2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Offf reflüyle başım belada … daha tam iştahım yok biliyor musunuz ? Yemek yapamıyorum yiyemiyorum hala 53 kg . Özellikle akşamları fena geçiyor . 😔
Ben de aynı durumdayım bırak yemek yapmayı yemeğin adını duyunca mutfağın kapısından bakınca bile bi fena oluyorum

kızlar günaydın, ya bizim bu forum başlığımız ne olcak ya, hemşire kontrolündeydi girişteki bilgiler güncelleniyordu falan şu an editör diyor, cinsiyetler falan güncel değil, sayfamızın tadı kaçtı niye böyle yaptılar ya, bi sürü kişi yok oldu falan, bilgisi olan var mı, özledik diğerlerini ve meraktayız gebelikleri nasıl gidiyor iyiler mi
Canın editör guncelliyor, hatta dün güncellenmiş ve arkadaşları çıkarmış pasifleri, wp olayından gidenler oldu, barbie ve Sultan niye gitti hiç anlamadım çünkü hicbise yoktu, ikiside arkadaş bide kendi istekleri ile gittikleri galiba diyorum, kesks böyle olmasaydı ama bi 5-10 kişi aktif kullanıyoruz gene 🤦‍♀️

evet ya üzücü, yani tamamen gitmemişlerdir öyle olsa idi üyleikleri iptal edilmezmiydi, yani acaba bu başlıktan atılmaları neden, yeniden bi sayfa mı açsak şu baştaki bilgileri güncelleyebildiğimiz , kafam cok karıstı, bu editör kim :) ama burdan cok sey öğrendik, mutlulugumzda üzüntümüzde destek gördük arkadaslardan, geri dönmelerini sağlasalar keşke
Belki de çok geç dönecekler ondan silindiler listeden. Cezayı abartılı bi süre verdiler demek ki. Aylarca sürebiliyor. Editör de sitenin editörü sanırım cidden. Yani yöneticilerden biri

Katılıyorum. Kurallar çiğnenmiş olabilir ama neden gittikleri hakkında açıklama yapılsaydı iyi olurdu. Böyle bir garip oldu...

Dün ilk defa biri hamile misin diye sordu bol tshirt giymeme rağmen. Demek ki belli olmaya başladı :)
Ama 2,5 kilo almışım, sağlıklı beslenmeme rağmen. Artık yapacak bişey yok. 20.haftaya kadar böyle kalsam iyi olurdu.

ay eyvah hala var mı taş, umaarım onlar kıpırdamazlar artık :skandal: hayırlısı olsun canıom cumaya 3 var azkalmış, benimde gecen salı zorladık doktoru tahminde bulun diye erkege benziyor dedi erken dedi, bu sefer daha karıstı kafamız keşke sıkıstırmasaydım dedim, bugün öğlen 13.30 da kontrolüm var bakim ne diycek , artık cinsyet falan asla sormam aldım agzımın payını:işsiz:
😂😂 ay hayırlısı olsun kuzum sen ne istiyorsun peki yada hissettiğin ne ? ben kız çok istiyorum hislerimde o yönde ama çevremde çoğunluk erkek olcak diyor sinir oluyorum 😂😂 yani aşırı turşu limon yiyorum çin takvimim flanda kız hayırlısıyla sağlıklı olsun ikiside sürpriz olur ilk çocuk benimki zaten 😍

Canın editör guncelliyor, hatta dün güncellenmiş ve arkadaşları çıkarmış pasifleri, wp olayından gidenler oldu, barbie ve Sultan niye gitti hiç anlamadım çünkü hicbise yoktu, ikiside arkadaş bide kendi istekleri ile gittikleri galiba diyorum, kesks böyle olmasaydı ama bi 5-10 kişi aktif kullanıyoruz gene 🤦‍♀️
editör sadece o kişileri listeden çıkarmış, ne bileym cinsiyet falan güncellemeleri yapılmadı orayı takip etmek de güzeldi bence, bi üstlenen olursa durumu belki deviedilebilir söyledniği gibi
Belki de çok geç dönecekler ondan silindiler listeden. Cezayı abartılı bi süre verdiler demek ki. Aylarca sürebiliyor. Editör de sitenin editörü sanırım cidden. Yani yöneticilerden biri
cezalar ne kadar süreli oluyor acaba, bu kadar abartılacak bi durum varmıydı onu da bilemedm:(
Dün ilk defa biri hamile misin diye sordu bol tshirt giymeme rağmen. Demek ki belli olmaya başladı :)
Ama 2,5 kilo almışım, sağlıklı beslenmeme rağmen. Artık yapacak bişey yok. 20.haftaya kadar böyle kalsam iyi olurdu.
canım zaten doktor her ay bir kilo almak sağlıklı diyor, ben de 4 kilo verdm diye kafaya takıyorum :( sıkma canını abartı değil 2,5 kilo, sağlıklı beslenmeye devam :)
😂😂 ay hayırlısı olsun kuzum sen ne istiyorsun peki yada hissettiğin ne ? ben kız çok istiyorum hislerimde o yönde ama çevremde çoğunluk erkek olcak diyor sinir oluyorum 😂😂 yani aşırı turşu limon yiyorum çin takvimim flanda kız hayırlısıyla sağlıklı olsun ikiside sürpriz olur ilk çocuk benimki zaten 😍
benim bi tane oğlum var canım, gönül tabi ne desem de kızdan yanaydı ama doktor erkeğe benzyor dedi bi bozulmadım değil töbe yarabbim :)) tabi sağlıklı olsunlar biz de torun severiz kız:)) bende ekşi yiyorum oglumdan cok farklı geçiyor gebeliğim o yüzden bende baya kıza odaklanmıstım ama bu belirtiler cok bişey ifade etmiyor aslnda, senin ilkmiş canım zaten inş hayırlı haberler alırsın cuma günü

