• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yöneticimiz sayfa yöneticisini etiketleyip bir kaç kere sormuştu ne zaman dönecekler diye acaba ondan mı oldu ki tartıştılar mı
Barbie ve Sultansultan neden gitti, bebek arabası konuştuk marka fln konuşmakta mi yasak diye düşündüm başka birsey aklıma gelmiyor

Barbie ve Sultansultan neden gitti, bebek arabası konuştuk marka fln konuşmakta mi yasak diye düşündüm başka birsey aklıma gelmiyor
Evet ikisinin de son zamanda yaptığı ortak şey marka adı yazmak sanırım ama bu yasak mı ki? Başka topiclerde bir sürü ihtiyaç listesi filan var yani.

Selamlar kızlar🥰 kaşıntı yaşayan var mı özellikle karın ve göğüs bölgem çok kaşınıyor benim acaba büyüdükleri için mi bilmiyorum
Selamm. Hemen yag krem surmeye basla. Dedıgın gıbı buyuduklerı ıcın kasınıyor. Hamılelere ozel krem yag surmezsen catlak olabılır.

Marka vermek yasak değil. Marka adına bi sürü konu bile açılıyor.
Başka şeyler oldu demek ki 😕

Evet canim bakalim 1 ay daha sabredicez ogrenmek icin hayirlisi sagliklisi olsun insallah 🌸
Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorum😅ona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu

Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorum😅ona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Aslinda oncesinde tahmin almayarak en iyisini yapmissin artik netlesir o zaman diye dusunuyorum. Oyle gercekten oglum veya kizim diye sevmek istiyorum bende artik benimde bidahaki kontrolde netlesir insallah 💕

Yaa kaç haftaliksin cok geçmiş olsun güzel haberler ver ins
Ne dedi doktor? Umarm her şey yolundadır
11+2 günlüğüm, şükür bebek iyimiş kanama alanıda görmedi ama önlem amaçlı progesteron verdi, 5 günde iş için rapor dinlenmeliymişim, onun dışında erkeğe benziyor dedi oda eşim sıkıltırdı cinsyet göreblyomısunuz falan diye, o da cok erken değişebilir ama erkeğe benzyo dedi şükür sorun yok;)

Eklentiler

• E166C99E-41E9-4DCE-ADDA-18778B0E357F.webp
    E166C99E-41E9-4DCE-ADDA-18778B0E357F.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 80
11+2 günlüğüm, şükür bebek iyimiş kanama alanıda görmedi ama önlem amaçlı progesteron verdi, 5 günde iş için rapor dinlenmeliymişim, onun dışında erkeğe benziyor dedi oda eşim sıkıltırdı cinsyet göreblyomısunuz falan diye, o da cok erken değişebilir ama erkeğe benzyo dedi şükür sorun yok:KK66:
Gozunaydin cnm dinlen bol bol

Back
X