- 11 Mayıs 2014

- 1.357

- 1.541

- 333

- Konu Sahibi Papatya0593
 - #16.361

Ben de edeceğim. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.Bu gece hem kendime hem sana dua edeceğim arkadaşım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de edeceğim. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.Bu gece hem kendime hem sana dua edeceğim arkadaşım![]()
EkledimYaş 26, Gaziantep ve ilk çocuklarım olacak nasip olursaBiri erkek diğeri kız
![]()
Evet benim de sonunda bu hafta kesinleşti kızNe güzel. Doktor hiç cinsiyeti söylemiyordu. Bugün hastanede başka bir doçent baktı. Kesin olmamakla beraber kız dedi. Senin belli mi?
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı nedeni ile ilgili?Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar44-48-50
iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin![]()
Canim burada bir kaç kez bu tarz birsey konuşuldu ama ben su şekilde konustum kendi adıma, çok nadir olan örneğin 20. Haftada doğum sancıları ile gidip doğum yaptığı anlaşılmayan ve bebeğini kaybeden bir hikayeydi mesela okuduğum kk da ama bu grupta yazılanlar değildi, kendimiz içeriği kötü olan başlıkları okumayalim dedik, etkileniyoruz dedik, hatta okumak ta bir tercih yoksa yazmak serbest mesela benim dedigim hikayeyi yazan anne de birilerine faydasi olur ayni hatalara düşmez belki diye yazmıştı, hem sende bizle birlikte nisan annesinin birbirimize destek olmak için var bu grup kaldı ki herkes cok abartilida olsa kaygılarını paylaşıyor, sen yaşarken tabi paylaşacaksin, yanlış anlamana üzüldüm, Cook geçmiş olsunÇok sağolun. Nickini hatırlamıyorum da birkaç arkadaş etkileniyoruz yazdı. Biri de ben üzülüyorum siz de üzülün diye düşünüyormuşuz. Kimseyi üzmek istemem yazmıyorum.
Çok geçmiş olsun, nasıl rahatsız olunuyor anlamıyorum, bencilce bence burada hepimiz paylaşıyoruz, moral buluyoruz hiç tanımasakta birbirimizi ortak paydada buluşuyoruz, bence paylaşın ki rahatlayın.. umarım hemen iyi olursunuz kanamanız çok mu?Ben de hastanede yatıyorum. Arkadaşlar etkilenmesin diye yazmıyorum pek başıma gelenleri. Bir keresinde yazmıştım. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Benim kanama şikayetim var ve enfeksiyon. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Yok kullanmıyorum canım doktorun mu yazdı senin? Adı ne kullandığın ilacın?Cnm bnm çok oluyordu bir haftadır magnezyum a başladım şükür azaldı. Ben ona yordum sen kullanıyor musun bilmiyorum ama bilgin olsun
Çok sağolun. Amin inşallah. Çoktu ama azaldı. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, nasıl rahatsız olunuyor anlamıyorum, bencilce bence burada hepimiz paylaşıyoruz, moral buluyoruz hiç tanımasakta birbirimizi ortak paydada buluşuyoruz, bence paylaşın ki rahatlayın.. umarım hemen iyi olursunuz kanamanız çok mu?
Düzelme ihtimali var pozitif düşünmeye çalışın2 taraflı göründü. Ama birşmde daha fazla. Periantolog sürekli gel falam demedi. 20. Haftada görüşürüz z dedi. Ünv. Hastanesine gidiyorum ayda 1 sadece bu hafta gidinc3 kendi doktoruma söyleyeceğim. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Umarım geçer
Iyi de bunun erken doğuma sebep olma riski yok mu kimse ilac kullanmak için can atmıyor benimde koku yok ama rahatsız oluyorumKızlarrr çok teşekkür ederm şimdi çıktım çok güzel herşey yolundaomurgası düzgün boşluk yok beyincik iyi midesi idrar kesesi oluşmuş bunların hepsi su yuttuğunu, sinidiriminin gerçekleştiğini ve böbreklerinin çalıştığını gösterir dedi
tam gününle gidiyorum 17. Haftadayım. Kafa çevresini ölçtü göbek çevresini ölçtü onlarıda haftalarına göre söyledi mesela göbek 17+4 kafa 17 hafta çıktı anası gibi göbekli
13 aralık a detaylı ultrason randevusu aldık çok şükür heyecanla bekliyoruuum ve cinsiyet net şekilde Erkek değişmemiş
Mantar olayını da bugün söyledim mantar değilde akıntı ve koku var hafif diyorum eşim yok diyo doktor da diyor ki sen taktığın için öyle kokuyor olabilir ama her türlü yok veremem fitil kimyasal yükleyemeyiz 1 kere kullandın tekrar ettiyse bir daha vermem dedi dayanacaksın dedi açıkçasıgerekirse cinsellik yok dedi dedim zaten yapmak istemiyorum dayan dedi. Ve tekrarlanması çok normal dediii
Ilac kullanırken boyle olması normal ama ilsc bittikten sonra oluyorsa bence sıkınti yarın tekrardan gideceğim doktoruma enfeksiyon ciddi birsey gebelikteCanım bende şu an tedavi görüyorum sadece ilk fitili kullandım. Doktorum 7 gün antibiyotiği içmemi söyledi. Bir sonraki fitili 3 gün sonra kullanmamı istedi. Benimde ilaç sonrasj kaşıntım ve akıntım arttı. Henüz tedavim bitmediği için bir şey diyemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Bir an önce geçse keşke çok rahatsız edici.
Ben cok sorun ediyorum bebeğe zarar verir diye bu olay çok can sıkıcı gercektenBenBen de senden önce kullanmıştım. Beyaz kesik akıntı gelmeye başladı yine. Çoğalmadığı sürece sorun etmicem gibi. Hep vardı çünkü.
Ya bunu gebelik öncesi çok kullandım ama gebelikte tereddüt ettim kullansam mi yeniden yaKızlar benimde geçen hafta vardi mantar peynir kesiği akıntı şükür gecti akıntımda çok azaldı, fitil ve antibiyotik kullandim, ayrıca niloi yağ kullanıyorum iki üç günde bir camasirima bir iki damla damlatiyorim ben ilaçlardan çok yağın faydası olduğunu düşünüyorum.
Sağ olun, Allah razı olsun.. Doktorum şuan için sadece sabah akşam nabız ve ekg kontrolü yapıyor. Bir müddet daha hastanede takip altında olmam gerektiğini söylüyor. İleriki haftalarda karşılaştıkları olmuş ama benim maalesef erken gelişti. Şu durumda uygulayabilecekleri herhangi bir tedavi yokÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Doktorunuz ne yorum yaptı nedeni ile ilgili?
Açıkçası bende çok korkuyorum kronikleşmesinden çünkü dediğin gibi bebek için çok tehlikeli bir durum allah korusun takip şartIlac kullanırken boyle olması normal ama ilsc bittikten sonra oluyorsa bence sıkınti yarın tekrardan gideceğim doktoruma enfeksiyon ciddi birsey gebelikte
Geçmiş olsun, duamız seninle canım, Alahin izniyle sağlıcakla hastaneden çıkın inşallah Rabbim sifa versinBenim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar44-48-50
iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin![]()
Harika ne güzel hemşeriyiz
Kesinlikle bende korkuyorum sabah gidicem doktoruma çünkü ilactan korkup kullanmayıp bebeğe daha çok zarar verebilirimAçıkçası bende çok korkuyorum kronikleşmesinden çünkü dediğin gibi bebek için çok tehlikeli bir durum allah korusun takip şart