- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.281
Cok ilginç benim kilomu 2 haftada bir ölcerdi takip ederdi şaşırdım su anEvet 2 defa gittim hiç ölçmedi kilomu
Neden o kadar stres yarattı acaba normalde vücut kitle endeksiniz çok mu düşüktü? Ben ortalama kilodayım 1 2 kilo aldım. Şimdiye kadar birşey demedi doktor. Pazartesi kontrol var soracağım. Ama bence stres olmayın stres kilo eksiğinden daha kötü olabilir. Toplamda 12 13 kilo gibi almaya uygun demişti doktorum ilk başta. Son aylar çok alınıyor diye normal beslendim arttırmadım yediklerimi. Bir de mide yanmasını önlemek için küçük porsiyonlar yaptım. Almamak kötü birşeyse yerim ama almakta zorlanacağımı sanmam:))Aslında bende 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 55 im ama şu iki kontrol arası bir aylık süreçte almamısım diye okadar çok üstüme geldi ki doktor çok üzüldüm bebeğin gelişimi durur vs vs haftaya kilo almış olarak gel dedi hayır sağlıklı kilo almak mı daha iyi sağlıksız mı yiyim de geliyim daha mı iyi
İçinizi ferah tutun . Beyinde gölge mi dersin böbrekte genişleme mi dersin bir sürü şey söylenebiliyor . Madem her türlü kabulüm demişsinsinşz yine öyle demeye devam edin . İnşallah öyle bir şey yoktur .Merhaba devlette oldum 8. ayda tekrar gel dedi malesef özele gitme imkanım yok
Tam n’aptınız yazmışken mesajı gördümgözünüz aydın, her şey yolundaymış çerçeveyle vereni ilk kez duydum. Benimkini bu defa basıp bile vermedi, dijital ortamda bir daha çağırmaları da güzel
Gözün aydın canımDetaylıya girdim. Her şey yolunda. Gelişimi çok iyi dedi. Her şeyine bakıldı.
Gittiğim yer renkli fotoğrafını çerçeve içine koyup veriyormuş. Çok hoşuma gitti bu
ama ben alamadım bi foto o şekilde.
Çünkü benim canım kızım hep sırtını döndü.
Tatlı şeyler yiyip gitmiştim üstelik ama işe yaramadı bu defa sanırım. Sonra doktor dışarı yolladı biraz yürü ve çikolata ye tekrar gel dedi. Yine olmadı. Bu kez de uyumuştu. Yine çıktım bekledim. 3. Kez tekrar girdim. Hareketlendi fakat yine dönmedi yüzünü
Yine de bir kare yakaladı doktor. Onu verdi. Ama hafta içi tekrar çağırdı. Bi kez daha deneyelim daha net bir fotoğraf verebilmek için dedi. Böyle bir şans tanımaları da güzel ne diyim.
Vallahi anlamadım, ölçmedi ben de sormadım hiç. İki defa da şikayetle gidince o aklıma gelmediCok ilginç benim kilomu 2 haftada bir ölcerdi takip ederdi şaşırdım su an
Ahaha evet benim de bugün vurdu göbeğime pozisyon değişsin diye, yine de çok net olmadı. Bir yanağı karnıma yapışıkBen de görünce şaşırdım.çok tatlı bir uygulama o şekilde verilmesi.
2 anne adayına verdiler ama bir tanesine benim gibi yürüyün sonra tekrar gelin dedi doktor. Onda da gözükmemiş yüzü. Ayrıca ellerini yumruk yapmıştı bebeğim. doktor karnıma biraz pıt pıt yaptı aç ellerini parmaklarını sayalım dedielini açtı. Parmaklarını gördük.
Dışardan müdahale ile hareket etmesi de çok farklı geldi. Mucizevi şeyler
Evet 2 kere gittim hastane hic hoşuma gitmiyor benim memorialden neden oraya gecti anlamiyorum ama memnun ki 2 yıl olcak ayrılmadıVallahi anlamadım, ölçmedi ben de sormadım hiç. İki defa da şikayetle gidince o aklıma gelmediya zaten adama küçücük bir oda vermişler, penceresi bile yok. İnan tartıyı koyacak yer bile yoktur koskoca hocaya verdikleri oda komik.
