deyince ama ayakta uyuyorum resmen. Hep bu aksamlari cay yani biseyler yeme olayi yokmuuu butun kilolari oyle aliyorumGeçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin kötüysen nasıl çalışıyorsunekmeği ve tatlıyı kes cnm gerisine devam zaten ikisinin bebege bi artısi yok. Ben tatlı yiyemiyorum ekmeğine sadece kahvaltı da yiyorum. Şuana kadar 3 kilo aldım bakalım. Çokta takma akışını bırak kuzum
Mustelanin setini aldim canim ben pisik kremi sampuan ve yag kasim indiriminde 260 tl ye geldi sanirim bana. Deterjan olarakta siveno alacagim sanirim en icime sinen o oldu.Kızlar bebek bakım ürünü alanınız veya marka önerisi olan var mı? Pişik kremi, bakım yağı vs. Bir de kıyafetleri yıkamak için deterjan?
Haftaya alışveriş yapmayı düşünüyoruz yeni yıl gelmeden alalım dedik. Fakat bu cilt ürünlerinin içerikleri vs temiz olmalı malum
Teşekkür ederim canım bir araştırayımMustelanin setini aldim canim ben pisik kremi sampuan ve yag kasim indiriminde 260 tl ye geldi sanirim bana. Deterjan olarakta siveno alacagim sanirim en icime sinen o oldu.
20+2 oldum bugün. Belki ilk gebeliğim siye anlayamıyorumdurkaç haftalık suan. ben 20 ye gireceğim son 1 haftadır dışardan belli olacak şekilde hissetmeye başladım.
Şimdi perinatoloğa sordum yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Kendin takip etmen çok zor diye. Ailede varsa özellikle ki babamda var diyabet, o yüzden yaptırıcam sanırım.İnsülin direnci olanlara zaten şeker yüklemesi yapılmıyor, ben başından beri insülin kullanıyorum bana yapılmayacak mesela
ayy vallahi sabahlari yulaf lapasi veya yogurt yulaf meyve karisimi seyler yiyorum yumurta yiyemedigim icin oglen isyerinde ekmeksiz ne cikarsa pilav makarna en minimum seviyede aksamda bolca salatayla genelde sebze veya et yemekleri ara ogunlerimde meyvelerimi falanda yiyirum hersey aksama kadar cok guzelpank valla ben çayın yanına bir şey yemiyorum, yemek yeme durumum da gebelik öncesi ile aynı ama su içsem yarıyor dedikleri moddayım sanırım
Canım ben oğlumda mustelanın şampuanı ve kremini kullandım çamaşırları için ise green clean ürünlerini tercih ettim. Green cleanın fiyatı sonra çok yükselince babys green daha uygun geldi ve onunla devam ettim.Kızlar bebek bakım ürünü alanınız veya marka önerisi olan var mı? Pişik kremi, bakım yağı vs. Bir de kıyafetleri yıkamak için deterjan?
Haftaya alışveriş yapmayı düşünüyoruz yeni yıl gelmeden alalım dedik. Fakat bu cilt ürünlerinin içerikleri vs temiz olmalı malum
Merhaba benim adetime 3 gün var. 11 gün kala sancım başladı diğer belirtilerle. Son bir kaç gün sadece bel ağrım vardı diğer belirtilerim geçmişti. Bugün sabah nefes darlığı ve huzursuzluk hissiyle uyandım bacaklarımı koyacak yer bulamıorum. Şuanda nefes darlığı devam ediyor ve bel bölgemde kaslarımda seyirme gibi hisler oluyor. Kasık bölgemde. Sanki spor yapmışım kasım seyiriyor. Bunu yaşayan var mı?Bağırsak hareketleri yada seyirme olabilir henuz çok küçük annesi
Bu arada hamile miyim bilmiyorum henüz test filan yapmadım adetim gecikirse yapcam.Merhaba benim adetime 3 gün var. 11 gün kala sancım başladı diğer belirtilerle. Son bir kaç gün sadece bel ağrım vardı diğer belirtilerim geçmişti. Bugün sabah nefes darlığı ve huzursuzluk hissiyle uyandım bacaklarımı koyacak yer bulamıorum. Şuanda nefes darlığı devam ediyor ve bel bölgemde kaslarımda seyirme gibi hisler oluyor. Kasık bölgemde. Sanki spor yapmışım kasım seyiriyor. Bunu yaşayan var mı?
Çok sağolunMerhaba, ben de maalesef aynı kaybı yaşadım 32.haftamda. Bende de tıbbi bir neden bulunamadı. Yeni gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gebelik süreciniz nasıl gidiyor? Aynı dr ile mi devam ediyorsunuz? Kullandığınız ilaç vs var mı?
Sürecinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?