- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.521
canım benmde 14 haftalıkken bir hafta önce kürtaj oldum özeldeki doktorum normal rutin kontrolde ense kalınlığını 4.5 mm gördü fetal dna yada amiyosentez önerdi bizimde maaşımızı almamıza 2 hafta vardı fetal dna yaptıralım dedik sonra başka özel muaynanesi olan bi doktora gittik heryeri ödemdi ense kalınlıgını ölçmedi bile direkj çam sakuraya perinatolojıye gönderdi amiyo sentez için gecen hafta pazartesi randevum vardı gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim ve hemen yatış yaptılar gece hastanede kaldım bişi yeme içme dediler alttan ve dil altına ilaç verildi ikinci ilaçta düşük yaptım ve sonrasında hıc bayıltmadan ve uyuşturmadan kürtaja aldılar bebeğimin sonucu patolojıye gitti ama genetiğede gönderebiliyormusum o an biz söyleyebılıyormusuz benım bılgım yoktu demedim bişi suan pişmanım ve hastaneye kontrole gittimde cok ugrastım genetiğede gitsin die ama ona o an karar veriyormuşuz bu konuda bılgisi olan varmı kandanda versek aynı seymı bebeğimi unutamıyorum allahım kmseyı hastaneden eli boş cıkarmasın suan ben yenıden hamile kalmak istiyorum canım ben saha lohusayım benm gögüslerime sütte birikmişti o sütü temizllerken bebeğimiz rızkı die ağladım allahım kımseye bu acıyı yaşatmasın doktor devletteki 6 ay dedi ama patalojı sonucum cıksın özeldeki doktoruma gidecegım bakalım o ne diyecek umarım sende yenıden aynı duyguları tadarsın canım beraber tadarız seni cok iyi anlıyorumnKızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?
Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.