• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
YUPPPİİİİİİ KIZLAR OLDU SONUNDA SESİMİZİ DUYURABİLDİM KAZEN YÖNETİCİYİ Papatya0593 Papatya0593 YAPTII 😍😍😍😍😍😍😍 ayy çok sevindim 😂 hadi bunun şerefine herkes sırayla benim bu mesajımın altına büyük harfle cinsiyetini yazsın papatya da burdan sırayla değiştirsin. benim bebişim ERKEK 🥰🥰
yaa benim minnoşun cinsiyet belli değil daha 11 kasımda inş randevum o zaman gösterir diye umuyoruz :))

Kizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün 😊🌸🌸🌸
İnşallah bu perşembe nasip olur da bebeğim kendini gösterir ve benim için de oraya cinsiyet yazarsın :dua: :dua: Artık öğrenmek istiyorum.:anneadayı:

Cok inceymis aslında neden böyle olmuş ki, benim de 12. Haftada 1 civariydi tekrar 20. Haftada soyleyecek heralde 16.haftada birsey söylemedi doktor enseyle ilgili, acaba ölcümlerden biri hatalı mi?
Ense kalınlığı 14 ten sonra ölçülmüyor. İkili testte sadece 11-14 haftalar arasında ölçülüp yazılıyor. İkinci kez ölçeni de ilk kez duyuyorum

Selamlar
Haftasonu karnımda, özellikle sağ tarafta sancı girmesi gibi bir ağrım vardı. Normal zamanda önemsemezdim, üşüttüm falan heralde deyip geçiştirirdim ama baktım ki geçecek bir şey değil. Arabam da o gün yoktu, kendi doktorum yerine en yakındaki hastaneye gidip bir görünmek istedim. Şansıma çok tatlı bir doktora denk geldim kartal kızılay hastanesinde. Önce bebeğe baktı iyice sonrasında da idrar örneği istedi. Yarım saat olmadan sonuç çıktı ki idrarımda eritrosit, lökosit varmış. Kum düşürme ihtimalin var, iltihap var dedi ve tek kullanımlık monurol verdi. Kendi doktoruma da danışarak antibiyotiği içtim.

Bu dönemde enfeksiyonlar düşündüğümüzden daha kötü etkiler yapabiliyormuş. Sizlerin de başına gelirse vakit kaybetmeden doktora görünün mutlaka diye yazıyorum. Çünkü ben normal şartlarda bu tip bir ağrı için doktora gitmezdim. Hastane yollarına düşmemde kendi doktorumla muayeneme daha 10 gün olması ve evham perilerim de sebebiyet vermiş olabilir tabi 😇😇
Çok iyi yapmissin canım ilerlemeden çözmek çok önemli her zaman benimde dün gece karnıma sol tarafa bir sancı girdi adım atamadim ama sabaha geçti çok şükür geçmese gidecektim ;)

YUPPPİİİİİİ KIZLAR OLDU SONUNDA SESİMİZİ DUYURABİLDİM KAZEN YÖNETİCİYİ Papatya0593 Papatya0593 YAPTII 😍😍😍😍😍😍😍 ayy çok sevindim 😂 hadi bunun şerefine herkes sırayla benim bu mesajımın altına büyük harfle cinsiyetini yazsın papatya da burdan sırayla değiştirsin. benim bebişim ERKEK 🥰🥰
Ayy süper ya bende çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah Bi daha böyle tatsız şeyler yasanmasin :KK68: :KK200: benim findigim da KIZ:anneadayı:

Çok mer merak ediyorum en son tablo oluşunca bi sayalım kaç kız kaç erkek bu minişler👼🏻🥰🥰 Papatya0593 Papatya0593 ben 7 kasımda bildirip listeye son anda giriş yapacağım😂😂😂

VivaLaJuicy VivaLaJuicy bu hafta kalpler heyecanla senin için atıyor, 3 hafta benim gündem boş sonra detaylı ultrason 😍 şu bebişleri hissetmeye başlayalım artık ya zırt pırt gelen ultrason isteğim bitsin istiyorummmmmm 😅
O istek bitmez😄 🥰Ben 1 aydır uzağım ya düşünsene😄 nasıl bekledim. Detaylı ultrason için ben de sabırsızım. Hele ki onu hissetmeyi çok istiyorum😍 az kaldı sabır💕🐥

Hayırlı olsun 🌺🌺 benim de erkek 💙

Back
X