canım ben en son 12.haftada 2li test verdim bir daha da gitmedim. Baktım ki o haftada da söylemedi, dedim 1 ay bekle öyle git. İşte haftaya perşembe randevum var. Umarım öğrenirim. 16.haftam bitmiş olacak o zaman. Kesinleştirmek için bekleme kararı aldım. Normalde ayda 2 kez gidiyordum.

tayt da olur umarım. sonucu paylaşırım.
çok rahat idare edersin canım bol kesim giyen biriysen. Ben hep dar giyiyordum ama bol sweatlerim gömleklerim de vardı. Onlar iyi oluyor. göbek çıkınca hamile kıyafetlerinden aldım birkaç tane. Pantolon, lastikli kumaş pantolon vs. Lcw’den aldım. Hiç çok para vermeyi düşünmüyorum. Zaten geçici giyineceğiz. İdare etmek en iyisi.
Şu an öyle indirimler var ki ne alsam şaşırdım. Lcw kupon indirimini değerlendirmek lazım cidden. Bu arada ben de bez almayı düşünüyorum. Amazon sitesinde kullanmak için indirim var elimde. Oraya bakayım ben de. Ekim kasım çok iyi değerlendirmemiz gereken aylar.
Benim de boyum 1.68. 56 kiloyla başladım. Evdeki tartıda en son 58.75 çıktım ama görünürde kilo almış değilim. İç karın genişliyor ağırlaşıyor, ondandır dediler bana ama bilemedim.
67de bile bolluk olduysa büyük gelir bana. Ama yorumda 60 kiloyla m beden olmadı denince L mantıklı geldi. Şimdi olmasa bile 1 ay sonra kesin olur herhalde. Bacaklarım da uzun. Çok ince de değil. Ama bilemedim.
Valla çok haklısın. Doğuda ve benzeri küçük şehirlerde ben de özele hiç güvenmiyorum. Doğu görevi yaptığımda çok iyi anladım. Doğuda devlet en iyisi. Büyük şehirlerde durum öyle değil tabii. Çok fazla hastane var. Ve rekabet büyük. O yüzden özelde de harika doktorlar oluyor. Devlet genelde çok ilgisiz. Ama illa ki orda da işini iyi yapan vardır. Fakat denk gelmek mesele. Ben pek denk gelemedim devlette iyi bir doktora. Artık bıraktım gitmeyi zaten. Direkt özele başladım.