2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu kilo konusuna oyle cok taktimki hatta dunya saglik orgutunun belirledigi bi tablo varmis saglikli kilo alimini gosteren hemsire arkadasim onu gonderdi dun aksam bana sizinlede paylasiyorum herkes buna uymak zorunda degil tabiki bazilarimiz mide bulantisi yuzunden ilk aylarda cok ciddi kilo verdi simdi almis olsada toplam kilosunda cok ciddi artislar yok bunlar istisna tabiki ama 5-6 kilo aldim diye benim gibi uzuluyorsaniz lutfen tabloya bakin

Eklentiler

• 3AD7E245-CD2E-43E1-8219-2868A4B54E41.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 95
Bundan sonra kilo alımı daha da artacağı için mi böyle düşünüyolar acaba. Çünkü böyle devam edersem 25i falan görürüm. Ama önceliğimiz bebeğin sağlığı tabiiki her doktor kafasına göre konuşuyor yaa çokta takmamak lazım evet .

Ah ne güzel yeni görmüşsün. Bu haftalar çok heyecanlı 2 katına çıkıyor bebek 2 muayene arası ben de haftaya 19+2 deyken göreceğim. Kilo alımım da galiba aynı seninle. 2 kilo gibiydi en son ama dün yediklerimden sonra 3 olur cinsiyeti neydi sizin miniğin?

Kilo konusunda çok haklısın herkes birşey diyor ama tabloya göre benim de kilo alımım normal, sevindim

Kızlar selam ... Bebeğimin hareketlerini bazen çok güçlü hissediyorum bazen de uzun saatler hissedemiyorum. Bir önceki hamileliğimin üstünden 11 yıl geçtiği için hatırlayamıyorum da... Acaba sizde durumlar nasıl
Benim 20+0 bugün.. en çok sırtüstü yatarken hissedebiliyorum.otururken veya ayaktayken ise yok denecek kadar az ....

A.s. cnm gayet normal şuan bende 19bitti. Gün içinde çok takip edemiyorum iş yerinde ama hareket halinde hissedilmiyor o kesin. Bazen tüm gün hissetmiyorum bazen gün boyu kıpır oluyor ama yatarken bariz hissediliyor. Bnm de 8 yıl oldu son iki ayda bariz tekme hissederiz galiba şimdi ancak kipirti

Ben de şu kilo konusuna taktım. Dün aynada kendimi pijamalarımla görünce moralim bozuldu çok. Normalde geniş olan pijamalarım resmen üstüme yapışmıştı. Akşamları yemekten sonra yoğurt, bir porsiyon meyve ya da kuruyemiş dışında bir şey yememek lazım. Ben şimdiye kadar aştım baya. Beyaz ekmek normalde yemezdim, gebelikte başladım, arada tost falan yapıyordum. Onu da bırakmam gerek. Aşırı da yemiyorum aslında ama bu kilo moralimi bozuyor

Ay bugün çok hevesli gitmiştim yüzünü net görebilirim büyümüştür diye minik yavrum ters duruyomuş kaburgalarını gördük sadece 10gün içinde bi daha gitsem kızar mı acep doktor bi daha denesem şansımı. Bir de aklıma şu geldi bugün çok hareket hissetmedim acaba ters durduğu için etkiliyo mudur ayakları falan çarpmıyo mu acaba karnıma

Ayyyy kızmaz canım kontrol hakkın var özledim geldim yüzünü görmek isteidm dersin girmeden 10 dk önce tatlı bişeylerde yersin inşallah görürsün bu sfer

Ben ne zaman uyusam dinlensem dımtıs dımtıs oynayası geliyor, ne zaman hareketliyim o zaman tık yok ve evet en çok sırtüstü yatınca hareketlerini hissediyorum ben de. Her gün farklı modda canım bence gayet normal

Ben de bi sabah kahvaltıdan sonra hissediyorum, bi de akşam yemeğinden sonra en çok gün içerisinde hareketliyken nadir. Hele akşam sırtüstü hafif uzandıysam cok hareketli oluyorlar.

Ben de bi sabah kahvaltıdan sonra hissediyorum, bi de akşam yemeğinden sonra en çok gün içerisinde hareketliyken nadir. Hele akşam sırtüstü hafif uzandıysam cok hareketli oluyorlar.
Benim de aynısı kızlar gün içinde çok nadir, ben çalışırken ama ben akşam eve gelip uzansam pıt pıt hareketleri artıyor resmen

Eyvah eyvah bildiğin kraliyet ailesi çok eğlenceli bi evdir kesin
Gerilme noktalarında değil sanki hepimiz kafamızın dikine gidiyoruz. Koç hepimizi ezer geçer gibi sağlıkla gelsinler de. Ama koçların kafasının dikine gitmelerini severim ben. Ya da sevdiğim tüm koçlar böyleydi, bakalım balık olmaz inşallah erken gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…