• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhabalar 🥰 bizde 14haftalık olduk
Ama bitmeyen bir mantar sorunumuz var aranızda yaşayan varmıı nasıl çözüm buldunuz delirmek üzereyimmm
Benim ilk gebeligimde olmuştu canim hüngür hüngür ağlıyodum o derece sonra sağlık ocağı Dr um vajinal Bi fitil ve Bi hap vermişti geçmişti tamamen

• Beğen
Reactions: tdv
Teşekkür ederim arkadaşlar. Doktora gittim geçmeyince epey endişelendim, çünkü şiddetleniyor gibiydi. Acilden içeri girince ağrım azalıp kesildi 😂 kadım doğum uzmanına muayene oldum, bebek iyi bir sıkıntı yok, gaz sancısı olabilir dedi, ağrı kesici serum yapacaktı ağrım geçtiği için istemedim. Eve gidince tekrar olursa parol içebilirsin diyip gönderdi. Eve girdim ağrım tekrar başladı ve bazen dayanılmaz oluyor. Parol aldım geçmesini bekliyorum. Apandisit olsa şüphelenirdi heralde diye düşünüyorum ama herhangi bir tahlil vs yapmadı.
Çok geçmiş olsun canım keşke testlerini falan yapsaydı gitmişken ins en kısa sürede geçer gaz sancisiysa hareket etmeye çalış sırtüstü uzan ayaklarını kendine çek uzat çok iyi gelir

Kızlar şöyle bişey gördüm bi bakın isterseniz tek beden 3-6 ay diyor

Eklentiler

• E0EF7029-CA88-4816-8EE2-03203C862E4E.webp
    E0EF7029-CA88-4816-8EE2-03203C862E4E.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 72
Bnm evde travacort mantar kremi vardi öncesinde kullandığım, 3. AyDan sonra kullanılır yazıyor, rabbime sığınıp kullandim, zarar fayda hesaplamak lazim diye düşündüm, faydalı gördüm kullandim 😅🤲
Öncelikle geçmiş olsun. .1 haftadır mantardan deli gibi kasiniyorum. Öyle olduki resmen ayıptır söylemesi dudakları kabarmisti. Hatta sis yaptigim yer mantardan kızarmıştı. 3 gündür gazlı beze batikon döküp temizliyorum. O kadar rahatladım ki anlatamam. ( He bu arada doktora söyledim ama ilaç vermedi) çok geçmiş olsun biran önce kurtulalım insaAllah

Merhabalar bana da orta risk var 3lü taramadan sonra mutlaka perinatolojiye gitmen gerekir dedi. Ultrason sonuçlarına göre birşey saptanmadı ama free hcg ve papp-a düşük dedi kan sonuçlarına göre risk varmış. Anlamadım, risk var mı endişelenmeli miyim dedim,takip edilmesi gerekir endişe yok diyemem dedi. 3lü tarama iyi gelse bile mi gitmeliyim dedim ne olursa olsun herkesten aminyosentez ıvır zıvır bi kaç test söyledi anlamadım açıkçası çok canım sıkıldığı için. Raporda risk düşük diyor doktorum orta risk diyor ben anlayamadım sonucu böyle yada benzer olan birileri yardımcı olabilir mi
Canım merhabalar doktorlar bu tarz konuşabiliyor bu testlerin doğruluk payı çok çok az aslında gerçekten yaptırmamak en mantıklısı ultrason bulgularında da bişey yoksa başka bir doktora git görün derim ben

9.3 günlük tahmin yapabilirmisiniz

Eklentiler

• 20221026_172743.webp
    20221026_172743.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
İnan ne diyeceğimi bilmiyorum şuan. Çok üzüldüm çok anlıyorum seni. Allah savır versin size. 3.5 aylık olmuş artık onun varlığına alışmış oluyorsun ben bile 9 haftalıktı bir ay kadar hamilelik sürecini yaşadım. Ben bile çok üzüldüm. Bugün sağlık ocağından aradılar 15 haftalık hamile gözüküyorsunuz deyince nasıl ağladım. Allah size sabır versin çok yıpratmayın kendinizi. Onlar melek oldu. Babannem derdi kadının yavrusu kendinden önce vefat ederse o yavru cennette annesini bekler derdi. İnşallah hayırlı hamilelik hayırlı doğum hayırlı evlat nasip eder size de bana da olmayan isteyen herkese de.
Cok tesekkür ederim baxen birilerinin beni anlaması dinlemesi bile rahatlatıyor güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim en yakın zamanda yine aynı duyguları tatmak istiyorum suan psikiyatrise gittim ilaç kullanıyorum bi süre kullanayım toparlanayım yeniden o hayalleri kravcagım