Bende de öyle. İyice yapışmış o yüzden görünmüyormuş sonra bi de sırtını dönünce iyice kaybettik suratını.Ahaha evet benim de bugün vurdu göbeğime pozisyon değişsin diye, yine de çok net olmadı. Bir yanağı karnıma yapışık
Ay dur kız ayrılmasınEvet 2 kere gittim hastane hic hoşuma gitmiyor benim memorialden neden oraya gecti anlamiyorum ama memnun ki 2 yıl olcak ayrılmadı
Ya huyları bile belliBende de öyle. İyice yapışmış o yüzden görünmüyormuş sonra bi de sırtını dönünce iyice kaybettik suratını.3.girişimde biraz uzaklaşmıştı gerçi. Tam yapışmamış ama yine de yeterli olmadı görmek için.
her bebeğin sevdiği bir pozisyon vardır anne karnında dedi doktor. Genelde o pozisyonda kalırlarmış. Bazıları da arkasını hiç dönmezmiş hep yüzünü gösterirmiş.şansa kalmış diye yorumladı.
Evet kesinlikle ben 2 kere gittim ama berbat ysni acibadem gibi konsepti basik havasiz acikcasi hastaneyle biaey yasamadim ama negstif enerji aldim hastaneden hocanin odasi da syni dedigin gibi insanin modu dusuyorAy dur kız ayrılmasınşunu fark ettim bugün, hastaneye girince beklerken çok geriliyorum. Hele orası basık ve küçük daha çok geriyor beni Bugün Muayenehanede öyle gerilmedim
Yaa çok sevindimDetaylıya girdim. Her şey yolunda. Gelişimi çok iyi dedi. Her şeyine bakıldı.
Gittiğim yer renkli fotoğrafını çerçeve içine koyup veriyormuş. Çok hoşuma gitti bu
ama ben alamadım bi foto o şekilde.
Çünkü benim canım kızım hep sırtını döndü.
Tatlı şeyler yiyip gitmiştim üstelik ama işe yaramadı bu defa sanırım. Sonra doktor dışarı yolladı biraz yürü ve çikolata ye tekrar gel dedi. Yine olmadı. Bu kez de uyumuştu. Yine çıktım bekledim. 3. Kez tekrar girdim. Hareketlendi fakat yine dönmedi yüzünü
Yine de bir kare yakaladı doktor. Onu verdi. Ama hafta içi tekrar çağırdı. Bi kez daha deneyelim daha net bir fotoğraf verebilmek için dedi. Böyle bir şans tanımaları da güzel ne diyim.
O hastaneden kadın bir doktor görmüştüm instagramda. Odası baya baya geniş aydınlık. Orkideleriyle bebekleriyle poz vermiş bol bolEvet kesinlikle ben 2 kere gittim ama berbat ysni acibadem gibi konsepti basik havasiz acikcasi hastaneyle biaey yasamadim ama negstif enerji aldim hastaneden hocanin odasi da syni dedigin gibi insanin modu dusuyor
Yaa çok sevindim
Gittiniz yer ne kadar düşünceli bir yer öyle. Bebe inatçı kameralara yakalanmak istemiyor kuzuu
Vallahi geliyor koçlarDoktor da nazlı bi kız dedi. Başına buyruk olabilir. Hele ki vaktinde doğup koç burcu olursa çoğumuzun bebeğinde olabilecek bir özellik
Kıymetini bilmiyorlarO hastaneden kadın bir doktor görmüştüm instagramda. Odası baya baya geniş aydınlık. Orkideleriyle bebekleriyle poz vermiş bol bolmuhtemelen reklam yüzü, gebeleri de öyle çekiyorlar bence . Bizim canım hocamıza da verdikleri odaya bak bi de
Ben de tam şimdi rapora bakıyordum, hatta araştıracaktımKızlar bebek hareketlerini benim gibi olanlar daha az hissediyormuş. Bakın. Plasentam rahmin ön duvarındaymış. Sonucu bu.
Plasentanın rahmin ön duvarında yerleşmesi plasenta anter gebelik ya da bebeğin sağlığı açısından herhangi bir sorun oluşturmaz. Plasenta anterior durumunda anne adayı bebeğin hareketlerini fark etmekte güçlük çekebilir.
Posterior arka duvarda olmasi gerektiği yerde normalBen de tam şimdi rapora bakıyordum, hatta araştıracaktımBende plasenta posterior yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?