- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.801
Kizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tam tersiYaa sanki furkan daha hareketli hamza daha sakindir gibi gelmisti bana![]()
Su an yoldayım kontrole gidiyorum duana talibim ins yolundadir :))Hoşgeldiniz diyeyim öyleysezaten bir sürü ayrılan oldu, kalanlar da bırakmasınlar bizi
yolundadır her şey umarım![]()
Benimde öyle canım 53 le başlamıştım 58 im her yerim inanılmaz kalınlaştı gibi geliyo bunalıma giriyorum ara araKizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo![]()
Hayırlı haberlerle git gel ins haber ver bizede dualarımız hep birSu an yoldayım kontrole gidiyorum duana talibim ins yolundadir :))
Her ay bir kilo öneriyoruz dedi doktorum bugün. Ama son aylar çok alınıyor şimdi dikkat etmem lazım dedim. O bir efsane dedi, son aylar yaklaştı nasılsa doğuracağım diye gebeler salıyor dediKizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo![]()
Insallah cnmHayırlı haberlerle git gel ins haber ver bizede dualarımız hep bir![]()
62 ile başladım 66 yim canim bendeKizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo![]()
Doktorum kizacak yine bana62 ile başladım 66 yim canim bende![]()
Evet aslinda dikkat etmem lazim ama gece acikmalarim cok oluyo iste zaten ondan aliyorum kiloyu buyuk ihtimalleHer ay bir kilo öneriyoruz dedi doktorum bugün. Ama son aylar çok alınıyor şimdi dikkat etmem lazım dedim. O bir efsane dedi, son aylar yaklaştı nasılsa doğuracağım diye gebeler salıyor dedibir tık dikkat etmende fayda var bana kalırsa
![]()
Ben kendime kilo almis gibi de gelmiyorum isin kotusuBenimde öyle canım 53 le başlamıştım 58 im her yerim inanılmaz kalınlaştı gibi geliyo bunalıma giriyorum ara ara![]()
İnşallah sorunsuz atlatırsınzHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alacaksın nasipse.Hepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
Amin inşallahİnşallah sorunsuz atlatırsınzdoktorlar birşey olmaz dediyse bence korkmayın hemencecik olsun bitsin inşallah geçmiş olsun
![]()
İnşallah canım benimÇok geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alacaksın nasipse.Sonuçların ne zaman çıkarmış?
Kizlar gece nasil acikiyosunuz yahu ben 9.30 da uyuyakaliyorum bende mi sorunEvet aslinda dikkat etmem lazim ama gece acikmalarim cok oluyo iste zaten ondan aliyorum kiloyu buyuk ihtimalle
Cok gecmis olsun doktorunuz olmaz dediyse sorun olmaz bence de ona gore doz ayarlarlar zatenHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallahHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum