2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Neden o kadar stres yarattı acaba normalde vücut kitle endeksiniz çok mu düşüktü? Ben ortalama kilodayım 1 2 kilo aldım. Şimdiye kadar birşey demedi doktor. Pazartesi kontrol var soracağım. Ama bence stres olmayın stres kilo eksiğinden daha kötü olabilir. Toplamda 12 13 kilo gibi almaya uygun demişti doktorum ilk başta. Son aylar çok alınıyor diye normal beslendim arttırmadım yediklerimi. Bir de mide yanmasını önlemek için küçük porsiyonlar yaptım. Almamak kötü birşeyse yerim ama almakta zorlanacağımı sanmam:))

Merhaba devlette oldum 8. ayda tekrar gel dedi malesef özele gitme imkanım yok
İçinizi ferah tutun . Beyinde gölge mi dersin böbrekte genişleme mi dersin bir sürü şey söylenebiliyor . Madem her türlü kabulüm demişsinsinşz yine öyle demeye devam edin . İnşallah öyle bir şey yoktur . yani rahimlerdekini Allah bilir . Kendinizi üzüp de tansiyon falan gibi başka sorunlar çıkmasın şimdi .

Ben de görünce şaşırdım. çok tatlı bir uygulama o şekilde verilmesi.
2 anne adayına verdiler ama bir tanesine benim gibi yürüyün sonra tekrar gelin dedi doktor. Onda da gözükmemiş yüzü. Ayrıca ellerini yumruk yapmıştı bebeğim. doktor karnıma biraz pıt pıt yaptı aç ellerini parmaklarını sayalım dedi elini açtı. Parmaklarını gördük.
Dışardan müdahale ile hareket etmesi de çok farklı geldi. Mucizevi şeyler

Gözün aydın canım

Cok ilginç benim kilomu 2 haftada bir ölcerdi takip ederdi şaşırdım su an
Vallahi anlamadım, ölçmedi ben de sormadım hiç. İki defa da şikayetle gidince o aklıma gelmedi ya zaten adama küçücük bir oda vermişler, penceresi bile yok. İnan tartıyı koyacak yer bile yoktur koskoca hocaya verdikleri oda komik.

Ahaha evet benim de bugün vurdu göbeğime pozisyon değişsin diye, yine de çok net olmadı. Bir yanağı karnıma yapışık

Evet 2 kere gittim hastane hic hoşuma gitmiyor benim memorialden neden oraya gecti anlamiyorum ama memnun ki 2 yıl olcak ayrılmadı

Ahaha evet benim de bugün vurdu göbeğime pozisyon değişsin diye, yine de çok net olmadı. Bir yanağı karnıma yapışık
Bende de öyle. İyice yapışmış o yüzden görünmüyormuş sonra bi de sırtını dönünce iyice kaybettik suratını. 3.girişimde biraz uzaklaşmıştı gerçi. Tam yapışmamış ama yine de yeterli olmadı görmek için.
her bebeğin sevdiği bir pozisyon vardır anne karnında dedi doktor. Genelde o pozisyonda kalırlarmış. Bazıları da arkasını hiç dönmezmiş hep yüzünü gösterirmiş. şansa kalmış diye yorumladı.

Evet 2 kere gittim hastane hic hoşuma gitmiyor benim memorialden neden oraya gecti anlamiyorum ama memnun ki 2 yıl olcak ayrılmadı
Ay dur kız ayrılmasın şunu fark ettim bugün, hastaneye girince beklerken çok geriliyorum. Hele orası basık ve küçük daha çok geriyor beni Bugün Muayenehanede öyle gerilmedim

Ya huyları bile belli rahat etsinler de geç görürüz önemli değil

Ay dur kız ayrılmasın şunu fark ettim bugün, hastaneye girince beklerken çok geriliyorum. Hele orası basık ve küçük daha çok geriyor beni Bugün Muayenehanede öyle gerilmedim
Evet kesinlikle ben 2 kere gittim ama berbat ysni acibadem gibi konsepti basik havasiz acikcasi hastaneyle biaey yasamadim ama negstif enerji aldim hastaneden hocanin odasi da syni dedigin gibi insanin modu dusuyor

Yaa çok sevindim
Gittiniz yer ne kadar düşünceli bir yer öyle. Bebe inatçı kameralara yakalanmak istemiyor kuzuu

Evet kesinlikle ben 2 kere gittim ama berbat ysni acibadem gibi konsepti basik havasiz acikcasi hastaneyle biaey yasamadim ama negstif enerji aldim hastaneden hocanin odasi da syni dedigin gibi insanin modu dusuyor
O hastaneden kadın bir doktor görmüştüm instagramda. Odası baya baya geniş aydınlık. Orkideleriyle bebekleriyle poz vermiş bol bol muhtemelen reklam yüzü, gebeleri de öyle çekiyorlar bence . Bizim canım hocamıza da verdikleri odaya bak bi de

Kızlar bebek hareketlerini benim gibi olanlar daha az hissediyormuş. Bakın. Plasentam rahmin ön duvarındaymış. Sonucu bu.

Plasentanın rahmin ön duvarında yerleşmesi plasenta anter gebelik ya da bebeğin sağlığı açısından herhangi bir sorun oluşturmaz. Plasenta anterior durumunda anne adayı bebeğin hareketlerini fark etmekte güçlük çekebilir.

Ben de tam şimdi rapora bakıyordum, hatta araştıracaktım Bende plasenta posterior yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…