2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de hamilelik öncesinden beri regenesis max kullanıyorum. Hem folik asit hem omega 3 hem de vitaminler için
2. Trimesterda kullandığımız vitaminlerde folik asit olması sıkıntı olur mu? 3 ay bitince folik asiti bırak dedi bana doktorum. Ben de belli bi aydan sonra folik asit fazlalığının da iyi olmadığını okumuştum da bi yerde kafama takıldı.

Doktorda sagolsun 12 haftalık bebek ama tost makinesi ile çekmiş fotoyu😅 minnak bi çıkıntı gördüm sandım ama genelde tutturamiyorum ben senin ki doğrudur kesin😅
Yok canim kesin degil,erkek de olabilir.Kizlarda da cikinti oluyor o cikinti paralel ise kiz dik ise erkek derler,senin minnak paralel geldi ondan kiz gibi dedim ama yanilma ihtimalim cok yuksek😀

Kızlar salı günü randevum var 12+4 oluyorum cinsiyet söyler mi doktor acaba çok heyecanlıyım. Bebek gösterirse görünür artık değil mi kesin olarak

Kızlar salı günü randevum var 12+4 oluyorum cinsiyet söyler mi doktor acaba çok heyecanlıyım. Bebek gösterirse görünür artık değil mi kesin olarak
Erkekse belli olabilir. Benim oğlumda 12+ karda öğrenmiştim. Benim de Çarşamba randevum var 11+6 olacağım biraz önden gidiyor bebek ama belki ben de öğrenebilir miyim diyorum erkekse belli olur belki

Back
X