- 20 Şubat 2010
- 33.369
- 6.627
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.921
Hepsiburada sitesinde şimdi al şubatta
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
alerji hapını kadın doğumcu mu verdi yoksa kbb uzmanı mı? Geçmişi okuyamadım açıklama olduysa bilmiyorum.
Sormak istedim çünkü benim de alerjik durumlarım var, deniz suyu kullanıyorum burnum için sadece ama doktorum ilaç kullanmamı istemiyor. Çok ağır bir durum olursa kulak burun boğaza git demişti sadece.
Canım benimkinin öylw bi kullanımı mümkün değildi, yani bit arafı çıkmıyordu, her prcası bağlantılı oldugu için ayıramoyorduk
yazma fırsatm olmadı hastaneden sonra, çok şükür sağlıklı bi oğlum daha geliyormuş
kesin dedi umarım değişmez
detaylı içinde bi ay sonrasına gün verdiler, çok şükür herşey yolunda, alerjim için allerset verdi, faranjit için macrol antibiyotik verdi birde balgam sökücü verdi, 2hafta sonra başlamam içinde kan hapı verdi, özelkle tembhledm kabızlk yapmayan mide bulandırmayan olsun diye o da maltofer verdi, durum bu bende çok şükür
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
alerji hapını kadın doğumcu mu verdi yoksa kbb uzmanı mı? Geçmişi okuyamadım açıklama olduysa bilmiyorum.
Sormak istedim çünkü benim de alerjik durumlarım var, deniz suyu kullanıyorum burnum için sadece ama doktorum ilaç kullanmamı istemiyor. Çok ağır bir durum olursa kulak burun boğaza git demişti sadece.