- 16 Haziran 2020
- 5.108
- 12.107
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.321
İnşallah hep böyle güzel ilerler bütün yavrularımızBende 22+2de girdim detaylıya ve kendi doktoruma biri 540 dedi diğeri 560 gr dedi kiloları ikimizinde aynı
Haydaaa vivacım nedir senin bu talihsizliğin cinsiyeti son öğrenenlerdensin şimdi de bu fotoğraf meselesi çok da hevesliydinDetaylıya girdim. Her şey yolunda. Gelişimi çok iyi dedi. Her şeyine bakıldı.
Gittiğim yer renkli fotoğrafını çerçeve içine koyup veriyormuş. Çok hoşuma gitti bu
ama ben alamadım bi foto o şekilde.
Çünkü benim canım kızım hep sırtını döndü.
Tatlı şeyler yiyip gitmiştim üstelik ama işe yaramadı bu defa sanırım. Sonra doktor dışarı yolladı biraz yürü ve çikolata ye tekrar gel dedi. Yine olmadı. Bu kez de uyumuştu. Yine çıktım bekledim. 3. Kez tekrar girdim. Hareketlendi fakat yine dönmedi yüzünü
Yine de bir kare yakaladı doktor. Onu verdi. Ama hafta içi tekrar çağırdı. Bi kez daha deneyelim daha net bir fotoğraf verebilmek için dedi. Böyle bir şans tanımaları da güzel ne diyim.
HahahKoç en iyi anlaştığım burçtur benimumarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye
Ben kendim de oğlak olduğum içinHahahben de boğa haftasına kadar beklese diyorum hep. Beni astrolojiye inandıran burç koç çok belirgin oluyor özelliği. Lisede etrafım koçlarla çevriliydi tam da ergenlik çağı. Arkadaşlıkta ben de çok iyi anlaştım ama allah anne babalarına sabrını beraberinde veriyor herhalde koçların:) sağlıklı bir boğa ya da koç gelsin bakalım ikisi de güçlü burçlar ikisini de severiz
Gözün aydin cnm maşallahayy koç çok zor bir çocuk oluyor bnm kızımda koç dediğim dedik çaldığım düdük feci inat canı sagolsun hoş koç olmazsa boğa, oda eşimin burcu birde erkek. Kocamdan bi tane daha doğuracam bencillik dışında idare eder
Koç en iyi anlaştığım burçtur benimumarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye
Hahahben de boğa haftasına kadar beklese diyorum hep. Beni astrolojiye inandıran burç koç çok belirgin oluyor özelliği. Lisede etrafım koçlarla çevriliydi tam da ergenlik çağı. Arkadaşlıkta ben de çok iyi anlaştım ama allah anne babalarına sabrını beraberinde veriyor herhalde koçların:) sağlıklı bir boğa ya da koç gelsin bakalım ikisi de güçlü burçlar ikisini de severiz
Haydaaa vivacım nedir senin bu talihsizliğin cinsiyeti son öğrenenlerdensin şimdi de bu fotoğraf meselesi çok da hevesliydinneyse hafta içi gösterir konuş bebişle ikna et onu :d benim de sabah randevum yine evhamdan uyuyamayacağım bakalım ne alemde bebiş
Kuzuuu daha bir tane ben baskın değilim diyen bir burç sahibi görmedim bu yaşıma kadar
Zor cidden ama bence de boğadan iyi olabilir sanki
ben koçla hiç anlaşamam. çünkü kendim de baskın bir karakterim. E koçlar da öyle. Çatışma yaşanıyor. Sinirleniyorum. Ama insanın evladı olunca bambaşkadır tabi
Hiç anlaşamam ama koç olması enteresan bir deneyim yaşatacak gibi.çünkü ben uyumlu başak burçlarıyla anlaşırım en çok. Bir balık olarak. Kendim de baskınım. Çok netim falan. Yükselenim boğa
Balık olmasındansa koç olması daha iyi diyorum yine de. Balık değişken burç. Sağı solu belli olmuyor. 21 marttan önce doğurmam umarım. Yoksa balık olma ihtimali de varbir de yükseleni çok çok önemli. Doğum haritası saat kaçta kaçıncı dakikada doğduğuna göre şekillenecek neticede.
