2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
4+0 ile merhaba ☀️ Ben de henüz kan bile vermedim test ile koyulaşma takip ediyorum. 6 Eylülde ilk randevumuz daha çok var 🥰
25 aylık olmak üzere olan bir de hareketli bir bebe de bende var.
Anca akşam iş güç biterse bakabiliyorum. Gündüz vakit ayırmak namümkün 😂
Bebeginiz kac kilo hamilelginizde kucağınıza aliyorsunuz deglmi ben 3 5kilo bisey kaldirinca inanilmaz kasik agrim oluyor;( bebegi olan anneleri dusunuyorum yoruluyorlar pesinde kosuyot kaldiriyorlar sanci oluyor mu acaba

Oksaparı neden bırakıyosun doktorun mu dedi? Tüp bebek tedavisinde oksapar test olmaksızın herkese veriliyor riske atmamak için ve doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonra da bir süre devam ediliyor. Neden bırakacağını anlayamadım ben
Bilmiyorum ki soktor öyle söyledi.

Kızlar merhaba ben de 10+5 deyim ikili test için haftaya perşembeye randevu aldım perinatolog tarafından yapılacak sizler ne zaman yaptıracaksınız acaba

Yok hiç yorum yapılmadı bu konuda. Ay sonunda gideceğim. Gideceğim tarih sata göre 16+0 ultrasona göre 16+2 oluyor.
Yani 17.haftama girdiğim zamana göre ayarladım. Cinsiyet kesinleşsin diye.
Ki bu haftalarda bile öğrenmeyen oluyor ama ben o kadar şanssız olmam umarım😅 artık bitsin bu belirsizlik.
Umarım öğrenirsiniz bende 16 da gidicem belli olsun diye ama ilk oğlumda 21 de öğrenmiştim o yüzden sartlanmakta istemiyorum ogrenicem diye umarım öğreniriz :KK49:

5CBB95CA-EC3F-4676-A1D7-2E17E2B49E67.webp
Günaydın kızlar 12+1 tahmin almam mümkün mü ?

Umarım öğrenirsiniz bende 16 da gidicem belli olsun diye ama ilk oğlumda 21 de öğrenmiştim o yüzden sartlanmakta istemiyorum ogrenicem diye umarım öğreniriz :KK49:
Ben de ondan korkuyorum. 😕 o kadar uzamasa. Net belli olsa. Peki size 21.haftadan önce tahmin yapılmadı mı? Yapıldıysa tutmadı mı? O yüzden mi 21de netleşti?

Back
X