editör sadece o kişileri listeden çıkarmış, ne bileym cinsiyet falan güncellemeleri yapılmadı orayı takip etmek de güzeldi bence, bi üstlenen olursa durumu belki deviedilebilir söyledniği gibi

cezalar ne kadar süreli oluyor acaba, bu kadar abartılacak bi durum varmıydı onu da bilemedm:KK43:

canım zaten doktor her ay bir kilo almak sağlıklı diyor, ben de 4 kilo verdm diye kafaya takıyorum :KK43: sıkma canını abartı değil 2,5 kilo, sağlıklı beslenmeye devam :)

benim bi tane oğlum var canım, gönül tabi ne desem de kızdan yanaydı ama doktor erkeğe benzyor dedi bi bozulmadım değil töbe yarabbim :)) tabi sağlıklı olsunlar biz de torun severiz kız:)) bende ekşi yiyorum oglumdan cok farklı geçiyor gebeliğim o yüzden bende baya kıza odaklanmıstım ama bu belirtiler cok bişey ifade etmiyor aslnda, senin ilkmiş canım zaten inş hayırlı haberler alırsın cuma günü
İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı 😍

ne yazık kii.... neyse biz elimizden geldiğince canlı tutmaya calısalım. şuan resmen mart ayı annelerine yancılık yapıyorum, napalım orası kalabalaık bilgiler cok, bi ay önde oldukları için de bizi neler bekliyor görebiliyoruz :dondurma:

Ben her ayın annelerini inceliyorum neredeyse. Tüm gruplara bakıyorum. Nisan sonrası gruplar hariç tabi. Bizden ilerde olan hamilelik topiklerinde geziyorum. Çok da iyi oluyor😁

Bende 3 kilo aldım malesef ve inan öyle abur cubur çikolata vs. Yemiyorum🤔

Ben her ayın annelerini inceliyorum neredeyse. Tüm gruplara bakıyorum. Nisan sonrası gruplar hariç tabi. Bizden ilerde olan hamilelik topiklerinde geziyorum. Çok da iyi oluyor😁
ya valla en iyisi böyle sanırım. kendi başlığımızda çok hareket olmaynca bi kötü hissetmyor da değilim, ama baya bişey öğrendm mart başlığında:dondurma: daha ileri aylarabakınca korkup kaçıyorum ben:skandal:daha hazır değilim onlaraa :)))

Bende 3 kilo aldım malesef ve inan öyle abur cubur çikolata vs. Yemiyorum🤔
Ben de 3 kilo verdim ama üst karnım gazdan hazımsızlıktan 3 kilo almısım gibi. Bu hamileliğimde 10. Haftada basladı kusmalar kızımda daha erken baslamıstı bulantı ama bu kadar kusmuyordum heralde ikiz olduğundan artık 🤷🏼‍♀️ Neyse geçecek napalım iyi olsunlar da

Kızlar dün pizza yaptık evde iki gündür de pizzq yedim mecbur bitmesi için sosis ve sucuk da vardı içinde pişmiş ama acaba bi zararı olur mu ki

Kızlar dün pizza yaptık evde iki gündür de pizzq yedim mecbur bitmesi için sosis ve sucuk da vardı içinde pişmiş ama acaba bi zararı olur mu ki
Canım çekti şu an😋😋😋 bi şey olmaz nadiren yiyoruz öyle şeyleri. Bir gün ben de yapayım, bir de kfc yicem bi ara. O da aklımda🤩 çoğunlukla sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğim için sıkıntı yapmıyorum ben. Arada yiyorum

Back
X