- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.341
Bundan sonra kilo alımı daha da artacağı için mi böyle düşünüyolar acaba. Çünkü böyle devam edersem 25i falan görürüm. Ama önceliğimiz bebeğin sağlığı tabiiki her doktor kafasına göre konuşuyor yaa çokta takmamak lazım evet .Bu kilo alim olayi internetten baktiginizdada doktora gorede inanilmaz degisiklik gosteriyor bence kac yerde okudum yalnizca 5. Ayin icinde 2 kilo alimi normaldir diye toplam iki kilo degil yani bazi doktorlar sanirim mankenlik ajansi saniyorlar kendilerini tabiki bi saglikli sinir vardir gebelik boyunca 30 kilo alalim demiyoruz ama 15-16 kiloya kadar gayet dogal gelmisiz 5,5 aya 5-6 kilo cok normal canim kisiden kisiye degisir. 3 ay once 17 kiloyla dogum yapmis bi tanidigim suan eski kilosundan daha zayif halde o yuzden artik kilo konusunu asmaliyiz doktorlarin su sacma salak tavirlari bos yere canimizi sikiyor dun bi arkadasa da niye kilo almiyosun demisti mesela doktoru yav sanane bebek gelismismi gelismis hersey yolunda sagliklimi saglikli bos yere insanlarin canini sıkıyorlar.
Ah ne güzel yeni görmüşsün. Bu haftalar çok heyecanlı 2 katına çıkıyor bebek 2 muayene arasıKizlar dun kontrolum vardi.Doktorum perinatolog zaten her muayenem detayli gibi oldugu icin ekstradan bir detayli muayene olmadi benim icin cokk sukur her sey yolunda 19+2 357 gram cikti bebis cok hareketliydi :) 1 ayda 3 kg almisim tam doktorum bir sey demedi hatta esimle baya gulduler benim cok kilo aldim diye soylenmelerimeama ben yine de cok taktim cok almisim paketli gida,seker,hamur isi vb cikarticam bi sure hayatimdan sanirim ama sansa 10 gun sonra bir yurtdisi seyahatim var orda almazsam bu ay kilo almamayi kafaya takmis durumdayim bana sans dileyin
Kilo konusunda çok haklısın herkes birşey diyor ama tabloya göre benim de kilo alımım normal, sevindimBu kilo konusuna oyle cok taktimki hatta dunya saglik orgutunun belirledigi bi tablo varmis saglikli kilo alimini gosteren hemsire arkadasim onu gonderdi dun aksam bana sizinlede paylasiyorum herkes buna uymak zorunda degil tabiki bazilarimiz mide bulantisi yuzunden ilk aylarda cok ciddi kilo verdi simdi almis olsada toplam kilosunda cok ciddi artislar yok bunlar istisna tabiki ama 5-6 kilo aldim diye benim gibi uzuluyorsaniz lutfen tabloya bakin
Ben kullandim 13. Haftalarda galiba 4 lu antibiyotik ve ikili fitil vermiştiKızlaar merhaba. İdrar yolu enfeksiyonu olanlar vardı olup da antibiyotik kullanan var mı aranızda
A.s. cnm gayet normal şuan bende 19bitti. Gün içinde çok takip edemiyorum iş yerinde ama hareket halinde hissedilmiyor o kesin. Bazen tüm gün hissetmiyorum bazen gün boyu kıpır oluyor ama yatarken bariz hissediliyor. Bnm de 8 yıl oldu son iki ayda bariz tekme hissederiz galiba şimdi ancak kipirtiKızlar selam ... Bebeğimin hareketlerini bazen çok güçlü hissediyorum bazen de uzun saatler hissedemiyorum. Bir önceki hamileliğimin üstünden 11 yıl geçtiği için hatırlayamıyorum da... Acaba sizde durumlar nasıl
Benim 20+0 bugün.. en çok sırtüstü yatarken hissedebiliyorum.otururken veya ayaktayken ise yok denecek kadar az ....
Ayyyy kızmaz canım kontrol hakkın var özledim geldim yüzünü görmek isteidm dersin girmeden 10 dk önce tatlı bişeylerde yersinAy bugün çok hevesli gitmiştim yüzünü net görebilirim büyümüştür diye minik yavrum ters duruyomuş kaburgalarını gördük sadece10gün içinde bi daha gitsem kızar mı acep doktor bi daha denesem şansımı. Bir de aklıma şu geldi bugün çok hareket hissetmedim acaba ters durduğu için etkiliyo mudur ayakları falan çarpmıyo mu acaba karnıma
Ben ne zaman uyusam dinlensem dımtıs dımtıs oynayası geliyor, ne zaman hareketliyim o zaman tık yokKızlar selam ... Bebeğimin hareketlerini bazen çok güçlü hissediyorum bazen de uzun saatler hissedemiyorum. Bir önceki hamileliğimin üstünden 11 yıl geçtiği için hatırlayamıyorum da... Acaba sizde durumlar nasıl
Benim 20+0 bugün.. en çok sırtüstü yatarken hissedebiliyorum.otururken veya ayaktayken ise yok denecek kadar az ....
Ben de bi sabah kahvaltıdan sonra hissediyorum, bi de akşam yemeğinden sonra en çok gün içerisinde hareketliyken nadir. Hele akşam sırtüstü hafif uzandıysam cok hareketli oluyorlar.Kızlar selam ... Bebeğimin hareketlerini bazen çok güçlü hissediyorum bazen de uzun saatler hissedemiyorum. Bir önceki hamileliğimin üstünden 11 yıl geçtiği için hatırlayamıyorum da... Acaba sizde durumlar nasıl
Ay evet ya çok istiyorum görmeyi. Haftaya detaylıya gideceğim olmadı sonuçları göstermeye geldim derimAyyyy kızmaz canım kontrol hakkın var özledim geldim yüzünü görmek isteidm dersin girmeden 10 dk önce tatlı bişeylerde yersininşallah görürsün bu sfer
Ben ne zaman uyusam dinlensem dımtıs dımtıs oynayası geliyor, ne zaman hareketliyim o zaman tık yokve evet en çok sırtüstü yatınca hareketlerini hissediyorum ben de. Her gün farklı modda canım bence gayet normal
Benim de aynısı kızlar gün içinde çok nadir, ben çalışırken ama ben akşam eve gelip uzansam pıt pıt hareketleri artıyor resmenBen de bi sabah kahvaltıdan sonra hissediyorum, bi de akşam yemeğinden sonra en çok gün içerisinde hareketliyken nadir. Hele akşam sırtüstü hafif uzandıysam cok hareketli oluyorlar.
O pıt pıtlar yakında güm güm olacakBenim de aynısı kızlar gün içinde çok nadir, ben çalışırken ama ben akşam eve gelip uzansam pıt pıt hareketleri artıyor resmen
Ben de çok severim koçları. Aslan burcuyum. Bizim ev zaten curcunaKoç en iyi anlaştığım burçtur benimumarım oğlumla da iyi anlaşırız. Boğa olmasından çok korkuyordum nasıl doyacak diye
Eyvah eyvah bildiğin kraliyet ailesiBen de çok severim koçları. Aslan burcuyum. Bizim ev zaten curcunaoğlum kova eşim akrep
Gerilme noktalarında değilEyvah eyvah bildiğin kraliyet ailesiçok eğlenceli bi evdir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?