ama işin şakası. Sağlıklı gelsinler de
Kuzuuu daha bir tane ben baskın değilim diyen bir burç sahibi görmedim bu yaşıma kadar
Çok güzel geçsin, güzel haberlerle gelHaydaaa vivacım nedir senin bu talihsizliğin cinsiyeti son öğrenenlerdensin şimdi de bu fotoğraf meselesi çok da hevesliydinneyse hafta içi gösterir konuş bebişle ikna et onu :d benim de sabah randevum yine evhamdan uyuyamayacağım bakalım ne alemde bebiş
Aynı düşüncede olmamıza çok sevindim benim bu detaylıyı yaptırma sebebeim hayati bir sorun varsa önceden bilip doktorumu bilgilendirmekti. Çok şükür hayati bir durum çıkmadı bu benim için en güzel ferahlamaydı zaten diğer türlü de düşük bir ihtimalle kalan aylarımı kötü geçirmek istemediğime karar verdim. Ben doktorların dediği gibi yurtdışına örnek göndersem de sonuç kararımı değiştirmeyecek. güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır o mis kokuyu çekeriz :)Canım doktor olur dememiş ki zaten diyemez, bu sadece bi ihtimal ve Rabbim bilir ancak olmama ihtimali daha yüksek, kaldı ki ben gibi tarama testlerini yaptırmamışsın zaten kabulüm demişsin, artık kendini rahatlatmaya çalış ve üzülme , bunu demesi kolay yapması çok zor biliyorum bana da kordonu düz düşük kilolu bir bebek olabilir gelişim son haftalarda yavaşlayabilir dendi kaç gün düşündüm bilmiyorum ama aştım, kötü hissetmen normal ama çabuk aşmaya bak, aldırma düşüncen yoksa doktor doktor da gezme ,tevekkül et, Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, her halükarda doğan bir melek olacak onlar bize emanetler, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez , imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah
evet böyle hikayeler çok duyduğum için rahatım çok şükür ne olacağını bir tek ALLAH bilir inancıyla hamileliğimin tadını çıkarmaya devam edeceğim çok teşekkür ederim.İçinizi ferah tutun . Beyinde gölge mi dersin böbrekte genişleme mi dersin bir sürü şey söylenebiliyor . Madem her türlü kabulüm demişsinsinşz yine öyle demeye devam edin . İnşallah öyle bir şey yoktur .yani rahimlerdekini Allah bilir . Kendinizi üzüp de tansiyon falan gibi başka sorunlar çıkmasın şimdi .
Kesinlikle hepsi aynı değil canım katılıyorum çok fazla etken var. İsim de dahil.doğrudur canım
Ama daha dün yaşadım. Bir mesele oldu. arkadaşlarım dedi ki sendeki şu kendini net ifade etme özelliği keşke bizde de olsaydı. Bunu diyenlerin biri yengeç, ikisi balık. Ki ben de balığım ama onlar Çok daha mülayim ve uyumlular bana göre. O açıdan söyledimben de işte böyle daha uyumlu kibar sevecen tiplerle iyiyim. Ama saf salak anlamında bir mülayimlikten bahsetmiyorum. Sadece karşısındakini kırmaktan çekinen anlamında diyorum.
Koçun kendini ön plana atma hali beni sinirlendiriyorhepsi aynı değildir tabi ki. Dediğim gibi yükselen ve doğum haritasındaki baskın burçlar çok önemli. Çocuğumun da haritasına bakıcam kişiliği etkileyen bir sürü etmen var sonuçta genetik faktörler dışında da.
Kusura bakmasin doktorun ama hayatimda hic boyle bir sey duymadim canim.Benim sadece 3-4 kg alan arkadaslarim hatta hamileliginde diyet yapip zayiflayan tanidiklarim bile var.Bebegin gelisimi normalse devam et saglikli beslenip kilo almamak en guzeliKızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
23+2 canım :) bugün benim görüntüler biraz daha netti
Gerçekten de öyle oldu.
Ama elimde renkli bir fotoğraf var şu an.yüzü girintili çıkıntılı gözükmüş hep. Zar zor yakaladığı için. O bile çok hoşuma gitti.
Net bir görüntü olsa çerçeve içinde verecekler. Onu çok istiyorum
Haftaya bu kadar hevesle gitmeyeceğim sanırım. Daha sakin olurum.
Ben de geç uyudum erkenden uyandım bugün. Dün onu görmüş olmanın heyecanından.şükürler olsun
Kaçıncı hafta kaçıncı gün oldu senin?
23+2 canım :) bugün benim görüntüler biraz daha nettiama şekerden birazcık suyum artmış diyetin dozunu arttırıcam
Bebişin gelişimine henüz etki etmedi çok şükür ki umarım 4 hafta daha böyle gider 28 benim için kritik :) 595 gram 29 cm :)ne güzel görmüşsünüz bebeğinizi. Kilosu nasıl peki?
Bu kilo alim olayi internetten baktiginizdada doktora gorede inanilmaz degisiklik gosteriyor bence kac yerde okudum yalnizca 5. Ayin icinde 2 kilo alimi normaldir diye toplam iki kilo degil yani bazi doktorlar sanirim mankenlik ajansi saniyorlar kendilerini tabiki bi saglikli sinir vardir gebelik boyunca 30 kilo alalim demiyoruz ama 15-16 kiloya kadar gayet dogal gelmisiz 5,5 aya 5-6 kilo cok normal canim kisiden kisiye degisir. 3 ay once 17 kiloyla dogum yapmis bi tanidigim suan eski kilosundan daha zayif halde o yuzden artik kilo konusunu asmaliyiz doktorlarin su sacma salak tavirlari bos yere canimizi sikiyor dun bi arkadasa da niye kilo almiyosun demisti mesela doktoru yav sanane bebek gelismismi gelismis hersey yolunda sagliklimi saglikli bos yere insanlarin canini sıkıyorlar.Kızlar selam bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda cinsiyet bu doktorda kız dedimganezyum sordum her hamile kullanacak diye birşey yok kramp vs oluyorsa kullanırsın dedi d vit sordum onu al dedi. 6 kilo aldım nasıl dedim abartmışsın 2 kilo alman lazımdı dedi ay çok kötü hissettim kendimi 4 falan normal 2 fazlan var vs birşey demesini bekliyodum. 2 kiloyu iki haftada aldım hocam ne ikisi diyemedimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?