2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Beslenmenden eminsen bence takma bana da perinatolog aynı şeyi söyledi bende dedim paketli gıda tüketmiyorum beyaz un yemiyorum şeker tuketmiyorum nasıl kilo almamı bekliyorsunuz dedim bisey bulamadı porsiyon arttır dedi
Bende aynıyım tüketsem de ölçülü yapıyorum ama neymiş ne kadar yediğim mechulmus

Bende midem yanıyo akşamları bişey yemiyorum dedim acıkmıyom da gündüz güzel besleniyorum ama kolayı var mide yanmasını hallederiz haftaya kadar 500 gr almış ol dedi ama annenin kilo almasındansa bebeğin kilosu önemli değil mi bide diyo bu seni sevindirmesin kilo al diyo

Valla Instagram da önüme düşüyor gebe videoları. Yorumlara bakıyorum, ben 3 kiloyla 5 kiloyla doğuma gittim diyen var

Canım doktor değilim ama bence de aşırıııı abartmış ya gelişimsel sıkıntısı yoksa olabiliyor ki hatta tıpta bi adı var bazıları gebelik boyu kilo verip emzirme döneminde kilo alıyor ve sağlıklı bebekleri oluyor, hatta sanırım Pelin akil vardı ya onda da vardı bundan, bebek gelişimi iyiyse zaten kaç 500 gr civarı şuan çok almak daha riskli ve her hastalığın başı kilo , bunu malesef kilo çok kolay alan ve ailesi kilolu olan biri olarak söylüyorum, çok sık şeker görülüyor mesela, bence tavrından rahatsız olduysan doktor bile değiştirebilirsin…

İncecik bedenle çok sağlıklı bebekler doğuran onca kadın varken bu nasıl bir yorum acaba. Şaşırdım ben de. Gelişiminde sorun yok dediği bir bebek varken anne daha ne yapsın

Tam kaç haftalıksın canım

Bana çok mantıklı gelmedi senin kilona takılması.bebegin gelişimi geriler sende kilo almamış olursun anlarım. Sağlıksız beslenip aşırı kilo alsan bebeğe bir faydası da olmayacak. Bnm doktorum kiloyu ölçüyor ama hiç birsey demiyor bende 3 kilo aldım daha yeni.

Doktor da nazlı bi kız dedi. Başına buyruk olabilir. Hele ki vaktinde doğup koç burcu olursa çoğumuzun bebeğinde olabilecek bir özellik
Gözün aydin cnm maşallah ayy koç çok zor bir çocuk oluyor bnm kızımda koç dediğim dedik çaldığım düdük feci inat canı sagolsun hoş koç olmazsa boğa, oda eşimin burcu birde erkek. Kocamdan bi tane daha doğuracam bencillik dışında idare eder

Koç en iyi anlaştığım burçtur benim umarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…