Kızlar gögüslerimde çok ağrı var oğlumda hiç böyle olmamıştım ama dokunamıyorum bile iki gögsümde fena bir şekilde ağrıyor aynı durumda olan var mı

Efolis Efolis BUKITOKI BUKITOKI ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ilk telefonda söylemişti prilam içebilirsin diye direk gidip parayla almıştık, ikinci kutuyu geçen aile hekimine yazdırdım alınıyor gebeliğe bağlı bulantı diye verilince. Boşa 160 lira vermeyelim kutu başına kaç kutu içiliyor bebişlere harcanır o paracıklar 🥰
aa 160 tl flan vermedim ben canım demekki karşılıyor bana 2 kutu yazdı çünk. bende şimdi iş yeri hekimine yazdıracağım bugün.

Öncelikle geçmiş olsun. .1 haftadır mantardan deli gibi kasiniyorum. Öyle olduki resmen ayıptır söylemesi dudakları kabarmisti. Hatta sis yaptigim yer mantardan kızarmıştı. 3 gündür gazlı beze batikon döküp temizliyorum. O kadar rahatladım ki anlatamam. ( He bu arada doktora söyledim ama ilaç vermedi) çok geçmiş olsun biran önce kurtulalım insaAllah
ayy kızlar geçmiş olsun bende başlarda çok kötüydüm ama mantar gibi değilde kaşıntısız ama akıntılı ve hafif kokulu doktor 2 li fitil verdi ve travazol krem ama kremi günde 1 kere sadece sürebilirsin demişti çok kullanma dedi bende kullanmadım ama fitil işe yaramıştır. 10 gün sonra bi daha başladı yani o hafif bi koku değişik beni o kadar rahatsız ediyordu ki anlatamam. hatta burda konuşmuştuk doktorum 16. haftaya kadar sabret ondan sonra geçicek herşey düzelicek dei ve fitil vermedi bi dha. şuan çok az beyaz akıntı oluyor değişik birde çok komik bazen vajinadan gaz çıkıyor gibi bişey hissediyorum onu doktora soramadım 😂 ama 14+6 yım bugün. o koku çok azaldı hatta bazen yok. ben sırf o yüzden geçtiğimiz aylarda eşime hiç yanaşmadım kendimi sanki pis hissettim ama geçtğini görünce çok sevindim 🥰

Kızlar gögüslerimde çok ağrı var oğlumda hiç böyle olmamıştım ama dokunamıyorum bile iki gögsümde fena bir şekilde ağrıyor aynı durumda olan var mı
benim başlarda öyleydi sütyen bile takmıyordum sonra o hassasiyet geçti ama uçları hala aynı mecbur alıştım yani. uçları belirginleşti böyle damar damar oldu ve kocaman şişti😂

Kizlaarr dun hep disardaydim o kadar kotu beslendim ki.. suan vicdan azabi cekiyorum 😄siz de benim gibi oluyor musunuz?

Merhaba kızlar, ben de nisan annesi olucam Allah'ım nasip ederse inşallah 🤲 şuan 13 hafta bitiyor bu 3. Gebeligim, 7 yasinda bir kızım var. İlk bebeğimi kaybettim. Yaşım 36. Hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı yüzünden buna şükür deyip dayanıyorum. Sizler nasilsiniz♥️
Hayırlı olsun canım. Yalnız gebelik günlüğüne göre 13.haftan çoktan bitmiş, 14'ün içindesin. Bizim senle doğum için tarihimiz çok benzer benim 14. haftam cumartesi bitiyor. Senin de yarın bitiyor olması gerek :)

Back
X