Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir kiz da benden hanımlar cok Şükür. 11 arti 3um onden gidiyiruz bakal 12 yle uyumlu dedi perinatolog ve kiz dedi. cok şükür saglikli olsun da. kiz erkek ne farkeder.
Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Aslinda oncesinde tahmin almayarak en iyisini yapmissin artik netlesir o zaman diye dusunuyorum. Oyle gercekten oglum veya kizim diye sevmek istiyorum bende artik benimde bidahaki kontrolde netlesir insallah
11+2 günlüğüm, şükür bebek iyimiş kanama alanıda görmedi ama önlem amaçlı progesteron verdi, 5 günde iş için rapor dinlenmeliymişim, onun dışında erkeğe benziyor dedi oda eşim sıkıltırdı cinsyet göreblyomısunuz falan diye, o da cok erken değişebilir ama erkeğe benzyo dedi şükür sorun yok
11+2 günlüğüm, şükür bebek iyimiş kanama alanıda görmedi ama önlem amaçlı progesteron verdi, 5 günde iş için rapor dinlenmeliymişim, onun dışında erkeğe benziyor dedi oda eşim sıkıltırdı cinsyet göreblyomısunuz falan diye, o da cok erken değişebilir ama erkeğe benzyo dedi şükür sorun yok