2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yapan var, demir sağlık diye bir şirket. Onun dışında yok sanıyorum. Yani bir tane daha varmış da (sampo olmalı) o sadece medicana da geçerli demişlerdi. Demir sağlıkta seçtiğiniz pakete göre sıralanıyor geçerli hastaneler. Yani bir kıyaslama yaptım. Ağustosta sorduğumda yapsaydım iyi bir fark olacaktı. Şuan ki fiyatı farklı, gittiğim hastanenin sigortasız fiyatıyla başa baş gidiyor gibi-bir tık fazla ortalama hesaba göre- ama yılbaşı sonrası bu dengede bozulacak muhtemelen :)

Bir karar verene kadar iyice geç kalmam inşallah
Demir sağlıktan da fiyat aldık bugün. Onların sigorta teminatı daha geniş, içinde fizik tedavi falan da eklemişler ama fiyat baya farklı sampo dan. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Selam kizlar
Bebeklerinizin cinsiyetini tahmin ediyim
Eşinizin ve sizin gün ay yıl doğum tarihi
Hamile kaldığınız ay ve yıl i gonderin bakalım doğrumu çıkacak.

Demir sağlıktan da fiyat aldık bugün. Onların sigorta teminatı daha geniş, içinde fizik tedavi falan da eklemişler ama fiyat baya farklı sampo dan. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Ben Avrasya Hastanesi'ne gidiyorum , orayı da karşılıyor 19 bin givi bir fiyat vermişlerdi geçen sordugumda saniyorum. Temsilci indirim uygulamisti o fiyat uzerinden ama .
Ben bir de.medicalpark ile görüştüm doğum paketi için. Avrasya ya alışığım sadece, ilk dogumumdaki doktoruma gidiyorum çünkü. Bakalım ikisinden biri için kisa sürede karar verebiliriz umarım :)
Sizin gittiguniz hasta varmiymis demir sağlık kapsamında

Ataşehir de bugün sezaryen için 20.500, normal doğum için 17.500 dediler. Şubeye göre değişiyor olabilir. Ocaktan sonrasının fiyatını vermiyorlar şimdiden. O zamana kadar 25-30 olur. Valla şaşırdım kaldım napıcağımı 😢
Kiz daha geçen ay sordum ahmet hocanın sezeryan 16 bin dediler iyice kudurdu bunlar bu ne ya

Kiz daha geçen ay sordum ahmet hocanın sezeryan 16 bin dediler iyice kudurdu bunlar bu ne ya
Açıkçası herkes anlaşmalı olduğu hastane doktor ile konuşsun çünkü çoğu hastane 2 katı oranında bir zam yapmış daha da yapacaklar. Mutlaka görüşün derim. Sonradan sürpriz olmasın çünkü gelen zam az buz bişey değil. 😞

Açıkçası herkes anlaşmalı olduğu hastane doktor ile konuşsun çünkü çoğu hastane 2 katı oranında bir zam yapmış daha da yapacaklar. Mutlaka görüşün derim. Sonradan sürpriz olmasın çünkü gelen zam az buz bişey değil. 😞
Valla bende kara kara düşünüyorum dağa şimdiden 27 bin lira dediler bana devlet hastanesine gidicek psikolojim olsa hiç düşünmem giderim ama geçmişte çok kötü şeyler yaşadım önünden geçerken bile panik atak geçiriyorum normal bir özele de gidemiyorum riskli gebeyim kabul etmiyorlar kredi çekcez herhalde bu gidişle

Valla bende kara kara düşünüyorum dağa şimdiden 27 bin lira dediler bana devlet hastanesine gidicek psikolojim olsa hiç düşünmem giderim ama geçmişte çok kötü şeyler yaşadım önünden geçerken bile panik atak geçiriyorum normal bir özele de gidemiyorum riskli gebeyim kabul etmiyorlar kredi çekcez herhalde bu gidişle
Devlet hastaneleri ne yazk ki çoğu iyi doktorunu kaybetti ve stajyer intörnlerle hizmet vermekte açıkçası hem bu durum hemde ülkemiz vatandaşı olmayan göçmenlerin sürekli devlet hastanelerinde yapıyor olması ya da başka şeyler insanı çokca düşündürüyor. Böyle bir süreç içinde birde bu stresi yaşayaacğız. Acımasızca fiyatı artan herşey gibi bundada acımasızca gelen zamlar… valla nasıl yetişeceğiz hayırlısı bakalım

Devlet hastaneleri ne yazk ki çoğu iyi doktorunu kaybetti ve stajyer intörnlerle hizmet vermekte açıkçası hem bu durum hemde ülkemiz vatandaşı olmayan göçmenlerin sürekli devlet hastanelerinde yapıyor olması ya da başka şeyler insanı çokca düşündürüyor. Böyle bir süreç içinde birde bu stresi yaşayaacğız. Acımasızca fiyatı artan herşey gibi bundada acımasızca gelen zamlar… valla nasıl yetişeceğiz hayırlısı bakalım
Vallahi çok zor Allah herkesin yardimcisi olsun sağlık olsun artık gerisini bi şekilde halledicez biseylerden kisicaz

Gözün aydın canım benim inşallah sonuçlar da tertemiz gelecek 🥰 ben de şimdi yoldayım kontrole gidiyorum heyecan dorukta😅
Aydınlık içinde olun canlarımmmm inşallah inşallah amiin
Allahım kimseleri bizleride korktuğu yere uğratmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sende güzel güzel hayırlı haberlerle gel 😘❤️

Back
X