2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Haydaaa vivacım nedir senin bu talihsizliğin cinsiyeti son öğrenenlerdensin şimdi de bu fotoğraf meselesi çok da hevesliydin neyse hafta içi gösterir konuş bebişle ikna et onu :d benim de sabah randevum yine evhamdan uyuyamayacağım bakalım ne alemde bebiş

Koç en iyi anlaştığım burçtur benim umarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye
Hahah ben de boğa haftasına kadar beklese diyorum hep. Beni astrolojiye inandıran burç koç çok belirgin oluyor özelliği. Lisede etrafım koçlarla çevriliydi tam da ergenlik çağı. Arkadaşlıkta ben de çok iyi anlaştım ama allah anne babalarına sabrını beraberinde veriyor herhalde koçların:) sağlıklı bir boğa ya da koç gelsin bakalım ikisi de güçlü burçlar ikisini de severiz

Ben kendim de oğlak olduğum için dinsizin hakkından imansız gelir misali

Zor cidden ama bence de boğadan iyi olabilir sanki
Koç en iyi anlaştığım burçtur benim umarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye
ben koçla hiç anlaşamam. çünkü kendim de baskın bir karakterim. E koçlar da öyle. Çatışma yaşanıyor. Sinirleniyorum. Ama insanın evladı olunca bambaşkadır tabi

Hiç anlaşamam ama koç olması enteresan bir deneyim yaşatacak gibi. çünkü ben uyumlu başak burçlarıyla anlaşırım en çok. Bir balık olarak. Kendim de baskınım. Çok netim falan. Yükselenim boğa
Balık olmasındansa koç olması daha iyi diyorum yine de. Balık değişken burç. Sağı solu belli olmuyor. 21 marttan önce doğurmam umarım. Yoksa balık olma ihtimali de var bir de yükseleni çok çok önemli. Doğum haritası saat kaçta kaçıncı dakikada doğduğuna göre şekillenecek neticede.
ama işin şakası. Sağlıklı gelsinler de

Son düzenleme:

Gerçekten de öyle oldu.
Ama elimde renkli bir fotoğraf var şu an. yüzü girintili çıkıntılı gözükmüş hep. Zar zor yakaladığı için. O bile çok hoşuma gitti.
Net bir görüntü olsa çerçeve içinde verecekler. Onu çok istiyorum
Haftaya bu kadar hevesle gitmeyeceğim sanırım. Daha sakin olurum.
Ben de geç uyudum erkenden uyandım bugün. Dün onu görmüş olmanın heyecanından. şükürler olsun
Kaçıncı hafta kaçıncı gün oldu senin?

Kuzuuu daha bir tane ben baskın değilim diyen bir burç sahibi görmedim bu yaşıma kadar

Kuzuuu daha bir tane ben baskın değilim diyen bir burç sahibi görmedim bu yaşıma kadar
doğrudur canım
Ama daha dün yaşadım. Bir mesele oldu. arkadaşlarım dedi ki sendeki şu kendini net ifade etme özelliği keşke bizde de olsaydı. Bunu diyenlerin biri yengeç, ikisi balık. Ki ben de balığım ama onlar Çok daha mülayim ve uyumlular bana göre. O açıdan söyledim ben de işte böyle daha uyumlu kibar sevecen tiplerle iyiyim. Ama saf salak anlamında bir mülayimlikten bahsetmiyorum. Sadece karşısındakini kırmaktan çekinen anlamında diyorum.
Koçun kendini ön plana atma hali beni sinirlendiriyor hepsi aynı değildir tabi ki. Dediğim gibi yükselen ve doğum haritasındaki baskın burçlar çok önemli. Çocuğumun da haritasına bakıcam kişiliği etkileyen bir sürü etmen var sonuçta genetik faktörler dışında da.

Çok güzel geçsin, güzel haberlerle gel

Aynı düşüncede olmamıza çok sevindim benim bu detaylıyı yaptırma sebebeim hayati bir sorun varsa önceden bilip doktorumu bilgilendirmekti. Çok şükür hayati bir durum çıkmadı bu benim için en güzel ferahlamaydı zaten diğer türlü de düşük bir ihtimalle kalan aylarımı kötü geçirmek istemediğime karar verdim. Ben doktorların dediği gibi yurtdışına örnek göndersem de sonuç kararımı değiştirmeyecek. güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır o mis kokuyu çekeriz :)

evet böyle hikayeler çok duyduğum için rahatım çok şükür ne olacağını bir tek ALLAH bilir inancıyla hamileliğimin tadını çıkarmaya devam edeceğim çok teşekkür ederim.

Kesinlikle hepsi aynı değil canım katılıyorum çok fazla etken var. İsim de dahil.
Başak burçlarını titizlikleri ile biliriz çevremde daha bir tane titiz başak görmedim

Kusura bakmasin doktorun ama hayatimda hic boyle bir sey duymadim canim.Benim sadece 3-4 kg alan arkadaslarim hatta hamileliginde diyet yapip zayiflayan tanidiklarim bile var.Bebegin gelisimi normalse devam et saglikli beslenip kilo almamak en guzeli

Kizlar dun kontrolum vardi.Doktorum perinatolog zaten her muayenem detayli gibi oldugu icin ekstradan bir detayli muayene olmadi benim icin cokk sukur her sey yolunda 19+2 357 gram cikti bebis cok hareketliydi :) 1 ayda 3 kg almisim tam doktorum bir sey demedi hatta esimle baya gulduler benim cok kilo aldim diye soylenmelerime ama ben yine de cok taktim cok almisim paketli gida,seker,hamur isi vb cikarticam bi sure hayatimdan sanirim ama sansa 10 gun sonra bir yurtdisi seyahatim var orda almazsam bu ay kilo almamayi kafaya takmis durumdayim bana sans dileyin

23+2 canım :) bugün benim görüntüler biraz daha netti ama şekerden birazcık suyum artmış diyetin dozunu arttırıcam

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda cinsiyet bu doktorda kız dedi mganezyum sordum her hamile kullanacak diye birşey yok kramp vs oluyorsa kullanırsın dedi d vit sordum onu al dedi. 6 kilo aldım nasıl dedim abartmışsın 2 kilo alman lazımdı dedi ay çok kötü hissettim kendimi 4 falan normal 2 fazlan var vs birşey demesini bekliyodum. 2 kiloyu iki haftada aldım hocam ne ikisi diyemedimmm.

Bu kilo alim olayi internetten baktiginizdada doktora gorede inanilmaz degisiklik gosteriyor bence kac yerde okudum yalnizca 5. Ayin icinde 2 kilo alimi normaldir diye toplam iki kilo degil yani bazi doktorlar sanirim mankenlik ajansi saniyorlar kendilerini tabiki bi saglikli sinir vardir gebelik boyunca 30 kilo alalim demiyoruz ama 15-16 kiloya kadar gayet dogal gelmisiz 5,5 aya 5-6 kilo cok normal canim kisiden kisiye degisir. 3 ay once 17 kiloyla dogum yapmis bi tanidigim suan eski kilosundan daha zayif halde o yuzden artik kilo konusunu asmaliyiz doktorlarin su sacma salak tavirlari bos yere canimizi sikiyor dun bi arkadasa da niye kilo almiyosun demisti mesela doktoru yav sanane bebek gelismismi gelismis hersey yolunda sagliklimi saglikli bos yere insanlarin canini sıkıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…