2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor
Korkmuyosa iyi benimki bildigin korkuyo bi fotograf gormustum kadin dogumda esi destek icin girmis bayilmis doktorlar adamin basinda kadin yatmis guluyo

Bu doğum işi iyiki erkeklerde değil valla yoksa dünyanın sonu çoktan gelmişti töbe çocuk falan yapmazlardı
Ben de boyle dusunuyorum belki bi kere dogururlardi baslarina ne gelicegini bilmeden ama lafa gelince bakicak durumumuz olsa 10 tane falan yapicaksin diyo tabi kendisine bisey olmuyo isin zevkli kisminda sadece

Ben de eşime öyle diyorum zaten, bu gidiş babanın ismine doğru gidiyor

Haklisin valla ben onu dusunemedim

Korkmuyosa iyi benimki bildigin korkuyo bi fotograf gormustum kadin dogumda esi destek icin girmis bayilmis doktorlar adamin basinda kadin yatmis guluyo
O fotoğrafı hatırlıyorum yok canım doğuma girmem diyor korku mu başka bir şey mi bilmiyorum

İnsülin direnci olanlara zaten şeker yüklemesi yapılmıyor, ben başından beri insülin kullanıyorum bana yapılmayacak mesela

Kızlar bebek bakım ürünü alanınız veya marka önerisi olan var mı? Pişik kremi, bakım yağı vs. Bir de kıyafetleri yıkamak için deterjan?
Haftaya alışveriş yapmayı düşünüyoruz yeni yıl gelmeden alalım dedik. Fakat bu cilt ürünlerinin içerikleri vs temiz olmalı malum

Merhaba, ben de maalesef aynı kaybı yaşadım 32.haftamda. Bende de tıbbi bir neden bulunamadı. Yeni gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gebelik süreciniz nasıl gidiyor? Aynı dr ile mi devam ediyorsunuz? Kullandığınız ilaç vs var mı?
Sürecinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Mustelanin setini aldim canim ben pisik kremi sampuan ve yag kasim indiriminde 260 tl ye geldi sanirim bana. Deterjan olarakta siveno alacagim sanirim en icime sinen o oldu.

pank valla ben çayın yanına bir şey yemiyorum, yemek yeme durumum da gebelik öncesi ile aynı ama su içsem yarıyor dedikleri moddayım sanırım

kaç haftalık suan. ben 20 ye gireceğim son 1 haftadır dışardan belli olacak şekilde hissetmeye başladım.
20+2 oldum bugün. Belki ilk gebeliğim siye anlayamıyorumdur
İnsülin direnci olanlara zaten şeker yüklemesi yapılmıyor, ben başından beri insülin kullanıyorum bana yapılmayacak mesela
Şimdi perinatoloğa sordum yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Kendin takip etmen çok zor diye. Ailede varsa özellikle ki babamda var diyabet, o yüzden yaptırıcam sanırım.

pank valla ben çayın yanına bir şey yemiyorum, yemek yeme durumum da gebelik öncesi ile aynı ama su içsem yarıyor dedikleri moddayım sanırım
ayy vallahi sabahlari yulaf lapasi veya yogurt yulaf meyve karisimi seyler yiyorum yumurta yiyemedigim icin oglen isyerinde ekmeksiz ne cikarsa pilav makarna en minimum seviyede aksamda bolca salatayla genelde sebze veya et yemekleri ara ogunlerimde meyvelerimi falanda yiyirum hersey aksama kadar cok guzel yemekten sonra bir cay demleyip ayaklari uzatinca tabi cipste yeniliyo patlamis misirda tatlida bu kadar hizli kilo almama sebep yalnizca onlar diye dusunuyorum neyse bu gunden sonra bitti vallahi yemem sabah nasil moralim bozuldu

Canım ben oğlumda mustelanın şampuanı ve kremini kullandım çamaşırları için ise green clean ürünlerini tercih ettim. Green cleanın fiyatı sonra çok yükselince babys green daha uygun geldi ve onunla devam ettim.

Bağırsak hareketleri yada seyirme olabilir henuz çok küçük annesi
Merhaba benim adetime 3 gün var. 11 gün kala sancım başladı diğer belirtilerle. Son bir kaç gün sadece bel ağrım vardı diğer belirtilerim geçmişti. Bugün sabah nefes darlığı ve huzursuzluk hissiyle uyandım bacaklarımı koyacak yer bulamıorum. Şuanda nefes darlığı devam ediyor ve bel bölgemde kaslarımda seyirme gibi hisler oluyor. Kasık bölgemde. Sanki spor yapmışım kasım seyiriyor. Bunu yaşayan var mı?

Bu arada hamile miyim bilmiyorum henüz test filan yapmadım adetim gecikirse yapcam.

Çok sağolun. 2 yıl önce görev yerinden dolayı mardindeydik. Şu anda Antep te yiz. Çok şükür iyi gidiyor Bi sıkıntı yok. Sadece ilk aylarda yerleşme kanaması yaşadım o da geçti. Ekstra olarak vitaminlerle beraber ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum. Onun dışında kullandığım bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…