• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
merhaba canım.benim de karnım pek çıkmadı. hamile olduğumu bilmeyen anlamaz yani.sadece biraz kilo almışım gibi duruyor. bende takıyorum bu durumu kafama.aama vücut yapısı ile ilgili bi durum sanırım.çok zayıf insanların karnı daha çok çıkıyo sanki
Canim ben zayifim cok ama benimde karnim cikmadi tamamen ic karin genisligiyle ilgilii neden takiyosun kafana ne guzel iste catlamiycaksin belki de :)

Ya çok kötüyüm 😭
Enfeksiyon vardı doktor cec 1000 mg verdi kullandım ama daha kötü oldu
2 gündür vajinam şiş kızarık aşırı kaşınıyor dayanacak gibi değil bugün ağladım resmen
Bı çözüm yok mu ya

Ya çok kötüyüm 😭
2 gündür vajinam şiş kızarık aşırı kaşınıyor dayanacak gibi değil bugün ağladım resmen
Bı çözüm yok mu ya
İç çamaşıri pamuk giyinin bide en son derecede ütüleyin sürekli değiştirin. Tuvaletten sonra sirkeli ılık su ile yıkanın ve ilaçları düzenli kullanın başka çözüm bilmiyorum malesf çok geçmiş olsun 😢

Hayır kız aslında ama🤭
Benimki de kız genelde solda hissediyordum. Ama şimdi ortada sağda da hissediyorum. 😇
Daha önce hissetmediğim türde bi şey. Cidden bebek mi acaba diyorum bazen inanamıyorum çünkü daha minnacık.🥰 doktorum şimdi bağırsak hareketiymiş gibi çok hafiften hissedebilirsin ama 21.haftayla beraber net hissedeceksin dedi.😍

Ya çok kötüyüm 😭
Bı çözüm yok mu ya
Trosyd diye bi krem var kaşıntıya çok iyi geliyor. Biliyorsunuzdur siz de. Acaba o hamilelikte kullanılıyor mudur. Sorabilirsiniz. Benim hayat kurtarıcımdı geçmişte kaşıntı yaşadığım dönemlerde.
O bölgeyi hep kuru tutmak pamuklu giyinmek çok önemli.

Benimki de kız genelde solda hissediyordum. Ama şimdi ortada sağda da hissediyorum. 😇
Daha önce hissetmediğim türde bi şey. Cidden bebek mi acaba diyorum bazen inanamıyorum çünkü daha minnacık.🥰 doktorum şimdi bağırsak hareketiymiş gibi çok hafiften hissedebilirsin ama 21.haftayla beraber net hissedeceksin dedi.😍
Ben baya hissediyorum ama onu değilde rahimi hissediyorum gibi çünkü hareket ediyor ve karnımın sol tarafı havaya kalkıyor 😂😂

Trosyd diye bi krem var kaşıntıya çok iyi geliyor. Biliyorsunuzdur siz de. Acaba o hamilelikte kullanılıyor mudur. Sorabilirsiniz. Benim hayat kurtarıcımdı geçmişte kaşıntı yaşadığım dönemlerde.
Antibiyotik mantar yapmış 😣 tekrar doktora gideceğim sorarım doktora teşekkürler ♥️

Ben baya hissediyorum ama onu değilde rahimi hissediyorum gibi çünkü hareket ediyor ve karnımın sol tarafı havaya kalkıyor 😂😂
Bende de böyle pıt pıt dışa doğru elimle hissettiğim bir atış oldu. O bebek değildir diyor annecim.😂 ben anlamadım. Bazen de içerde hissediyorum ama çözemedim bu işi

Back
X